Zo bepaal je hoeveel uur bruidsfotografie jullie nodig hebben.

Als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf, is het belangrijk om te weten hoeveel uren je nodig hebt. Je wilt dat je trouwdag perfect wordt vastgelegd in foto’s, want je kunt het niet over doen. Dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Maar hoe weet je nu hoeveel uur je nodig hebt? In dit blog help ik je op weg. 

  1. Jullie dagindeling is alles bepalend dus dat moet je in grote lijnen weten. Want je wilt er zeker van zijn dat de bruidsfotografie alle belangrijke momenten, maar ook kleine momenten dekt. Denk aan de ceremonie, de receptie, het formele diner, de eerste dans, een exit en alle momenten tussendoor die je wilt vastleggen.
  2. Bekijk portfolio’s van bruidsfotografen van verschillende momenten. Soms denk je dat je bepaalde foto’s niet wilt, maar na het zien van verschillende portfolio’s zijn die feestfoto’s toch wel heel leuk. 
  3. Jullie budget is ook bepalend voor hoeveel uur jullie kunnen inhuren. Hoe belangrijk is fotografie voor jullie? Willen jullie er liever niet te veel geld aan kwijt of is het een van de belangrijkste dingen. Sommige mensen maken een prio lijstje. Dus die bepalen; ‘ik wil niet bezuinigen op… locatie, eten en de fotograaf’. (Dit is echt gebeurd). Zo kun je ook beter inschatten waar je je geld aan uitgeeft en zo geef je niet te veel uit aan dingen die niet blijvend zijn. 
  4. Nu alles duidelijk is kunnen jullie gericht trouwfotografen gaan benaderen. En vergeet niet je trouwdatum mee te sturen. 

Ik hoop hopen dat dit je heeft geholpen om te bepalen hoeveel uur bruidsfotografie jullie nodig hebben. Hopelijk heb je een geweldige trouwdag die je voor altijd kunt herinneren.

 

Hoeve

 

 

Hoeveel uur bruidsfotografie? Hoeveel uur fotografie bruiloft

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa