Trouwfotograaf Delft & Bruidsfotograaf Delft 

Hi, ik ben Tessa.

 

Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.

 

LEES MEER ‘OVER TESSA’

Trouwfotograaf Delft & Bruidsfotograaf Delft

Trouwfotograaf Delft

 

HET MOET VOELEN ALS EEN FEESTJE

 

Ik fotografeer al die mooie momenten en beelden zonder dat jullie het doorhebben.

 

Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien.

 

Jullie bruiloft is een feestje
en zo moet het ook voelen!

Trouwfotograaf Delft

Dat klinkt goed!

Ik wil meer weten.

Lees meer over mijn werkwijze

Trouwfotograaf Delft & Bruidsfotograaf Delft, Bruidsfotografie Delft 

DOE DE TROUWDATUMCHECK
Nog 3 plekjes in 2023 (Juni is vol)

 

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

Trouwfotograaf Delft

Trouwfotograaf Delft & Bruidsfotograaf Delft, Bruidsfotografie Delft | Trouwfotografie Delft  & Bruidsfotografie Delft & Bruids fotografie Delft | Bruiloft fotograaf Delft | Bruiloft fotografie Delft 

Gepubliceerd op:

 

trouwfotograaf delft

trouwfotograaf delft

trouwfotograaf delft

O yes!
Ik heb awards gewonnen.

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

Bekijk alle winnende foto’s

De wereld is mijn speelveld

 

Reizen doe ik al mijn hele leven. Toen ik topsporter was en later voor mijn werk of voor toffe vakantie naar Indonesië, Amerika, Zweden of Canada. 

En nu reis als fotograaf. Ik reis licht bepakt en neem al mijn apparatuur mee in mijn handbagage.

Dus trouwen jullie op Ibiza of IJsland of in Nederland, Breda, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Den-Bosch ik kom het liefst op zo veel mogelijk verschillende plekken.

 

 


“De hoeveelheid big smiles die Tessa heeft vastgelegd brengen je
weer helemaal terug naar het moment.”

 

Frank & Do

Rotterdam

 

Hoe gaan jullie mij ervaren?

Wat zeggen anderen:

 

Trouwfotograaf Delft

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha
Vlaardingen

Trouwfotograaf Delft

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd
Ede

Trouwfotograaf Delft

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels
Dordrecht

Trouwen Fotografie Delft

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther
Amsterdam

 

Trouwfotografie Delft

De hoeveelheid big smiles die ze heeft vastgelegd in al haar spontane en natuurlijke foto’s brengen je helemaal terug naar het enorme geluk van deze dag. Tessa is heel duidelijk in haar communicatie, komt al haar afspraken na en levert haar producten met een fijne persoonlijke touch af.

Frank & Do
Rotterdam

Bruidsfotografie Delft

Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het album weet zij de balans te vinden tussen professioneel advies en ruimte voor de eigen wensen. Daarmee geeft ze van tevoren een gevoel van zekerheid van mooie foto’s en achteraf een goed gevoel over het daadwerkelijke resultaat. 

Sabina & Maarten
Dordrecht

Bruidsfotograaf Delft

De foto’s en het album zijn prachtig geworden en de slideshow is een hele leuke toevoeging. Ze heeft wat ons betreft ons verhaal perfect in foto’s verteld!

Debby & Stefan
Rotterdam

Bruidsfotografie Delft

Tessa is een PRO en ook gewoon een heel fijn mens. Na het zien van haar portfolio waren wij overtuigd dat dát de stijl is die wij zochten. Zó willen wij op onze bruiloft op de foto en zó willen wij kunnen terugkijken op alle mooie momenten en lieve blikken van familie en vrienden.

Amber & Marina
Utrecht

Bruidsfotografen Delft

Wat een geweldige vrouw! Je merkt niet dat ze er is en dat is voor ons zo fijn! Ze begrijpt je snel en is rustig van aard. Stress niveau is echt 0! Wat heel fijn is als je zelf helemaal gestrest bent. Oja tipje, HET BOEK IS FAN-TAS-TISCH! Zeker doen dus.

Cindy & Stephan
Dordrecht

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Delft

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Delft

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen. | Neem contact op met Tessa Bruggink Bruidsfotograaf Delft.

Tarieven | Trouwfotograaf Delft

Tarieven | Trouwfotograaf Delft

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus <3. Grote momenten, maar ook kleine hoogtepuntjes | Bekijk de tarieven | Trouwfotograaf Delft.

Bekijk Foto's | Trouwfotograaf Delft

Bekijk Foto's | Trouwfotograaf Delft

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven | Bekijk foto's trouwfotograaf Delft.

Op zoek naar een trouwfotograaf in Delft?

Delft is zo mooi! Ik kom er heel graag om foto’s te maken. De binnenstad en het stadhuis zijn prachtig. Ook ga ik wel eens naar Lijm & Cultuur om foto’s te maken. Mijn laatste bruiloft was in de Prinsenhof Delft in oktober 2022. Aankomend jaar mag ik o.a. foto’s maken van een bruiloft bij Art Center Delft, waar ik erg naar uit kijk, want ze gaan ’s avonds pizza’s bakken en er komt een ijskraam :-). | Trouwfotograaf Delft

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa