Jullie gaan trouwen, superleuk maar ook best spannend toch?


Als trouwfotograaf help ik jullie om het zo ontspannen mogelijk te maken. Mijn doel: een trouwreportage maken waar jullie blij van worden. Waar de liefde vanaf spat en die jullie weer helemaal terug in het moment brengt.


Dat doe ik op deze manier:

1. Voor de bruiloft

 

 

Wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen? Hebben we een klik? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben. We bespreken jullie dag en wensen en ik vertel jullie mijn verhaal en wat jullie kunnen verwachten. Dit doen we gezellig in mijn coronaproof pand aan de Varkenmarkt 146 in Dordrecht.

2. Tijdens de bruiloft

 

 

 

Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ook tijdens de shoot zijn er geen ongemakkelijke momenten. Jullie hoeven niets van mij. Ik help waar nodig, maar meestal gaan we gewoon een stukje wandelen of zittend een beetje kletsen en maak ik tussendoor foto’s.

3. Na de bruiloft

 

Na de bruiloft hou ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Al na 2 weken krijgen jullie een preview van de foto’s. En na 8-12 weken is het zo ver, al jullie foto’s zijn klaar. Ga er samen lekker voor zitten met een glaasje wijn en bekijk samen de slideshow en alle foto’s in jullie online galerij. Ook krijgen jullie een luxe trouwalbum en kunnen jullie alle foto’s gemakkelijk delen met familie en vrienden.

En dit is het resultaat:

Meer resultaten bekijken

Ontdek mijn portfolio

Ga naar mijn portfolio

150+
Bruiloften ervaring

 7 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Vakgediplomeerd

Award Winning

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa