HET HELE VERHAAL

 

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen.

 

Het liefst vertel ik jullie hele verhaal, zodat er van ieder moment een verhaaltje is. Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingredienten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden.

 

Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus.

 

“Grote momenten, maar ook kleine hoogtepunten.”

 

Vlakna na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, luxe album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.

 

PRIJS

Omdat ik het belangrijk vind dat er een match is werk ik met een kennismakingsgesprek. Hier kijken we of er een klik is en of jullie wensen aansluiten bij mijn filosofie, stijl en werkwijze. Mijn prijzen beginnen bij 2100,-. Dit krijgen jullie:

 

 • Jullie verhaal in foto’s, zoals het ECHT was
 • Nabewerking in mijn stijl
 • Minimaal 300 digitale high res foto’s
 • Persoonlijke online galerij
 • Slideshow (het tofste van alles)
 • Fotoboekje, upgradebaar naar een groot trouwalbum
 • Alle reis en parkeerkosten in NL & BE

Doe de trouwdatumcheck

En plan jullie kennismaking in. Boekingen voor 2025 zijn open!

 

 

  

Informeer naar de mogelijkheden

Stuur me een mailtje met al je vragen

Stuur me een mailtje

 

1 Plek in juli, september, oktober en december. Verder is 2024 vol! 

Reserveer je plek voor 2025.

 

Check de mogelijkheden

Ik heb zelden een fotograaf meegemaakt die zo betrokken is. 

Arjan & Kim

Tessa is een PRO en ook gewoon een heel fijn mens. 

Amber & Marina

Wat een geweldige vrouw! Je merkt niet dat ze er is en dat is voor ons zo fijn!

Cindy & Stephan

 

Bekijk alle reviews op The Perfect Wedding. Liever persoonlijke reactie van klanten zien? Bekijk die in mijn instagramstories

 

DIT NIET

 • Bezig zijn met of jullie wel goed op de foto staan.
 • Alleen maar zoetsappige plaatjes.
 • Foto’s van alleen de ceremonie.
 • Oppervlakkige foto’s zonder betekenis.
 • Saaie perspectieven.
 • Keuzestress over het aantal uren fotografie, het album etc. 
 • Vlakke belichting.

DIT WEL

 • Een trouwdag die als een feestje voelt.
 • Foto’s die laten zien hoe het echt was.
 • Een reportage met alle onderdelen van de dag, voorbereidingen, fotoshoot, ceremonie, receptie, diner, feest en alles er tussenin.
 • Verhalende foto’s.
 • Verrassende composities en verschillende perspectieven.
 • Relaxt gevoel omdat alles wordt vastgelegd.
 • Spannende belichting.
 • Foto’s die laten zien hoe het voelde.

 

VRAGEN?

stuur me een mailtje

Of reserveer direct jullie trouwdatum.

 

VOOR WIE?

Als trouwfotograaf leg ik veel emotie en karakter in mijn werk. Ik heb een unieke visie (net als alle fotografen ;)) en die zie je terug in de foto’s. Jullie krijgen dus eigenlijk een beetje ‘mij’ bij jullie trouwreportage. Daarom is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Wel zo handig als we heel de dag samen zijn.

• Vinden jullie eigenheid belangrijk op jullie bruiloft?
• Zijn jullie niet bang om jullie emoties te tonen?
• Vinden jullie familie en vrienden net zo belangrijk als jullie zelf?
• Houden jullie van een feestje?
• Vinden jullie foto’s van schoenen minder belangrijk dan foto’s van familie en vrienden?
• Vinden jullie mijn foto’s tof?
• Zijn jullie allergisch voor foto’s die nep en statisch aanvoelen?
• Waarderen jullie fotografie en
spannende composities?
• Zijn jullie zelf relaxt en vinden jullie het belangrijk dat de dag ontspannen is?

Meerdere keren JA?  Dan zijn we een match!

Reserveer jullie plekje

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

De kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. De boeking is definitief na het betalen van de reserveringskosten. 

Binnen 2 weken krijgen jullie een voorproefje van 25 foto’s in je mailbox. En ik heb gemiddeld 8 tot 10 weken nodig om alles uit jullie foto’s te halen in de nabewerking.

Jullie krijgen de foto’s in een online galerij waar jullie ze kunnen downloaden in de hoogst mogelijke resolutie groot genoeg om prints voor aan de muur mee te maken. Ook krijgen jullie de foto’s in lage resolutie, superhandig voor je telefoon. Dan zit je geheugen niet direct vol. En altijd zonder watermerk. 

Dat is heel makkelijk, stuur me een mailtje of doe de trouwdatumcheck en ik zorg dat we elkaar kunnen ontmoeten om zeker te weten dat we bij elkaar passen. Dat kan online of in het echt. Ik houd jullie trouwdatum vrij vanaf het moment van inplannen tot en met de kennismaking. 

Een hele dag in Nederland is ca. 12 uur fotografie. Wil je weten hoe het werkt voor destination weddings? Kijk dan op tessabruggink.com

Verzetten jullie langer dan 3 maanden van tevoren vanwege coronamaatregelen dan is dat kosteloos, en helemaal annuleren kost jullie alleen de aanbetaling. Een nieuwe datum kiezen gaat altijd in afstemming met mijn beschikbaarheid. Voor annuleren zonder coronamaatregelen gelden andere voorwaarden. 

Ik ga voor kwaliteit over kwaliteit. Want ik geef jullie liever een paar honderd OMG-foto’s dan duizenden moewah-foto’s. Mijn stellen krijgen meestal tussen de 300 en 500 foto’s afhankelijk van de aard van de bruiloft. 

 

Dat is gelukkig nog nooit gebeurd, maar zeg nooit, nooit. Met een beetje hoofdpijn of griep blijf ik niet thuis in geval van een bruiloft, maar met een gebroken arm kan ik toch wat moeilijker fotograferen. Als ik echt niet kan komen, ga ik op zoek naar een fotograaf wiens werkwijze en stijl matchen met die van mij. Ik beschik over een netwerk van fotograferen, waarin wij elkaars back-up zijn. Ook als dit heel last minute nodig is.

 

Gelukkig kan ik zeggen dat ik nog nooit klanten heb gehad die ontevreden waren. Ik doe er alles aan om bruidsparen blij te maken en wil dat iedereen 100% tevreden is. 

 

Alles wat inbegrepen is kunnen jullie hier lezen. Er zijn geen verborgen kosten. Alle prijzen zijn exclusief btw en reis en parkeerkosten binnen Nederland en Belgie. Voor een bruiloft in het buitenland heb ik andere tarieven, die je kunt opvragen. 

We kunnen altijd kijken naar een betalingsregeling die bij jullie past. 

Alles wat inbegrepen is kunnen jullie hier lezen. Er zijn geen verborgen kosten. Alle prijzen zijn exclusief btw en reis en parkeerkosten binnen Nederland en Belgie. Voor een bruiloft in het buitenland heb ik andere tarieven, die je kunt opvragen. 

Ik krijg 500 aanvragen per jaar en moet helaas vaak nee zeggen. Als jullie trouwdatum eenmaal bekend is, kunnen jullie het beste direct contact met mij opnemen. En zeker in het hoogseizoen (april t/m september) ben ik snel volgeboekt. In 2024 heb ik nog maar een paar plekjes vrij. Maar natuurlijk kunnen jullie ook geluk hebben, en heb ik op het laatste moment nog ruimte in mijn agenda. 

Ik heb een handige checklist gemaakt waar je kunt kijken of er een match is. Of er ook in het echte leven een klik is kunnen we ontdekken door middel van een live kennismaking, in mijn pandje in de binnenstad van Dordrecht. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en/of we bij elkaar passen.

Gemiddeld zitten er 50 uren in een bruidsreportage; voorbesprekingen, reistijd, fotografie, professionele nabewerking en het trouwalbum. 

Als verhalenverteller streef ik ernaar een volledige en authentieke fotoreportage te maken; die weergeeft wie jullie zijn en hoe jullie de dag beleven. Maar ook wie jullie gasten zijn en hun beleving en connectie met jullie. Ik fotografeer menselijkheid; karakters, gezichtsuitdrukkingen, gebaren, plezier en liefde. En dit allemaal zonder mij te mengen in de werkelijkheid. Dus ik fotografeer wat er gebeurt. Tijdens de fotoshoot zorg ik dat jullie plezier hebben en de liefde naar voren komt. Dat doe ik door te coachen en te zorgen dat jullie niet over-geposeerd op de foto komen te staan. Ik word blij van foto’s met betekenis, karakter, verrassende perspectieven en krappe of juist weide uitsnedes die de kijker het gevoel geven dat ze erbij waren. 

 

Reserveer jullie trouwdatum

O yes!
Ik heb awards gewonnen.

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

Tarief Trouwfotografie

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa