Jullie gaan trouwen, superleuk
!
Maar ook best spannend, toch?

 

Als trouwfotograaf help ik jullie om het zo ontspannen mogelijk te maken. Mijn doel: een trouwreportage maken waar jullie blij van worden. Waar de liefde vanaf spat en die jullie weer helemaal terug in het moment brengt.


Dat doe ik op deze manier:

 

1. Voor de bruiloft

 

 

Wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen? Hebben we een klik? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben. We bespreken jullie dag en wensen en ik vertel jullie mijn verhaal en wat jullie kunnen verwachten. Dit doen we gezellig in mijn coronaproof pand aan de Varkenmarkt 146 in Dordrecht.

2. Tijdens de bruiloft

 

Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ook tijdens de shoot zijn er geen ongemakkelijke momenten. Jullie hoeven niets van mij. Ik help waar nodig, maar meestal gaan we gewoon een stukje wandelen of zittend een beetje kletsen en maak ik tussendoor foto’s.

 

3. Na de bruiloft

Na de bruiloft hou ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Al een 8 werkdagen later krijgen jullie een preview van de foto’s. En na 8 weken is het zo ver, al jullie foto’s zijn klaar. Ga er samen lekker voor zitten met een glaasje wijn en bekijk samen de slideshow en alle foto’s in jullie online galerij. Ook krijgen jullie een luxe trouwalbum en kunnen jullie alle foto’s gemakkelijk delen met familie en vrienden.Hoe gaan jullie mij ervaren?

Wat zeggen anderen:

 

Alles 5 sterren klinkt afgezaagd, maar het is gewoon zo! Tessa heeft afgelopen april onze bruiloft gefotografeerd en de foto’s zijn echt geweldig. Mooie, creatieve standpunten en technisch erg goede foto’s. Maar bovenal: ze mist geen moment! Ze gaat op in de aanwezige gasten, zeis geen moment ‘aanwezig’, ze is heel relax en gezellig, en achteraf blijkt elk moment fantastisch vastgelegd. Een echte professional! Tessa, thanks dat je deze twee dagen voor ons zo fantastisch hebt vastgelegd. Top! 

Judith & Arthur
Utrecht

Tessa is fantastisch! Ze is onzichtbaar; ik heb nauwelijks doorgehad dat ze op onze dag aanwezig was. Daardoor zijn onze foto’s heel natuurlijk en spontaan geworden. Tessa is een fijn mens. Het contact van tevoren en op de dag zelf waren super relaxed. Mijn man en ik zijn heel blij met de foto’s van onze dag; door de artistieke stijl van Tessa (ze speelt o.a. met de belichting) zijn het echt unieke plaatjes geworden. Wij zijn 100% tevreden!!!

Frederieke & Steven
Utrecht

Tessa is een echte professional. Tijdens het intakegesprek hadden we allebei het gevoel dat ze begreep wat wij wilden; ze probeerde ons ook niets op te leggen. Op de dag zelf kwam Tessa ruim op tijd aan en was superflexibel met allerlei ad-hocbeslissingen. Wat ook fijn was, is dat ze goed samenwerkte met de videograaf. Op de belangrijke momenten viel het niet op dat ze er was. De stijl van de foto’s is erg natuurlijk en met een journalistieke inslag. We houden allebei niet van teveel te gemaakte foto’s en dat voelde Tessa heel goed aan. Tessa, erg bedankt! Warme aanbeveling van ons. 

Michael & Celestia
Westland

We hadden direct een klik met Tessa. De communicatie verloopt vlotjes en informeel en met haar ervaring heeft ze de juiste tips. Misschien wel het belangrijkste: haar stijl is precies wat we zochten: spontane foto’s in overvloed!

Eline & Enzo
Amersfoort

 

Tessa heeft onze dag fantastisch vastgelegd! We hoefden ons nergens zorgen om te maken. Ze was er de hele dag van begin tot einde en zo leek, overal tegelijk. Alle mooie momenten heeft ze kunnen vangen en de kwaliteit is prachtig! Ze is heel ontspannen aanwezig en dat geeft veel vertrouwen.

Ilja & Francois
Dordrecht

Ze beweegt zich bijna onzichtbaar door de gasten en aanwezige heen en maakt daarmee de mooiste plaatjes! Ziet de bijzondere momenten en legt deze op een spontane manier vast. Wij waren eerst niet zo van de foto’s maar zijn heel erg blij dat tessa het wilde doen en voor ons is het uiteindelijk een hele prettige ervaring dat ze er overal bij was en al onze onvergetelijke momenten heeft vast gelegd.

Jeroen & Dorien
Terschelling

Wat een fantastische bruiloft hebben wij gehad! We kijken terug naar hele mooie momenten, wat niet had gekund zonder Tessa. Ze is een echte professional en werkt hard, ze ligt regelmatig op de grond voor dat ene bijzondere plaatje. Onze gasten waren ook erg onder de indruk en dat ze ook nog eens erg gezellig en ontspannen is maakte haar voor ons de perfecte trouwfotograaf! 

Maartje & Patrick
Den-Bosch

Tessa heel erg bedankt voor de mooiste foto’s, je inzet en de leuke dag die we met je hebben beleefd. We vinden je een echte kunstenares en we zullen je bij iedereen aanraden!

Kirsten & Alex
Amsterdam

De foto’s zijn allemaal zo echt, precies hoe het op de dag zelf voor ons voelde, en ze heeft geen moment gemist! Bij Tessa kun je echt jezelf zijn, dat gaf ons zo’n fijn gevoel de hele dag door. Niets moet en ze liet ons gewoon helemaal vrij, precies zoals we wilden. We zijn heeeeel blij met het resultaat!

Robert & Janet
Breda

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

Check jullie trouwdatum

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand

 


Binnen 24 uur reactie en jullie zitten nergens aan vast. 

 

O yes!
Ik heb awards gewonnen.

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Bekijk alle winnende foto’s

150+
Bruiloften ervaring

 7 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Vakgediplomeerd

Award Winning

 

Check jullie trouwdatum

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand

 


Binnen 24 uur reactie en jullie zitten nergens aan vast. 

 
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa