Leuk je weer te zien!

Welkom terug

Je bent al eens eerder op deze site geweest. Leuk je weer te zien! Ga je binnenkort trouwen en wil je meer informatie over Bruidsfotografie van Tessa Bruggink in Dordrecht?

Afspraak voor een kennismakingsgesprek

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en willen jullie een kennismakingsgesprek in plannen dat kan? Ik heb thuis alle voorbeelden van trouwalbums en kan hier al jullie vragen beantwoorden en mijn verhaal persoonlijk toelichten.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Mail mij

Wat andere bruidsparen zeggen:

S.

S.

We zijn ontzettend blij dat we Tessa als fotograaf gekozen hebben voor onze bruiloft. We hadden een fijn kennismakingsgesprek waarin ze kon laten zie wat voor een soort foto`s ze maakt. Daarnaast luisterde ze ook naar onze wensen. Ik ben zelf helemaal niet zo van het poseren, maar ook bij de fotoshoot voelde het allemaal heel natuurlijk en kon ze ons goede aanwijzingen geven. We zijn erg blij met het resultaat! Echt een aanrader!

Alaina van Thiel

Alaina van Thiel

Tessa heeft al onze verwachtingen voor bruilofts fotografie overtroffen. Ze had overal aan gedacht, was ontzettend goed voorbereid en wist precies de juiste vragen te stellen om onze wensen in kaart te brengen. Op de dag zelf was ze als een ninja, er zijn foto's van momenten waarop ik geen idee had dat ze er uberhaupt in de buurt was. Ze heeft een hele toffe stijl, maar is ook flexibel genoeg om meerdere stijlen te gebruiken om de sfeer goed vast te leggen. We waren erg nerveus voor de fotoshoot, maar ze heeft ons helemaal gerustgesteld en we voelden ons helemaal op ons gemak. Dit zie je ook terug aan de foto's!

Kelly Klijn

Kelly Klijn

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf en heb je zojuist de site van Tessa geopend? Stop dan maar met zoeken! Je hebt namelijk een hele leuke, spontane, creatieve fotograaf gevonden! Zonder dat Tessa opvalt op je trouwdag weet ze de mooiste foto's te maken met oog voor detail en emoties. Het bekijken van de trouwfoto's leverde weer heel veel extra mooie herinneringen op aan een fantastische dag, vastgelegd door Tessa uit veelal verrassende en originele invalshoeken!

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa