Wat kost bruidsfotografie

Lees: Het gekste dat ik ooit heb meegemaakt als trouwfotograaf op ‘In de buurt Dordrecht’

Trouwfotograaf-Nederland

Het is echt niet zo dat Tessa vroeger altijd de fotograaf was. De fotografe skiede vroeger namelijk op hoog niveau in het Nederlandse team alpineskiën. Na haar studie commerciële economie aan de Johan Cruijff academie werkte ze bij kledingmerk Under Armour en pas toen kwam ze in aanraking met fotografie.

“Ze betrokken mij bij fotoshoots en dat bleek mijn eerste stap naar de carrière die ik nu heb. Ik volgde een opleiding aan de fotovakschool, en toen een vriendin ging trouwen vroeg ze mij als hun huwelijksfotograaf. Ik aarzelde eerst; bij bruidsfotografie dacht ik aan geposeerde fotoshoots en niet zozeer een reportage van het alledaagse van zo’n bijzondere dag. Sinds die bruiloft ben ik verkocht en heb ik alleen nog maar bruiloften gefotografeerd.”

Bron: In de buurt Dordrecht

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk dat je er bent!

Stuur me gerust een WhatsAppje als je een vraag hebt of wil weten of jullie trouwdatum nog vrij is, want dan heb je lekker snel antwoord.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, glad to have you here!

I'd love to hear from you if you have any questions or if you want to check if I’m available for your wedding day. Through WhatsApp I can give you a quick answer.

Love, Tessa