• Familieshoot Zwijndrecht

    Mooie foto's van jullie gezin

Familieshoot Zwijndrecht

Ik heb een nieuwe website voor familiefotografie Zwijndrecht: familievantessa.nl

 

Familieshoot Zwijndrecht

Mooie foto's van de mensen die je het liefste vindt

 

Tijdens de familieshoot Zwijndrecht vang ik alle echte momenten tussen jullie twee. Niet de momenten dat jullie klaar staan om te poseren, maar de momenten dat jullie plezier hebben met elkaar.

 

Ik ben een fotograaf die opzoek gaat naar de echte momenten, daarom geef ik jullie opdrachten en afleiding zodat jullie alleen maar jezelf hoeven te zijn en ik dit kan vastleggen. Zie me als een vriendin met camera. | Familieshoot Zwijndrecht.

 

“Ik laat zien wie jullie zijn; keihard lachen en genieten van elkaar. Dus geen stijve plaatjes ;)”

 


 

Werkwijze Familieshoot Zwijndrecht

Wat kunnen jullie verwachten?

Ik ben Tessa en ik vind het belangrijk dat we samen een leuke dag hebben. Ik ben een soort vriend met een camera, op die manier kan ik lekker dichtbij komen en jullie vastleggen zoals jullie zijn.

Afhankelijk van het weer, plannen we een dag in. We kijken naar het beste weer in de week of weekend en als het dan toch regent dan maken we voornamelijk foto’s binnen in jullie huis en krijgen jullie foto’s van ‘een dag uit jullie leven’ en of we trekken onze laarzen aan en gaan toch naar buiten. Ik smelt niet van de regen ;-).

 

Tarief Familieshoot Zwijndrecht

Tarief

Bekijk de tarieven op mijn website: familievantessa.nl

Locaties Familieshoot Zwijndrecht

Ik maak het liefst foto’s op minimaal 2 verschillende locaties, omdat dit de meeste afwisseling geeft in de reportage. De combinatie natuur en steen vind ik altijd wel een goede, dus bijvoorbeeld een stad in combinatie met een park of jullie huis in combinatie met het strand.

 

Kleding Familieshoot Zwijndrecht

Ik krijg vaak de vraag wat moeten we aan. Stem je kleding op elkaar af, maar die dat jullie allemaal een wit t-shirt aan hebben met een spijkerbroek. Dat vind ik te gemaakt, want ik ga altijd voor echte foto’s.

Dus dat het bij elkaar past is leuk, maar geen pre. Het enige wat ik belangrijk vind is dat jullie niet allemaal drukke printjes dragen.

En zorg er in de winter voor dat je laagjes draagt. Want dan kan je je jas nog een keer uittrekken.

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa