Hoe vind ik een mooie fotolocatie voor mijn bruiloft?jpg

Het regelen van een bruiloft is leuk, maar betekend ook veel werk. De locaties voor een ceremonie, receptie en feest zijn relatief makkelijk te kiezen. Je hebt hier vaak al wel een gevoel bij en het aanbod is concreet. Maar waar moet je op laten bij het kiezen van een foto locatie? Wat levert mooie foto’s op? Waar moet ik allemaal aan denken?

 

Stappenplan locatie fotoshoot tijdens jullie bruiloft

  1. Net als veel zoektochten beginnen die op internet; Google, Pinterest of Facebook. Heb je al foto’s opgeslagen, wat waren dit voor soort locaties?
  2. Zijn er misschien locaties die betekenis voor jullie hebben zoals een brug waar jullie afspraken voor jullie eerste date? Door jezelf vragen te stellen kom je erachter wat jullie leuk vinden. Kijk of je erachter kunt komen welk type locaties je aanspreekt zijn dit foto’s met veel natuur, zijn ze industrieel of juist heel romantisch?
  3. Vraag vrienden en familie naar plekken in de buurt. Samen weet je meer dan alleen!
  4. Kies een locatie die past binnen jullie planning. Voor de shoot zelf hebben we 1,5 uur nodig, exclusief reistijd.
  5. Heb je een locatie in gedachten, kijk dan via Google Maps Live View modus hoe de locatie er ‘echt’ uitziet. Dit kan je gevoel nog meer bevestigen (of juist niet).
  6. Heb je een idee, leg deze dan aan mij voor dan kan ik meedenken. Hebben jullie de locatie bezocht stuur mij dan foto’s die jullie hebben gemaakt met je mobiele telefoon.
  7. Kom je er echt niet uit? Dan help ik mee. Samen zorgen we ervoor dat een locatie bij jullie past. Dat vind ik het meest belangrijk.

 

Heel veel plezier bij het regelen van jullie bruiloft. Als jullie vragen hebben over van alles het maakt niet uit, stel ze gerust. Ik ben bruidsfotograaf sinds 2015 en heb heel veel ervaring. Zoeken jullie visagisten, bruidsjurken, dj’s, bands. Let me know. Ik vind het sowieso leuk om van jullie te horen. Stuur me gerust een mailtje.

 

 

Checken of ik beschikbaar ben op jullie bruiloft? Doe de datumcheck:

 

You may also like

Leave a comment

De 7 geheimen van de mooiste trouwfoto's. Give-away in je mailbox?
Hello. Add your message here.