Jullie gaan trouwen, super leuk!

Maar ook best spannend, toch?

Als trouwfotograaf help ik jullie om het zo ontspannen mogelijk te maken. Mijn doel: een trouwreportage maken waar jullie blij van worden. Waar de liefde vanaf spat en die jullie weer helemaal terug in het moment brengt. Dat doe ik op deze manier:

1. VOOR DE BRUILOFT

1. VOOR DE BRUILOFT

Wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen? Hebben we een klik? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben. We bespreken jullie dag en wensen en ik vertel jullie mijn verhaal en wat jullie kunnen verwachten. Dit doen we gezellig in mijn coronaproof pand aan de Varkenmarkt 146 in Dordrecht.

2. TIJDENS DE BRUILOFT

2. TIJDENS DE BRUILOFT

Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ook tijdens de shoot zijn er geen ongemakkelijke momenten. Jullie hoeven niks van mij. Ik help waar nodig, maar meestal gaan we gewoon een stukje wandelen of zittend een beetje kletsen en maak ik tussendoor foto's.

3. NA DE BRUILOFT

3. NA DE BRUILOFT

Na de bruiloft hou ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Al een paar dagen later krijgen jullie een preview van de foto’s. En na 8 weken is het zo ver, al jullie foto's zijn klaar. Ga er samen lekker voor zitten met een glaasje wijn en bekijk samen de slideshow en alle foto's in jullie online galerij. Ook krijgen jullie een luxe trouwalbum en kunnen jullie alle foto's gemakkelijk delen met familie en vrienden.

ZIJN WIJ EEN MATCH?

Vragen jullie je af of we bij elkaar passen? Deze vragen kunnen helpen:

 

Als trouwfotograaf leg ik veel emotie en karakter in mijn werk. Ik heb een unieke visie (net als alle fotografen ;)) en die zie je terug in de foto’s. Jullie krijgen dus eigenlijk een beetje ‘mij’ bij jullie trouwreportage. Daarom is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Wel zo handig als we heel de dag samen zijn.

• Vinden jullie eigenheid belangrijk op jullie bruiloft?
• Zijn jullie niet bang om jullie emoties te tonen?
• Vinden jullie familie en vrienden net zo belangrijk als jullie zelf?
• Houden jullie van een feestje?
• Vinden jullie foto’s van schoenen minder belangrijk dan foto’s van familie en vrienden?
• Zijn jullie allergisch voor foto’s die nep en statisch aanvoelen?
• Waarderen jullie fotografie en spannende composities?
• Vinden jullie het belangrijk dat de dag relaxt is?
• Vinden jullie mijn foto’s tof??

Meerdere keren JA?

Doe de trouwdatumcheck

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Ik fotografeer maar 30 bruiloften per jaar, check of ik beschikbaar ben.

 

Chat openen
Hi, hoe kan ik je helpen?