Jullie gaan trouwen, superleuk! Maar ook best spannend, toch? Als trouwfotograaf help ik jullie om het zo ontspannen mogelijk te maken. Mijn doel: een trouwreportage maken waar jullie blij van worden. Waar de liefde vanaf spat en die jullie weer helemaal terug in het moment brengt. Dat doe ik op deze manier:

 

VÓÓR DE BRUILOFT

VÓÓR DE BRUILOFT

Wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen? Hebben we een klik? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben. We bespreken jullie dag en wensen en ik vertel jullie mijn verhaal en wat jullie kunnen verwachten. Dit doen we gezellig bij mij thuis.

TIJDENS

TIJDENS

Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van jullie gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ook tijdens de shoot zijn er geen ongemakkelijke momenten. Jullie hoeven niks van mij. Ik help waar nodig, maar meestal gaan we gewoon een stukje wandelen of zittend een beetje kletsen en zet ik de leuke momenten op de foto.

NÁ

Na de bruiloft hou ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Al een paar dagen later krijgen jullie een preview van de foto’s. Binnen 8 weken volgt de gehele reportage. Via een online galerij kunnen jullie de foto’s downloaden of delen met familie en vrienden. Ook krijgen jullie een slideshow en een luxe trouwalbum.

Als trouwfotograaf leg ik veel emotie en karakter in mijn werk. Ik heb een unieke visie (net als alle fotografen ;)) en die zie je terug in de foto’s. Jullie krijgen dus eigenlijk een beetje ‘mij’ bij jullie trouwreportage. Daarom is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Wel zo handig als we heel de dag samen zijn. Vragen jullie je af of we bij elkaar passen? Deze vragen kunnen helpen: Vinden jullie eigenheid belangrijk? Zijn jullie niet bang om je emoties te tonen? Vinden jullie vrienden en familie net zo belangrijk als jezelf? Houden jullie van een feestje? Vinden jullie foto’s van schoenen minder belangrijk dan foto’s van mensen? En vinden jullie mijn stijl tof? Als jullie meerdere keren ‘ja’ hierop zeggen, dan zijn we een match. Leuk! Stuur me een mailtje of WhatsAppje om een kennismaking in te plannen.

Of lees nog even verder.

WIE IS TESSA?

LEES MEER