HET HELE VERHAAL

Voor 2500,- ben ik jullie trouwfotograaf. Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen. Ik vind dat er niks mag ontbreken in jullie verhaal. Daarom ben ik uitsluitend voor volledige bruiloften boekbaar.


WAT KRIJGEN JULLIE?

Geweldige herinneringen van jullie trouwdag van het moment dat jullie je aankleden tot spectaculaire dansfoto’s van het feest. 

Een paar highlight foto’s in jullie mailbox vlak na jullie trouwdag.

Na de bruiloft krijgen jullie een link naar jullie persoonlijke online galerij die alleen voor jullie toegankelijk is met daarin jullie foto’s.

Super vet groot luxe trouwalbum met toffe kaft en jullie verhaal in foto’s.

Slideshow met muziek en alle highlights die je meesleept in de dag. 

BTW.

Alle reis en parkeerkosten binnen NL en België.

MEER WETEN?

Vraag vrijblijvend informatie aan

 

 

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden.

 

Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus <3.

Grote momenten, maar ook kleine hoogtepuntjes.

Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, hoogwaardig album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.