Yes! Twee nieuwe Awards gewonnen!

Yes ik viel in de prijzen!

Ik heb een award gewonnen bij de Masters of Weddingphotography NL, BE, LUX. Er zijn verschillende rondes per jaar en elke keer kan je als bruidsfotograaf foto’s insturen. Een vakjury kiest dan uit 1000den foto’s een 30 tal winnaars en ik won er deze ronde maar liefst twee. Dit is zo’n fijne erkenning. Ik doe het voor de bruidsparen en om die gelukkig te maken, maar als je werk wordt gewaardeerd door collega’s is dat ook heel speciaal. De foto’s worden door andere fotografen ook beoordeeld op techniek en niet alleen op emotie of moment.

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa