Ambitieuze trouwfotograaf maar geen klanten? Meld je aan voor mijn leadsprogramma en krijg elke maand de leukste leads in je mailbox. 

 

Ja dit wil ik

 

 

Toelating

 

 

Ik ga een groep creeeren van 10 bruidsfotografen die in een vergelijkbare stijl fotograferen. Je stijl wordt beoordeeld door mij en in combinatie met je motivatie. De groep mensen krijgen iedere maand meerdere kwalitatieve leads toegestuurd. 

 

 

Hoe werkt het?

 

 

Ik krijg gemiddeld 15 aanvragen per week en kan die niet allemaal zelf invullen. Ik test de leads op kwaliteit en als ik denk dat ze bij je passen stuur ik ze door. Dit zijn leads in heel Nederland en soms in het buitenland. Je kunt kiezen om te betalen bij een succesvolle boeking of alleen voor het doorsturen. 

 

Dit is voor jou als:

 

  • Een ambitieuze fotograaf bent met een hoge standaard die spontane foto’s maakt
  • Je acquisitie vreselijk vindt om te doen
  • Je het prettig vindt om in een klein netwerkgroepje van goede fotografen te werken
  • Je graag op veel verschillende plekken komt, dus het niet erg vind om te reizen

Ja dit wil ik!

Ik wil meer leuke klanten

Ik meld me aan om te kijken of ik in aanmerking kom
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa