Tessa de Fotograaf

Missie

Het is mijn missie om jullie over 40 jaar je weer net zo te laten voelen als op jullie bruiloft. Doordat ik het echte verhaal vertel en de echte momenten vastleg, blijven jullie je bruiloft herinneren zoals hij echt was. Ik meng mij met jullie gasten, waardoor jullie er geen erg in hebben dat ik er ben en gewoon kunnen genieten van jullie bruiloft. Ik heb inmiddels 3 jaar ervaring en heb vele bruiloften gefotografeerd. Hierdoor kan ik jullie de kwaliteit bieden die jullie van een professionele fotograaf verwachten.

Ontvang 20 tips voor magische trouwfoto’s:

Tessa de sporter

Topsport

Ik heb jaren lang aan topsport gedaan. Tot mijn 19e ben onderdeel geweest van de Nederlandse selectie Alpine Skiën. Dit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Ik ben door die topsport jaren iemand die gedisciplineerd is en gedreven. Ik zie fotografie ook als topsport. Ik zorg ervoor dat ik fysiek en mentaal fit ben om jullie dag zo optimaal mogelijk vast te kunnen leggen.

Tessa de Persoon

Crazy plant lady

Ik ben geboren in Alkmaar en opgegroeid op het platteland van Noord-Holland. Eigenlijk heb ik een groot deel van mijn jeugd in Oostenrijk doorgebracht. Ik ben voor de liefde naar Dordrecht verhuist. Ik heb altijd gewerkt als marketeer voor Under Armour en Media Markt en ben sinds 2017 fulltime trouwfotograaf. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport, vind ik koken en bakken leuk en ben ik sinds kort een beetje een ‘crazy plant lady’. Ik hoop ooit bij het strand te wonen en nog een keer te mogen helikopter skiën in Canada.