Zoals het écht was.

Jullie verhaal in foto's.

Prik in je neus.

Een trouwreportage die alleen maar laat zien dat iedereen op elke foto lacht, waar de jurk nog schoon is aan het eind van de dag, waar drank met prik niet kriebelt in je neus. Dat vind ik niet echt. 

Onderkinnen en portretfoto’s.

Bij mij kun je jezelf zijn. Ik geloof dat zijn wie je bent echte schoonheid is. Kwetsbaarheid, eigenzinnigheid, imperfectie. Van uitbundige lach met onderkin tot perfecte portretfoto en alles ertussenin. De diversiteit van mensen, karakters, culturen en tradities. Ik heb geen vooroordelen en waardeer iedereen.

Natuurlijk een bruiloft is een van de speciaalste dagen van jullie leven en de foto’s moeten dat ook weergeven, wat er perfect was, maar ook wat er niet perfect was. De dingen die ons mens maken raken mij het meest. Deze kwetsbaarheden op een mooie manier vastleggen is wat ik het liefst doe.

Wat vinden anderen?

Frederique & Steven

“Tessa is fantastisch! Ze is onzichtbaar; ik heb nauwelijks doorgehad dat ze op onze dag aanwezig was. Daardoor zijn onze foto’s heel natuurlijk en spontaan geworden. Tessa is een fijn mens. Het contact van tevoren en op de dag zelf waren super relaxed. Mijn man en ik zijn heel blij met de foto’s van onze dag; door de artistieke stijl van Tessa (ze speelt o.a. met de belichting) zijn het echt unieke plaatjes geworden. Wij zijn 100% tevreden!!!”

 

Deze review is ook te lezen op de ThePerfectWedding.nl

DOE DE DATUMCHECK

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

 

 

 

Spot de vlinder.

Spot de vlinder.

'Lekker die Jip en Janneke champagne'

'Lekker die Jip en Janneke champagne'

Award van The Masters Of Wedding Photography

Award van The Masters Of Wedding Photography

Ik kan erg genieten van mooie dingen.

Over Tessa

Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Tessa loves bruiloften.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

Van topsporter naar bruidsfotograaf.

Van topsporter naar bruidsfotograaf. Vroeger was ik topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf, dit lijkt een behoorlijke tegenstelling, maar toch zijn er veel overeenkomsten. Topsport is emotie, maar dan op een andere manier dan ik tegenkom op bruiloften. Ik heb jarenlang op hoog niveau geskied bij het Nederlandse team alpine skiën en was daarom gemiddeld 26 weken per jaar in Oostenrijk. Dit is een super leuke en speciale tijd geweest die mij heeft gevormd tot wie ik nu ben en hoe ik met dingen om ga. Ik ben nog steeds erg fanatiek en wil altijd de beste zijn.

 

Leuk laten we in het echt kennismaken!

In het echt kennis maken?

Stuur me een mailtje

Lijkt het jullie leuk om in het echt kennis te maken?

Kom gezellig een kop koffie drinken!

Neem contact op