HUWELIJKSAANZOEK FOTOSHOOT

 

Het huwelijksaanzoek laten fotograferen? 

 

Jullie zijn heel erg verliefd en nu wil je je grote liefde ten huwelijk vragen, want jullie willen samen heel graag trouwen. Je hebt een verlovingsring gekocht, nagedacht over de locatie en een originele manier bedacht om het aanzoek te doen. En dat wil je vastgelegd hebben in een huwelijksaanzoek fotoshoot. Of je een huwelijksaanzoek in Lapland wil doen een huwelijksaanzoek in Amsterdam, ik wil erbij zijn. Ik vind niets leukers dan de liefde vast te leggen en ga graag met jullie waar de locatie ook is.

Ik ben me bewust van het feit dat het huwelijksaanzoek een heel bijzonder en intiem moment is, en ik zal er alles aan doen om er zeker van te zijn dat ik zo lang mogelijk verstopt blijf. Na het aanzoek maken we nog een aantal foto’s van het nagenieten. 

Mijn manier van werken is gericht op het creeren van een ontspannen en rustige sfeer, zodat jullie je vrij voelen, plezier kunnen hebben en van elkaar kunnen genieten. Mijn fotografie stijl is spontaan en echt, zodat ze de emotie en de magie van het moment voor altijd herinnert blijven.

De prijs voor een huwelijksaanzoek is 275,- inclusief reiskosten. Jullie krijgen dan 30 foto’s, waarvan 1 foto al dezelfde dag en de rest binnen een week. Lijkt het je leuk? Stuur me dan een mailtje of bekijk eerst nog even mijn portfolio

 

Bekijk portfolio

 

Huwelijksaanzoek fotoshoot

Tips

 

 

 Op zoek naar leuke ideeen voor een huwelijksaanzoek. Lees dan mijn blog met de leukste huwelijksaanzoek ideeën.

 

Lees meer

Blog huwelijksaanzoek ideeën.

Lees ze hier

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa