Hersen Ping Pong

 

De helft van mijn bruidsseizoen zit er op. En het was van alles wat; uitbundig en ingetogen, zonnig en regenachtig, ver weg en dicht bij, mooi en rauw, ultra-sjiek in een kasteel tot ultra-relaxed op een camping, het was groots met veel mensen en intiem met maar 8 mensen. Van een aankomst in een zeilboot tot een oldtimer die aangeduwd moest worden naar de ceremonie toe, van een tent in een paardenbak in Groningen tot een monumentaal gebouw in Amsterdam. En altijd was het; liefdevol, verrassend, emotioneel, echt, vrolijk en feestelijk. 

 

Ik vind het fijn dat ik voor mijn werk zoveel mooie plekken zie en leuke mensen ontmoet. De mensen daar draait het om, ook voor mij. Het is mijn werk, maar ik vind het ook belangrijk om het leuk te hebben en een klik te hebben met mensen. Ik ben een soort vriendin met camera die samen met jullie de dag beleefd. Ik ben bij de intiemste momenten, want ik ontmoet jullie ouders en dierbaarste vrienden en zie en hoor dingen die anderen niet zien of horen. Ik kom bij jullie thuis, in jullie ouderlijk huis, jullie slaapkamer en zie jullie in je ondergoed, ik zie de tranen als je moeder een lieve kaart voorleest, hoor verhalen van vroeger en beleef al jullie momenten met jullie mee.

 

En altijd ben ik er met een missie; jullie verhaal vertellen en foto’s maken van alle mooie, leuke, grappige en gekke momenten. Zodat jullie deze dag en alle momenten voor altijd op een leuke en betekenisvolle manier kunnen herinneringen. Ik hoop jullie te verrassen, verwonderen en te raken met mijn foto’s. En dat jullie jezelf en de dag op een manier zien die je zelf niet had kunnen bedenken. Dat ze jullie herinneringen groter maken en als een soort hersen-ping-pong verbindingen maken naar weer andere momenten. Hierdoor blijft jullie dag voor altijd herinnerd en gevoeld. Benieuwd naar mijn avonturen van de afgelopen tijd? Bekijk dan hier wat foto’s. Wil je ook samen avonturen beleven? Stuur me dan een leuk berichtje, want dat vind ik stiekem leuker dan alleen de trouwdatumchecker.¬†

 

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa