De liefde tussen jullie twee

Geen stijve plaatjes

Tijdens de loveshoot vang ik alle echte momenten tussen jullie twee. Niet de momenten dat jullie klaar staan om te poseren, maar de momenten dat jullie connectie hebben met elkaar. 

Ik ben een loveshoot fotograaf die opzoek gaat naar de liefde tussen jullie twee en opdrachten en afleiding geeft om dit naar boven te halen. Zodat jullie even niet door hebben dat er een fotograaf bij is en alle foto’s spontaan en écht zijn.

“Ik laat zien wie jullie zijn. Van keihard lachen tot genieten van elkaar. Dus geen stijve plaatjes ;)”

Loveshoot Amsterdam

Go with the flow

Loveshoot Amsterdam

Ik geloof dat je overal mooie foto’s kunt maken. Ik ben een ‘sucker’ voor mooi licht en spannende composities, maar hier heb ik niet veel voor nodig. Zelfs als het regent kunnen we mooie foto’s maken.

Tijdens de fotoshoot gaan we meestal een stukje wandelen en stoppen we even als ik mooie dingen zie. Creativiteit en schoonheid zijn niet te plannen, dat moet je zien. Ik laat met mijn foto’s de schoonheid zien in wat er al is.

 Loveshoot Amsterdam

Sporty Spice

Ik was topsporter, nu ben ik liefdesfotograaf.

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Ik was topsporter en nu ben ik liefdesfotograaf. Ik skiede jarenlang in het Nederlandse team alpine skiën. Het lijken hele uiteenlopende onderwerpen, maar eigenlijk hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

‘Fotograferen is ook een soort topsport ;-).’

Lees meer over Tessa

 

Loveshoot Amsterdam

Ook zulke foto's?

Boek nu jullie shoot

Boek nu
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa