Ervaringen van andere bruidsparen

Een greep uit reviews op The Perfect Wedding.nl

Richard en Martine

Hoi Lieve Tessa,
Wat een geweldige mooie dag heb je ons bezorgd op 01-09-2017 met de prachtige kiekjes die je hebt gemaakt, ik kan niet wachten om de rest te doen bekijken!!
Wat een super vrouw ben je en wat versta je je vak goed, we merkten nog niet eens dat je er was, je ging direct je eigen ding doen en hoefde niks aan te geven of vragen GEWELDIG!
Ik kan absoluut aan iedereen aanraden om Tessa Bruggink als fotografe in te huren!!!

Simone

We zijn ontzettend blij dat we Tessa als fotograaf gekozen hebben voor onze bruiloft. We hadden een fijn kennismakingsgesprek waarin ze kon laten zie wat voor een soort foto`s ze maakt. Daarnaast luisterde ze ook naar onze wensen.
Ik ben zelf helemaal niet zo van het poseren, maar ook bij de fotoshoot voelde het allemaal heel natuurlijk en kon ze ons goede aanwijzingen geven. We zijn erg blij met het resultaat! Echt een aanrader!

Alaina en Graeme

Tessa heeft al onze verwachtingen voor bruilofts fotografie overtroffen. Ze had overal aan gedacht, was ontzettend goed voorbereid en wist precies de juiste vragen te stellen om onze wensen in kaart te brengen. Op de dag zelf was ze als een ninja, er zijn foto’s van momenten waarop ik geen idee had dat ze er uberhaupt in de buurt was. Ze heeft een hele toffe stijl, maar is ook flexibel genoeg om meerdere stijlen te gebruiken om de sfeer goed vast te leggen. We waren erg nerveus voor de fotoshoot, maar ze heeft ons helemaal gerustgesteld en we voelden ons helemaal op ons gemak. Dit zie je ook terug aan de foto’s! – 10/10

Lisa en Rene

Ooh wat een mooie foto’s!
Wij kijken echt terug op een super mooie dag en dat de dag zo mooi is vast gelegd is een bonus.
De dag is helemaal zo gegaan als wij wilden en de foto’s zijn een mooie herinnering aan onze dag.
We konden makkelijk en ontspannen onze wensen voor de foto’s voorleggen en we zijn super gelukkig met het resultaat.
Tessa, heel erg bedankt dat jij erbij was.
We genieten nog elke dag van de herinneringen.
Liefs Lisa

Kelly en Klaas-Jan

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf en heb je zojuist de site van Tessa geopend? Stop dan maar met zoeken! Je hebt namelijk een hele leuke, spontane, creatieve fotograaf gevonden! Zonder dat Tessa opvalt op je trouwdag weet ze de mooiste foto’s te maken met oog voor detail en emoties. Het bekijken van de trouwfoto’s leverde weer heel veel extra mooie herinneringen op aan een fantastische dag, vastgelegd door Tessa uit veelal verrassende en originele invalshoeken!