• Tarieven

  Ik doe niets liever dan jullie hele verhaal vertellen. Van begin tot eind. Kiezen jullie mij, dan krijgen jullie foto’s van heel de bruiloft. De reportage laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd en hoeveel liefde er was. Ik focus daarbij niet alleen op jullie, maar ook op jullie vrienden en familie. Zo leuk om ook hun belevenissen terug te zien op de foto’s!

Wat krijgen jullie?

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus. Grote momenten, maar ook kleine hoogtepuntjes. Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, hoogwaardig album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.

 

Tarief

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen. Daarom ben ik uitsluitend voor volledige bruiloften boekbaar.
Voor 2500 euro ben ik jullie trouwfotograaf.

 

Dit is inclusief:

 • Heel de dag aanwezigheid

 • Preview vlak na de trouwdag

 • Online galerij om foto’s te downloaden of delen met familie en vrienden

 • Groot luxe trouwalbum

 • Slideshow met muziek en alle highlights

 • BTW

 • Alle reis en parkeerkosten binnen NL en België

 

 

Meer foto's bekijken?

Bekijk portfolio

Foto's bekijken
 • Wanneer boeken?


  Het is natuurlijk aan jullie wanneer je een trouwfotograaf wil boeken. Als richtlijn kun je rekening houden met minimaal 8 maanden van tevoren. Dan heb je de meeste kans dat ik nog beschikbaar ben. Momenteel krijg ik meer aanvragen dan in mijn agenda passen. Daarom moet ik helaas regelmatig nee zeggen. Ben ik net geboekt op jullie trouwdag? Ik heb een groot netwerk aan betrouwbare professionals en breng jullie graag met elkaar in contact.

Kennismaken?

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen.