Dit is een leuk verhaal.

Want Enzo & Eline kennen elkaar via het apres-skien. En vanwege mijn achtergrond in de wintersport hadden we tijdens de kennismaking genoeg om over te kletsen. 

De bruiloft was echt mega leuk dus ik zal het proberen een beetje te omschrijven. Thuis startten ze langzaam. Eline thuis en Enzo bij vrienden een paar deuren verderop. En met natuurlijk echte Italiaanse koffie vanwege Enzo zijn roots. We maakten foto’s tussen de paarse heide en de niet kerkelijke ceremonie was in prachtige kapel bij Armen de Poth in Amersfoort. Met live muziek. Als ik een tip mag geven dat is live muziek tijdens de ceremonie wel heel speciaal.

En daarna gingen we met zijn allen varen in grote sloeps door Amersfoort. Om vervolgens, lekker Italiaans te eten aan lange tafels en dat apres-ski-feestje te kunnen vieren. Inclusief flugel, cowboys en indianen en skigondel. Hoe cool is dat?

 

 

‘Haar stijl is precies wat we zochten,
spontane foto’s in overvloed’

 

Ben ik beschikbaar op jullie bruiloft?

Check jullie trouwdatum

 

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier.

 

 

 

Leuk, ik wil meer zien.

BEKIJK MEER FOTO’S

BEKIJK FOTO’S
 

Check jullie trouwdatum

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren plan ik niet mijn hele agenda vol en is mijn beschikbaarheid beperkt. 

 


Binnen 24 uur reactie en jullie zitten nergens aan vast. 

 
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa