Jullie verhaal in foto's.

Zoals het écht was.

 

Een trouwreportage waar de jurk nog schoon is aan het eind van de dag, waar drank met prik niet kriebelt in je neus, die vind ik niet echt. De gekke dingen die alleen op jullie dag gebeuren, maken jullie eigen verhaal die op niemand anders lijkt.

 

 Bij mij kun je jezelf zijn. Ik geloof dat zijn wie je bent echte schoonheid is. Kwetsbaarheid, eigenzinnigheid, imperfectie. Van uitbundige lach met onderkin tot perfecte portretfoto en alles ertussenin.

 

De diversiteit van mensen, karakters, culturen en tradities. Ik heb geen vooroordelen en waardeer iedereen.

 

Natuurlijk een bruiloft is een van de speciaalste dagen van jullie leven en de foto’s moeten dat ook weergeven, wat er perfect was, maar ook wat er niet perfect was. De dingen die ons mens maken raken mij het meest. Deze kwetsbaarheden op een mooie manier vastleggen is wat ik het liefst doe.

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

 

 

 

Over Tessa

Ik kan erg genieten van mooie dingen.

Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Tessa loves bruiloften

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

Van topsporter naar bruidsfotograaf

Van topsporter naar bruidsfotograaf. Vroeger was ik topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf, dit lijkt een behoorlijke tegenstelling, maar toch zijn er veel overeenkomsten. Topsport is emotie, maar dan op een andere manier dan ik tegenkom op bruiloften.

 

Ik heb jarenlang op hoog niveau geskied bij het Nederlandse team alpine skiën en was daarom gemiddeld 26 weken per jaar in Oostenrijk. Dit is een super leuke en speciale tijd geweest die mij heeft gevormd tot wie ik nu ben en hoe ik met dingen om ga. Ik ben nog steeds erg fanatiek en wil altijd de beste zijn.

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

 

 

 

Frederique & Steven

Wat vinden mijn klanten?

“Tessa is fantastisch! Ze is onzichtbaar; ik heb nauwelijks doorgehad dat ze op onze dag aanwezig was. Daardoor zijn onze foto’s heel natuurlijk en spontaan geworden.

Tessa is een fijn mens. Het contact van tevoren en op de dag zelf waren super relaxed. Mijn man en ik zijn heel blij met de foto’s van onze dag; door de artistieke stijl van Tessa (ze speelt o.a. met de belichting) zijn het echt unieke plaatjes geworden.

Wij zijn 100% tevreden!!!”

Deze review is ook te lezen op de ThePerfectWedding.nl

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.