AANGENAAM!!

 

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.

HET LEUKSTE BEROEP VAN DE WERELD
Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten. Ik ben verliefd op bruiloften omdat het altijd een groot avontuur is. Met zo veel emoties, een schitterend decor en allerlei soorten gasten. Elke keer weer vind ik het een enorme eer om een bruiloft vast te mogen leggen in mijn stijl. Ik geloof oprecht dat ik het leukste beroep van de wereld heb.

 

Over Tessa

Tessa loves bruiloften

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

ONDERKINNEN EN PORTRETFOTO’S
Bij mij kun je jezelf zijn. Ik geloof dat zijn wie je bent echte schoonheid is. Kwetsbaarheid, eigenzinnigheid, imperfecties. Van uitbundige lach met onderkin tot perfecte portretfoto en alles ertussenin. De diversiteit van mensen, karakters, en culturen en tradities. Ik heb geen vooroordelen en waardeer iedereen.

WAAROM FOTOGRAFEER IK?
Trouwfotografie is voor mij meer dan alleen een baan. Het voelt als een voorrecht om trouwverhalen vast te leggen. Ik fotografeer omdat ik ervan hou om liefde en verbondenheid tussen mensen zichtbaar maken. 

EIGEN STIJL, EMOTIES EN ECHTHEID
Iemand zei eens tegen me: “Jouw foto’s geven precies weer hoe onze dag was.” Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen tot de taart die omviel. Verwacht dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;).

 

Reviews

Wat zeggen bruidsparen over mij?

 

Tessa heeft onze bruiloft op een geweldige manier weten vast te leggen. We waren op zoek naar een fotograaf die niet typische afgezaagde trouwfoto’s neemt en we zijn toen al snel op Tessa’s website terecht gekomen. Onze trouwdag is nu vastgelegd met foto’s van niet alleen liefdevolle momenten maar ook de spanning voor de ceremonie, de onhandigheid toen we een krijtbord in de auto probeerden te passen, en alle dansende en zingende momenten van het feest erna. We kunnen terugkijken op onze trouwfoto’s en opnieuw de hele dag beleven zoals het echt was. Op de dag zelf was Tessa ook erg professioneel. Ze was nooit het middelpunt van de aandacht maar toch altijd in de buurt om geen moment te missen. Ze was er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en altijd gezellig en vrolijk als iemand een vraagje voor haar had. We zouden haar echt aan iedereen aan willen raden.

Maarten & Lianne 

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten. De sneak preview die wij een aantal dagen nade bruiloft ontvingen geeft super goed weer hoe hard wij de hele dag door hebben gelachen en genoten. Ook van familie en vrienden kregen wij complimenten over Tessa en haar fotografische kunsten, inclusief mijn oma 🙂 Als kers op de taart kwam Tessa één dag na de bruiloft als verassing om foto’s te maken bij de ‘Walk-by’, die familie voor ons had georganiseerd i.v.m. aanpassen van onze bruiloft vanwege corona. Hierdoor hebben we een volledig plaatje van alle gebeurtenissen. Nogmaals bedankt Tessa!

Yanicka & Niels

 

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in (voor haar) onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben! Maar dat is niet het enige. Haar werkwijze is overzichtelijk (één prijs: ze is er de hele dag bij en maakt altijd een fotoboek) en dat scheelt heel veel keuzes die je vooraf moeilijk kunt maken. Verder pakt Tessa in haar foto’s precies de momenten die je wilt onthouden. Niet alleen maar móóie plaatjes, maar vooral ook de blikken van gasten, de (slappe) lach en de kinderen die stiekem koekjes pakken.. Tot slot: Tessa is enorm creatief en in tijden van Corona heeft ze briljante ideeën om bijvoorbeeld tóch een groepsfoto te maken. Zo heeft ze met ons een extra trip naar Drenthe gemaakt om de mensen te bezoeken die door Corona niet bij de bruiloft konden zijn. Hebben we al gezegd dat we Tessa aanbevelen? 😉

Nienke & Sjoerd

 

 
Deze reviews zijn ook te lezen op de ThePerfectWedding.nl

SUPERBLIJ MET DEZE AWARDS!

Fijn om gewaardeerd te worden.

Ik ben als bruidsfotograaf award winner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Ik fotografeer maar 30 bruiloften per jaar, check of ik beschikbaar ben.

 

 

Chat openen
Hi, hoe kan ik je helpen?