Het hele verhaal

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen.

Ik vind dat er niks mag ontbreken in jullie verhaal. Daarom ben ik uitsluitend voor volledige bruiloften boekbaar. Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus.

“Grote momenten, maar ook kleine hoogtepunten.”

Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, luxe album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.

 

 

 

WAT KRIJGEN JULLIE?

DE HELE DAG FOTOGRAFIE

DE HELE DAG FOTOGRAFIE

NABEWERKING

NABEWERKING

PERSOONLIJKE ONLINE GALERIJ

PERSOONLIJKE ONLINE GALERIJ

LUXE TROUWALBUM

LUXE TROUWALBUM

& een slideshow

Alle highlights met muziek

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

 

 

 


Frederique & Steven

 

“Tessa is fantastisch! Ze is onzichtbaar; ik heb nauwelijks doorgehad dat ze op onze dag aanwezig was. Daardoor zijn onze foto’s heel natuurlijk en spontaan geworden. Tessa is een fijn mens. Het contact van tevoren en op de dag zelf waren super relaxed. Mijn man en ik zijn heel blij met de foto’s van onze dag; door de artistieke stijl van Tessa (ze speelt o.a. met de belichting) zijn het echt unieke plaatjes geworden. Wij zijn 100% tevreden!!!”

 

 

Deze review is ook te lezen op de ThePerfectWedding.nl

Prijs

Alles in een!

 

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is werk ik met een kennismakingsgesprek. Hier kijken we of er een klik is en of jullie wensen aansluiten bij mijn filosofie, stijl en werkwijze. Ik zal jullie in dit gesprek ook meer vertellen over de inhoud van mijn product: jullie hele verhaal in foto’s.

Als we een klik hebben dan verzekeren jullie door middel van een aanbetaling van 350,- je trouwdatum. Het restbedrag van 2150,- mogen jullie na de bruiloft overmaken als jullie de preview hebben ontvangen. 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

De 7 geheimen van de mooiste trouwfoto's. Give-away in je mailbox?
Hello. Add your message here.