DE PERFECTE PLEK VOOR EEN BRUILOFT

Relaxte start met een goude gloed

Ik had een perfecte plek gevonden voor een zonsopkomst-foto. Dus, nog voordat het hele alles begon, liep ik rustig even de berg af voor die mooie gouden foto’s. De sfeer zat er lekker in. Mensen deden wat workouts, namen een frisse duik, de hond liep ontspannen rond, de mannen hingen rond met uitzicht op zee, en de dames waren al druk bezig met hun voorbereidingen. Ontspanning alom, zeg maar.

 

Learn how to dance in the rain

Het idee was een prachtige ceremonie met uitzicht op zee. Geen wolkje aan de lucht… tot op een gegeven moment, BAM, werd het donker en begon het te gieten op het moment dat de ceremonie zou moeten beginnen. De weergoden hadden andere plannen.

 

De knop om

Het was fijn om te zien hoe iedereen als een geoliede machine bezig was met het veiligstellen van spullen. En toen de bui eindelijk voorbij was maar deze wachttijd van de feesttijd af ging besloten we zonder aarzeling om binnen verder te gaan. Soms moet je gewoon de knop omdraaien en het beste ervan maken. En dat deden we!

 

Voetjes van de vloer en een natpak

Na de ceremonie was het tijd om naar buiten te gaan, te eten, te drinken en te genieten van de omgeving. De DJ begon te draaien, mensen begonnen te dansen, en natuurlijk was daar dat uitnodigende zwembad. En je raadt het al, nadat een iemand erin dook, volgden er al snel meer, inclusief de bruidegom.

 

Iedereen in de jacuzzi

We dansten door tot 12 uur, want dat was de limiet van de locatie. En wat deden we toen? We eindigden allemaal, inclusief moi, in de jacuzzi. Een ervaring om nooit te vergeten! Bekijk de herinneringen van deze mooie dag zelf: 

 

Hoeve

Bruiloft in CalpeBruiloft Calpe Spanje

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa