HUWELIJKSAANZOEK FOTOSHOOT

Huwelijksaanzoek Fotoshoot

Huwelijksaanzoek laten fotograferen

Jullie speciale moment voor altijd vastgelegd

 

Dus, je overweegt het huwelijksaanzoek te laten fotograferen? Superleuk idee! Jullie zijn verliefd en nu is het tijd om die grote stap te zetten. Je hebt de ring gekozen, de perfecte locatie bedacht en een uniek plan gesmeed om de grote vraag te stellen. En natuurlijk wil je dat allemaal vastleggen in een prachtige huwelijksaanzoek fotoshoot.

 

Maakt niet uit waar

Of je nu denkt aan een huwelijksaanzoek in Lapland of een romantisch voorstel in hartje Amsterdam, ik sta voor je klaar. Als fotograaf ben ik dol op het vastleggen van liefde en ik vind niets leuker dan jullie speciale moment te vereeuwigen, waar dan ook.

 

 

Als een Ninja

Ik begrijp dat het huwelijksaanzoek een intiem en bijzonder moment is. Ik heb ervaring in huwelijks aanzoeken en kan heel onopvallend blijven en ervoor zorgen dat jullie kunnen genieten van dit moment zonder mijn aanwezigheid te merken. Na het aanzoek nemen we nog wat ontspannen foto’s terwijl jullie nagenieten van het moment.

 

Een plan

Mijn aanpak is ontspannen en vriendelijk, zodat jullie je volledig op je gemak voelen. Ik wil dat jullie plezier hebben en van elkaar genieten terwijl ik de magie van het moment vastleg. Mijn stijl is spontaan en echt, zodat de emoties en de betovering van jullie huwelijksaanzoek voor altijd worden vastgelegd.

 

Tarief

Voor een huwelijksaanzoek fotoshoot vraag ik €290,-, inclusief reiskosten. Jullie ontvangen 10 prachtige foto’s, waarvan een al op dezelfde dag en de rest binnen een week. Klinkt goed? Stuur me dan gerust een e-mail of bekijk eerst mijn portfolio voor meer inspiratie.

 

Laten we samen van jullie huwelijksaanzoek een moment maken om nooit te vergeten!

 

Lijkt het je leuk? Stuur me dan een mailtje of bekijk eerst nog even mijn portfolio.

 

Huwelijks aanzoek laten fotograferen

Bekijk portfolio

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN?

  • Na jou aanvraag bellen we even om de details te bespreken en de uitvoerbaarheid te door te nemen.
  • Op de dag zelf deel je je live locatie met mij.
  • We prikken een tijd en ik ben als eerste op de plek.
  • Daarna komen jullie aan op de afgesproken plek.
  • We bepalen waar van tevoren waar jullie moeten staan, rekening houdend met de omgeving en het licht.
  • Ik neem de foto’s van het aanzoek.
  • Na het aanzoek kom ik langzaam dichterbij met mijn camera.
  • Ik maak nog extra foto’s voor een leuke serie.
  • Jullie krijgen op de dag zelf alvast een foto.
  • Binnen een week ontvangen jullie alle foto’s via een online galerij in hoge resolutie.
  • De factuur stuur ik samen met de eerste foto mee.
  • Als extra optie kunnen jullie overwegen om de foto’s te laten printen en in een mooi doosje te doen als cadeau of mooi aandenken. 

LEUKE HUWELIJKSAANZOEK WEETJES

 

Natuurlijk, hier zijn vijf leuke weetjes over huwelijksaanzoeken, maar dan in gewone taal:

 

1. Verlovingsringen hebben een lange geschiedenis: Mensen zijn al eeuwenlang verlovingsringen gaan dragen. Het begon zelfs al in het oude Egypte, waar ze ringen zagen als symbool van eeuwige liefde. Bron: [The Knot – History of Engagement Rings](https://www.theknot.com/content/history-of-engagement-rings)

2. Waarom dragen we de verlovingsring links?: Oude Egyptenaren dachten dat er een ader van liefde rechtstreeks van de ringvinger naar het hart liep. Dus dat is waarom veel mensen hun verlovingsring aan hun linker ringvinger dragen. Bron: [Reader’s Digest – Why Do We Wear Wedding and Engagement Rings on the Left Hand?](https://www.rd.com/article/why-wear-wedding-ring-on-left-hand/)
3. Populairste tijd voor een aanzoek: Tussen Thanksgiving en Valentijnsdag is het druk met aanzoeken. Dat hebben ze ontdekt in een onderzoek van WeddingWire. Bron: [WeddingWire – 2019 Newlywed Report](https://go.weddingwire.com/newlywed-report)
4. Gemiddelde duur van een aanzoek: Het duurt gemiddeld zo’n 4,9 maanden voordat mensen elkaar eindelijk ten huwelijk vragen. Bron: [BRIDES – The Average Length of an Engagement](https://www.brides.com/story/the-average-length-of-an-engagement)
5. Moderne aanzoeken zijn steeds creatiever: Met sociale media en al die moderne snufjes worden aanzoeken steeds cooler. Van flashmobs tot video’s op maat, stellen halen alles uit de kast om hun speciale momenten te delen en vast te leggen. Bron: [Martha Stewart Weddings – The Ultimate Guide to Planning a Proposal](https://www.marthastewart.com/1524034/how-to-plan-a-marriage-proposal)

 

Tips

 

 

 Op zoek naar leuke ideeen voor een huwelijksaanzoek. Lees dan mijn blog met de leukste huwelijksaanzoek ideeen.

 

Lees meer

Blog huwelijksaanzoek ideeën.

Lees ze hier

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa