Hoeveel uur bruidsfotografie?

 

Hoe langer iets duurt, hoe beter de foto’s. Dus lange ceremonie? Ja graag! Mooie plekjes en hoekjes vallen in eens op nadat ik langer in een ruimte ben. Hoe mooi het licht valt, een bepaalde plek voor een toffe compositie, er een etage van waar je bovenaf foto’s kunt maken. En er is tijd voor ‘tussendoormomentjes‘ waar mensen zichzelf zijn zoals kinderen die op hun kop schommelen, mensen die fanatiek jenga spelen, de trouwjurk die wordt gestoomd. Is er minder tijd dan is er meer focus alleen op de voor de hand liggende dingen. Tijd geeft ruimte voor spontane dingen. En dat vind ik net wat interessanter dan de traditionele foto’s. 

Hoeveel uur fotografie bruiloft

 

 

8 Uur Fotografie

 

De basis: Fotoshoot, ceremonie, receptie, diner en feest.

Bij 8 uur fotografie moet je een keuze maken tussen of de voorbereidingen of het feest. Of van allebei een piepklein beetje. Maar ik doe liever een ding goed dan 2 dingen half. 8 Uur is voor mij het minimale aantal uur dat ik nodig heb om een goed verhaal te vertellen en goede foto’s te maken. Er is hier meestal niet veel tijd voor tussendoormomentjes (ik leg hier uit wat dat is), maar dat ligt er natuurlijk aan hoe jullie alles plannen. 

10 Uur Fotografie

 

Extra: Ten opzichte van 8 uur fotografie kun je en de voorbereidingen en het feest laten vastleggen. Dus heb je van alle onderdelen een beetje.

 

12 Uur Fotografie

 

Extra: Ten opzichte van 10 uur fotografie kun je een langer deel van de voorbereidingen en het feest fotograferen. Je kunt naast het aankleden en make-uppen ook laten zien dat de bruidegom aan het kaarten is met zijn vrienden, of dat het pak nog even gestreken moet worden, en dat de jongens eigenlijk niet weten hoe de strijkijzer werkt.

 

 

14 Uur Fotografie

 

Extra: Uitgebreide voorbereidingen, de tijd voor tussendoor momentjes gevoel van tijd, ruimte voor dingen die uitlopen, sowieso uitbundige feestfoto’s omdat dat na 2 uur iedereen lekker in de olie zit en een uitzwaaimoment bijvoorbeeld met sterretjes is mogelijk. 

 

Yes

Wij weten nu wat we willen

Doe eerst de trouwdatumchek
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa