Jullie gaan trouwen, superleuk maar ook best spannend toch?


Als trouwfotograaf help ik jullie om het zo ontspannen mogelijk te maken. Mijn doel: een trouwreportage maken waar jullie blij van worden. Waar de liefde vanaf spat en die jullie weer helemaal terug in het moment brengt.


Dat doe ik op deze manier:

1. Voor de bruiloft

We starten met een gezellige kennismaking, bij voorkeur met wat lekkers ;-). Als we ervoor kiezen om met elkaar samen te werken, ontvangen jullie een overzicht van alle besproken details in de vorm van een boekingsbevestiging. En we zullen nog een keer telefonisch contact hebben voor de bruiloft.

Ter voorbereiding op de grote dag laad ik al mijn camera en flits-batterijen op, zorg ik ervoor dat ik voldoende lege geheugenkaartjes heb en pak ik mijn tas met alle gear in. En ik stuur jullie nog een laatste berichtje om te laten weten dat ik er helemaal klaar voor ben.

2. Tijdens de bruiloft

 


In mijn foto’s laat ik zien wat er gebeurd, dus zeg nooit; ‘doe dit, doe dat’ of ‘kijk eens hier’. Daardoor genieten jullie terwijl ik jullie verhaal vertel in foto’s op een zo mooi mogelijke manier.

Mijn foto’s zijn spontaan, – echt,
– hebben betekenis en het liefst geef ik iedere foto iets speciaals mee in de vorm van afwisselende composities, mooi licht en emotionele momenten. 

Hoe ik dat doe? Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ook tijdens de shoot zijn er geen ongemakkelijke momenten. Jullie hoeven niets van mij. Ik heb leuke opdrachtjes als afleiding, en help waar nodig. 

3. Na de bruiloft

 

Na de bruiloft hou ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Al na 2 weken krijgen jullie een preview van ongeveer 25 foto’s. En na 8 tot 12 weken is het zo ver; al jullie foto’s zijn klaar. Ga er samen lekker voor zitten met een glaasje drinken en bekijk samen de slideshow alsof het een soort video is. Bekijk daarna alle foto’s in jullie persoonlijke online galerij. Die kunnen jullie ook heel makkelijk met familie en vrienden delen.

Ook krijgen jullie een mooi trouwalbum en andere opties; zoals verlengde opslag van de foto’s of een mooie print voor aan de muur of albums voor jullie getuigen en/ of ouders. 

VOOR WIE?

 

Als trouwfotograaf leg ik veel emotie en karakter in mijn werk. Ik heb een unieke visie (net als alle fotografen ;)) en die zie je terug in de foto’s. Jullie krijgen dus eigenlijk een beetje ‘mij’ bij jullie trouwreportage. Daarom is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Wel zo handig als we heel de dag samen zijn.

• Vinden jullie eigenheid belangrijk op jullie bruiloft?
• Zijn jullie niet bang om jullie emoties te tonen?
• Vinden jullie familie en vrienden net zo belangrijk als jullie zelf?
• Houden jullie van een feestje?
• Vinden jullie foto’s van schoenen minder belangrijk dan foto’s van familie en vrienden?
• Vinden jullie mijn foto’s tof?
• Zijn jullie allergisch voor foto’s die nep en statisch aanvoelen?
• Waarderen jullie fotografie en
spannende composities?
• Zijn jullie zelf relaxt en vinden jullie het belangrijk dat de dag ontspannen is?
 

 

Meerdere keren JA? Lees dan verder!

En dit is het resultaat:

Meer resultaten bekijken

Ontdek mijn portfolio

Ga naar mijn portfolio

150+
Bruiloften ervaring

 7 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Vakgediplomeerd

Award Winning

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa