Wie is Tessa

Ontdek wie ik ben

AANGENAAM!

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 Foto: Leonard Walpot

Het Leukste Beroep Van De Wereld


Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten. Ik ben verliefd op bruiloften omdat het altijd een groot avontuur is. Met zo veel emoties, een schitterend decor en allerlei soorten gasten. Elke keer weer vind ik het een enorme eer om een bruiloft vast te mogen leggen in mijn stijl. Ik geloof oprecht dat ik het leukste beroep van de wereld heb.

Tessa Loves Bruiloften

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

Onderkinnen en Portretfoto's

Bij mij kun je jezelf zijn. Ik geloof dat zijn wie je bent echte schoonheid is. Kwetsbaarheid, eigenzinnigheid, imperfecties. Van uitbundige lach met onderkin tot perfecte portretfoto en alles ertussenin. De diversiteit van mensen, karakters en culturen en tradities. Ik heb geen vooroordelen en waardeer iedereen.

Waarom fotografeer ik?

Trouwfotografie is voor mij meer dan alleen een baan. Het voelt als een voorrecht en een eer om trouwverhalen vast te leggen. Ik fotografeer omdat ik ervan hou om liefde en verbondenheid tussen mensen zichtbaar maken.

Eigen stijl: emoties en echtheid

Iemand zei eens tegen me dat mijn stijl precies weergaf wie ze waren. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Verwacht dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)

Kennismaken?

Let's connect.

Een van de leukste dingen in het leven vind ik nieuwe mensen ontmoeten. Ik voel me snel betrokken en contact met mij is altijd persoonlijk en informeel. Jullie mogen me dag en nacht vragen stellen via WhatsApp, mail of telefoon – wat jullie het prettigst vinden.