Trouwfotograaf

5 Redenen waarom jullie foto’s van het feest willen op jullie bruiloft

 

Feestfoto’s op jullie bruiloft? Jullie zijn verloofd en hebben de eerste stappen genomen om jullie bruiloft te plannen. Jullie hebben de datum en de locatie bepaald en jullie hebben zelfs al gekeken voor een jurk en een pak. En nu gaan jullie je oriënteren op een trouwfotograaf en zijn aan het bepalen hoeveel uur fotografie jullie willen. De meeste momenten zijn weten jullie zeker, zoals de ceremonie en de shoot, maar waar twijfel ontstaat, is of jullie foto’s willen van het feest. ‘Want dan zijn de mensen toch dronken en zo willen mensen toch niet op de foto?!’ Terwijl dit eigenlijk hele leuke foto’s oplevert, niet alleen voor jullie, maar ook voor mij als trouwfotograaf. Daarom geef ik jullie 5 redenen waarom jullie het feest vastgelegd willen hebben.

 

Foto's feest bruiloft

 

  • Jullie willen foto’s waarop jullie echt jezelf zijn.

Foto’s waarop jullie een beetje verlegen lachen of geposeerd in de camera kijken geven jullie niet weer zoals jullie zijn. Bij een goede foto worden jullie helemaal opgezogen in het moment en daarvoor moeten jullie helemaal jezelf zijn. Nadat alle formele momenten geweest zijn kan er tijdens het feest echt worden ontspannen en dat zie je terug in de foto’s. ’s Avonds komt het kind in iedereen naar boven en krijgen jullie feestfoto’s waar de lol vanaf spat.

  • Jullie willen foto’s waar de meeste van jullie gasten op staan.

Op een Nederlandse bruiloft is het vaak zo dat er overdag ‘dag-gasten’ zijn en ’s avonds ‘avond-gasten’. Ook de avondgasten zijn belangrijk voor jullie en horen ook bij de dag. Hoe leuk is het om ook deze mensen over 40 jaar ook terug te zien in jullie album op jullie feestfoto’s.

  • Julie willen een compleet verhaal, waarin niets ontbreekt.

Het is 2049 en samen bladeren jullie op de bank het trouwalbum door. Jullie zien hoe jullie je klaarmaakten voor de dag en hoe spannend jullie dat eigenlijk vonden. Jullie zien dat familie en vrienden het stiekem net zo spannend vonden. Jullie zien de foto’s van de shoot, toen er nog geen rimpels te bekennen waren. Jullie zien de taart van toen, de jurk, de kus, de ringen, jullie familie en vrienden van toen en sommige mensen zijn er niet meer. Jullie zien het diner, de speeches en daarna houdt het op! Terwijl er wel een feest was. Zonde!

  • Jullie willen afwisseling in jullie foto’s

Overdag is er veel daglicht en zijn de foto’s over het algemeen licht. De sfeer van de feestfoto’s is anders dan de foto’s van overdag, contrastrijker en sfeervoller vanwege het beschikbare licht. In jullie album is dit een mooie afwisseling, omdat de sfeer heel anders is.

  • Omdat jullie geen geposeerde foto’s willen

Jullie kunnen natuurlijk denken ’s avonds doen we gewoon een fotohokje, want dat hebben we ook foto’s van de avond. Een fotohokje is super leuk, maar het zijn alleen geposeerde foto’s die niet echt weergeven hoe de sfeer was. En ook zullen op deze manier de foto’s ontbreken in het album, waardoor jullie in het album geen compleet verhaal hebben. Een fotohokje is een leuke aanvulling en ook leuk voor jullie gasten.

Dus moeten jullie een keuze maken over wat jullie allemaal vastgelegd willen hebben, laat het feest dan niet ontbreken. En denken jullie nu; maar we weten het nog steeds niet, dan ben ik er voor jullie :-). Jullie kunnen mij bellen, mailen, whatsappen. Samen bepalen we wat voor jullie de beste keuze is. 

 

Hulp nodig? Neen contact op.

 

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa