Ontdek de Magie van de Bruidsfoto Award: Stemmen en Inspiratie opdoen!

 


Welkom in de Betoverende Wereld van de Bruidsfoto Award 2023 | Een foto expositie online

Als je bekender wil worden in de wereld van bruidsfotografie, dan is de Bruidsfoto Award een perfecte manier. Het is een jaarlijks evenement waarin fotografen uit Nederland hun beste trouwfoto’s indienen voor de kans om erkend en gevierd te worden in de bruidsfotografie-industrie. Of je nu een bruidspaar bent dat inspiratie zoekt voor je eigen bruiloft of gewoon wilt genieten van prachtige beelden. Het is als een expositie in een fotomuseum maar dan online en specifiek voor bruidsfotografie.

 

Genomineerd voor de Bruidsfoto Award – Tessa Bruggink

Yes ook dit jaar ben ik weer genomineerd voor de bruidsfoto award. Er zijn 81 foto’s uitgekozen in 8 verschillende categorieen onder de inzendingen van 500 bruidsfotografen. Ik ben genomineerd in de categorie ‘bruid’ en ‘gettingready’ waar ik laat zien dat een bruiloft ook gewoon een dag is waar alledaagse dingen gebeuren. 

 

Waarom Stemmen? – Jouw stem heeft invloed

Stemmen is natuurlijk een cruciaal onderdeel. Zie het als jouw kans om invloed uit te oefenen op welke foto’s en fotografen er worden erkend en bekroond. Door je stem uit te brengen, steun je niet alleen je favoriete fotografen, maar draag je ook bij aan het promoten van kwaliteit in bruidsfotografie. Dus jouw mening telt en kan het verschil maken!

 

Welke foto’s zijn van mij genomineerd voor de bruidsfoto Award 2023?

 

Hoe kun je stemmen op de bruidsfoto award 2023?

Tot en met 18 augustus 2023 kunnen mensen stemmen op hun favoriete bruidsfoto’s via de website van Bruid & Bruidegom Magazine. Om direct naar de stempagina te gaan, klik hier. Je maakt dan kans op een Siebel Cadeaubon van 100,- 

 

Bruidsfoto Award

Stemmen kan ook hier

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa