Het hele verhaal

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen.

Ik vind dat er niks mag ontbreken in jullie verhaal. Daarom ben ik uitsluitend voor volledige bruiloften boekbaar.Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus.

“Grote momenten, maar ook kleine hoogtepunten.”

Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, luxe album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.

 

 

Kom gezellig langs voor een kop koffie!

Kennismaken?

Neem contact op

WAT KRIJGEN JULLIE?

Jullie persoonlijke online galerij

Zo zijn al jullie foto's makkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden

Super tof luxe trouwalbum

Ieder jaar bezoek ik verschillende beurzen op zoek naar de beste leveranciers om jullie een album te kunnen bieden dat met aandacht en liefde in elkaar wordt gezet. De albums die ik bied worden in Europa met de handgemaakt en zijn van de beste kwaliteit. Het album is gemaakt om over 30 jaar aan jullie kleinkinderen te laten zien. De bladen zijn lay-flat waardoor het boek mooi open blijft liggen en jullie geen dikke vouwen in de foto’s zien. De bladzijden zijn gemaakt van dik fotopapier en voorzien van een coating waardoor spatwater en vieze vegen makkelijk kunnen worden verwijderd. De cover kunnen jullie aanpassen aan jullie persoonlijke wensen. Ik maak ieder trouwalbum op maat en kies voor een minimalistische opmaak waardoor jullie foto’s er echt uitspringen. Door de luxe uitstraling staat het album super tof in jullie interieur als bijvoorbeeld een koffietafelboek.

Kom gezellig langs voor een kop koffie!

Kennismaken?

Neem contact op

Slideshow

Alle highlights met muziek

 

 

 

 

 

Prijs

Voor 2500,- ben ik jullie trouwfotograaf. Inclusief al het bovenstaande, reis en parkeerkosten in NL en België en BTW.

DOE DE DATUMCHECK

Check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

 

 

 

AWARDS & PARTNERS