De 10 mooiste trouwlocaties in Zuid-Holland

  1. Kasteel Duivenvoorde: Dit prachtige kasteel in Voorschoten is de ultieme trouwlocatie voor de echte romantici. Met zijn prachtige tuinen, adembenemende uitzichten en sfeervolle kamers, is dit kasteel de perfecte plek voor jullie droomhuwelijk.
  2. Oostdorperhoeve
  3. Zoeterwoude is de perfecte trouwlocatie voor liefhebbers van landelijke charme. Met zijn prachtige tuinen, sfeervolle zalen en uitgebreide cateringmogelijkheden, is Landgoed De Salentein de ultieme plek voor een onvergetelijk huwelijk.
  4. Hotel De Koningshof: Dit luxe hotel in Rijnsburg biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte trouwdag. Met zijn prachtige zalen, uitgebreide cateringmogelijkheden en professioneel team, is Hotel De Koningshof de ultieme trouwlocatie voor een onvergetelijk huwelijk.
  5. Landgoed Groenhoven: Dit prachtige landgoed in Gouda is de perfecte trouwlocatie voor liefhebbers van de natuur. Met zijn prachtige tuinen, sfeervolle zalen en uitgebreide cateringmogelijkheden, is Landgoed Groenhoven de ultieme plek voor een onvergetelijk huwelijk.
  6. Kasteel De Wittenburg: Dit prachtige kasteel in Wassenaar
  7. Slot Loevestein in Poederoijen – Dit indrukwekkende kasteel uit de 14e eeuw biedt prachtige kamers, tuinen en zalen voor een koninklijke bruiloft.
  8. Het Arsenaal in Vlaardingen – Dit historische gebouw uit de 16e eeuw biedt een unieke setting voor een intieme bruiloft, met prachtige kamers en een tuin met fonteinen.
  9. Het Landhuis in Zoetermeer – Dit prachtige landhuis biedt een elegante setting met grote ramen, hoge plafonds en een prachtige tuin voor een intieme bruiloft
  10. De Grote Kerk in Den Haag – Dit indrukwekkende gebouw uit de 15e eeuw biedt een prachtige setting voor een klassieke bruiloft, met prachtige kunstwerken en een indrukwekkende organ.

 

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa