Bruidsfoto Award 2023

Award nominatie 2023

YES IK BEN GENOMINEERD VOOR DE BRUIDSFOTO AWARD 2023!

Mijn leven is nooit saai. Want ik streef altijd naar meer en beter. En daarom heb ik geweldig nieuws om te delen: ik ben genomineerd voor de prestigieuze Bruidsfoto Award 2023! Het is een enorme eer om erkend te worden binnen de bruidsfotografie. 

Laat me je meenemen in mijn wereld van unieke perspectieven en spontane momenten. Mijn filosofie draait om het vastleggen van de essentie van mensen zijn, de bruiloft en wat daar allemaal gebeurd, niet alleen maar taditionele cliches. Ik geloof dat ware schoonheid schuilt in de onverwachte details, gekke, betekenisvolle en specifieke momenten die weer geven hoe het echt was. 

Mijn foto’s zijn atypische en niet alleen maar zoetsappig, maar ook spontaan en vooral echt.

Elk beeld dat ik maak, vertelt een verhaal van iedereen op jullie bruiloft, van spelen en vrijheid en van de chemie tussen vrienden onder elkaar. 

Ik speel met licht, schaduwen en compositie om een sfeer te creeren die de kijker betovert.

Het voelt als een bevestiging dat mijn atypische filosofie resoneert bij mensen.

Ik vind het belangrijk om je dromen na te jagen en je eigen stempel te drukken op de wereld. Met deze nominatie voel ik me geinspireerd en gemotiveerd om mijn artistieke visie verder te ontwikkelen en te delen met anderen.

Zin om te stemmen!

 

 

Bruidsfoto Award 2023 Bruidsfoto Award 2023

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa