AANGENAAM!

Ik ben een fotograaf, avonturier, ex-topsporter en nog steeds een sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.

HET LEUKSTE BEROEP VAN DE WERELD
Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook ben ik regelmatig te vinden in het bos op mijn mountainbike, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten. Ik ben verliefd op bruiloften omdat het altijd een groot avontuur is. Met zo veel emoties, een schitterend decor en allerlei soorten gasten. Elke keer weer vind ik het een enorme eer om een bruiloft vast te mogen leggen in mijn stijl. Ik geloof oprecht dat ik het leukste beroep van de wereld heb.

 

Bekijk mijn portfolio

TESSA LOVES BRUILOFTEN
Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

 

ONDERKINNEN EN PORTRETFOTO’S
Bij mij kun je jezelf zijn. Ik geloof dat zijn wie je bent echte schoonheid is. Kwetsbaarheid, eigenzinnigheid, imperfectie. Van uitbundige lach met onderkin tot perfecte portretfoto en alles ertussenin. De diversiteit van mensen, karakters, culturen en tradities. Ik heb geen vooroordelen en waardeer iedereen.

 

WAAROM FOTOGRAFEER IK?
Trouwfotografie is voor mij meer dan alleen een baan. Het voelt als een voorrecht om trouwverhalen vast te leggen. Ik fotografeer omdat ik ervan hou om liefde en verbondenheid tussen mensen zichtbaar maken. 

EIGEN STIJL, EMOTIES EN ECHTHEID
Iemand zei eens tegen me: “Jouw foto’s geven precies weer hoe onze dag was.” Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen tot de taart die omviel. Verwacht dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;).

 

Bekijk portfolio

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 Bekijk al mijn persoonlijke berichtje via Instagram.

OF

Bekijk mijn portfolio

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa