Tessa Bruggink

Fietsen voor het goede doel

 

Fietsen voor het goede doel!

Tessa Bruggink

 

Even iets anders dan bruidsfotografie dat ik graag met je deel. Ik ga namelijk fietsen voor het goede doel; ‘groot verzet tegen kanker’ en hoop veel geld op te halen. 

 

Mijn moeder overleed drie jaar geleden heel plotseling aan kanker en daar heb ik veel verdriet van gehad. Inmiddels heb ik leren leven met het verdriet en ben ik dankbaar voor het leven dat er nog is. Ook weet ik dat ik niet de enige ben die hiermee te maken heeft gehad, want de laatste weken leek het wel een wervelstorm van mensen die omvielen door deze nare ziekte. Dus ik fiets niet alleen voor mijn moeder maar voor alle mensen die hier mee te maken hebben. 

 

Groot Verzet Tegen Kanker is een kleinere organisatie dan bijvoorbeeld de Alpe D’Huzes, iets wat mijn vader heel erg aansprak, want die houdt niet zo van massaal. Samen met een grote groep andere mensen gaan we in september de Mont Ventoux beklimmen; een pittige berg waar je niet ongetraind omhoog kunt fietsen. Daarom ben ik 1,5 maand geleden gestart met mijn training en ga ik binnenkort meer klimmen. 

 

Ik heb ook een post geplaatst op facebook en instagram en ik heb al zo veel steun, lieve berichten en donaties ontvangen dat ik heel dankbaar en blij ben. 

 

 

Wil je me ook steunen of meer lezen over mijn verhaal, ga dan naar mijn actiepagina van de organisatie. 

 

Liefs,

 

Tessa

 

 

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk dat je er bent!

Stuur me gerust een WhatsAppje als je een vraag hebt of wil weten of jullie trouwdatum nog vrij is, want dan heb je lekker snel antwoord.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, glad to have you here!

I'd love to hear from you if you have any questions or if you want to check if I’m available for your wedding day. Through WhatsApp I can give you a quick answer.

Love, Tessa