AANGENAAM!!
Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 Skifoto: Gemaakt bij Mike Wiegele Heli-skiing.

HET LEUKSTE BEROEP VAN DE WERELD
Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten. Ik ben verliefd op bruiloften omdat het altijd een groot avontuur is. Met zo veel emoties, een schitterend decor en allerlei soorten gasten. Elke keer weer vind ik het een enorme eer om een bruiloft vast te mogen leggen in mijn stijl. Ik geloof oprecht dat ik het leukste beroep van de wereld heb.

TESSA LOVES BRUILOFTEN
Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

ONDERKINNEN EN PORTRETFOTO’S
Bij mij kun je jezelf zijn. Ik geloof dat zijn wie je bent echte schoonheid is. Kwetsbaarheid, eigenzinnigheid, imperfecties. Van uitbundige lach met onderkin tot perfecte portretfoto en alles ertussenin. De diversiteit van mensen, karakters en culturen en tradities. Ik heb geen vooroordelen en waardeer iedereen.

WAAROM FOTOGRAFEER IK
Trouwfotografie is voor mij meer dan alleen een baan. Het voelt als een voorrecht en een eer om trouwverhalen vast te leggen. Ik fotografeer omdat ik ervan hou om liefde en verbondenheid tussen mensen zichtbaar maken. Spierbal-foto door Leonard Walpot.

EIGENSTIJL, EMOTIES EN ECHTHEID
Iemand zei eens tegen me dat mijn stijl precies weergaf hoe het was. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Verwacht dus niet alleen zoetsappige plaatjes 😉

Het lijkt me leuk om te weten wie jullie zijn! Kom gezellig een kop koffie drinken.