MIJN WERKWIJZE

Jullie gaan trouwen, super leuk! Maar ook best spannend, toch? Als trouwfotograaf help ik jullie om het zo ontspannen mogelijk te maken. Mijn doel: een trouwreportage maken waar jullie blij van worden. Waar de liefde vanaf spat en die jullie weer helemaal terug in het moment brengt. Dat doe ik op deze manier:

VOOR DE BRUILOFT

VOOR DE BRUILOFT

Wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen? Hebben we een klik? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben. We bespreken jullie dag en wensen en ik vertel jullie mijn verhaal en wat jullie kunnen verwachten. Dit doen we gezellig bij mij thuis.

TIJDENS DE BRUILOFT

TIJDENS DE BRUILOFT

Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ook tijdens de shoot zijn er geen ongemakkelijke momenten. Jullie hoeven niks van mij. Ik help waar nodig, maar meestal gaan we gewoon een stukje wandelen of zittend een beetje kletsen en maak ik tussendoor foto's.

NA DE BRUILOFT

NA DE BRUILOFT

Na de bruiloft hou ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Al een paar dagen later krijgen jullie een preview van de foto’s. Binnen 8 weken volgt de gehele reportage. Via een online galerij kunnen jullie de foto’s downloaden of delen met familie en vrienden. Ook krijgen jullie een slideshow en een luxe trouwalbum.

WAT KRIJGEN JULLIE?

Alles in een

De hele dag fotografie, alle foto's in jullie persoonlijke online galerij, een super tof trouwalbum en een slideshow.

Frederique & Steven

Wat vinden anderen?

“Tessa is fantastisch! Ze is onzichtbaar; ik heb nauwelijks doorgehad dat ze op onze dag aanwezig was. Daardoor zijn onze foto’s heel natuurlijk en spontaan geworden. Tessa is een fijn mens. Het contact van tevoren en op de dag zelf waren super relaxed. Mijn man en ik zijn heel blij met de foto’s van onze dag; door de artistieke stijl van Tessa (ze speelt o.a. met de belichting) zijn het echt unieke plaatjes geworden. Wij zijn 100% tevreden!!!”

 

Deze review is ook te lezen op de ThePerfectWedding.nl

ZIJN WIJ EEN MATCH?

Als trouwfotograaf leg ik veel emotie en karakter in mijn werk. Ik heb een unieke visie (net als alle fotografen ;)) en die zie je terug in de foto’s. Jullie krijgen dus eigenlijk een beetje ‘mij’ bij jullie trouwreportage. Daarom is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Wel zo handig als we heel de dag samen zijn.
Vragen jullie je af of we bij elkaar passen? Deze vragen kunnen helpen:

 

Vinden jullie eigenheid belangrijk op jullie bruiloft?
• Zijn jullie niet bang om je emoties te tonen?
• Vinden jullie vrienden en familie net zo belangrijk als jezelf?
• Houden jullie van een feestje?
• Vinden jullie foto’s van schoenen minder belangrijk dan foto’s van mensen?
• Zijn jullie allergisch voor foto’s die nep en statisch aanvoelen?
• Waarderen jullie fotografie en spannende composities?
• Vinden jullie mijn foto’s tof?
• Vinden jullie het belangrijk dat de dag relaxt is?
• En houden jullie van het foute uur? 😉

Meerdere keren JA?

DOE DE DATUMCHECK

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.