ERVARINGEN

Wat vinden anderen?

 

 

Het kennismakingsgesprek was heel relaxt, er was gelijk  een klik. Tessa is duidelijk in haar communicatie en leefde met ons mee. Op de dag zelf was zelf viel ze helemaal niet op, maar was het wel gezellig om haar erbij te hebben. We zijn super blij met ons foto’s en het fotoboek. Alle mensen die we lief vinden staan in een boek. We zijn super blij met je!

Karlijn & Matthijs 

 

 

 

Ik ben zelf helemaal niet zo van het poseren, maar ook bij de fotoshoot voelde het allemaal heel natuurlijk en kon ze ons goede aanwijzingen geven. We zijn erg blij met het resultaat! Echt een aanrader!

Simone & Stefan

 

‘Superfijn om alle foto’s in een trouwalbum te hebben, zo pak je ze er toch makkelijk weer even bij en zijn ze onderdeel van ons dagelijks leven omdat het album zo mooi is en in ons interieur past. We zijn ‘haast’ nog blijer met het fotoalbum dan met de foto’s.’

Christophe & Richelle

 

Na het zien van haar portfolio waren wij overtuigd dat dát de stijl is die wij zochten. Zó willen wij op onze bruiloft op de foto en zó willen wij kunnen terugkijken op alle mooie momenten en lieve blikken van familie en vrienden.

Op de dag zelf was ze gewapend met fotogordel, twee camera’s en genoeg batterij en geheugenkaarten. Natuurlijk in passende outfit, waardoor enkel de hoeveelheid camera’s verraadde dat ze niet op de gastenlijst stond, maar als één van de weinigen nuchter eindigde die dag.

De fotoboeken zijn inmiddels binnen. De tranen zijn vastgelegd en bij het terugblikken in het boek wederom gelaten. Wat zijn de foto’s mooi geworden. Wat is het boek mooi geworden.

Amber & Marina

PUBLICATIES & AWARDS

 

 

Leuk, ik wil foto’s zien.

BEKIJK FOTO’S

PORTFOLIO