Trouwfotograaf Slot Doddendael

Hoe krijg je ontspannen trouwfoto’s?

Ontspannen trouwfoto's

Het kan nogal een uitdaging zijn dat loslaten. Je mag trots zijn op jezelf, alles wat je binnen (of buiten het budget ūüėČ ) met alle liefde hebt georganiseerd voor alle mensen om je heen en je bent niet eens een weddingplanner. Ik heb goed nieuws, want het kan dat ‘loslaten’. Jullie bruiloft kan voelen als een feestje terwijl iemand anders de foto’s maakt waarop je achteraf jezelf, al je familie en vrienden ziet genieten van de dag. Precies zoals het was, blije mensen, gekkigheid, liefde, genietende mensen en heel veel plezier. Volg deze 6 stappen op en dan ben je al een heel eind.¬†

 

1. Maak een lijstje met dingen waar je je zorgen over maakt.

Welke dingen kun je nog veranderen? Verander ze!

  • En welke niet meer? Laat deze dingen sowieso los, dit is zonde van je energie, tijd, aandacht, humeur en ook geld. De mindset ‘ik accepteer dat er dingen zijn waar ik geen controle op heb’ helpt hierbij. Je moet dit erkennen om het los te kunnen laten.

 

2. Besef dat je mindset je geluksgevoel op de bruiloft bepaald

Je hebt alles gegeven om de dag te plannen en nu tijd om te genieten. Gun jezelf het loslaten; wees jezelf, dans alsof er niemand kijkt, laat je emoties de vrije loop, maakt contact, heb plezier met elkaar.

 

4. Kies een relaxte fotograaf.

Kies iemand die ontspannen is en niet in de stress raakt als dingen anders lopen dan gepland.

 

5. Kies een fotograaf die niet nadrukkelijk aanwezig is.

Kies iemand waarbij het contact vanzelf gaat, die van nature niet de aandacht trekt, maar toch overal is. 

 

6. Negeer de fotograaf en de camera. 

En dan is het nog aan jullie om ook echt de camera te negeren/ los te laten. Zorg ervoor dat de fotograaf er al vanaf het begin bij is zodat je goed kunt wennen aan de aanwezigheid en het klikken van de camera.

 

Ik hoop dat jullie wat aan de tips hadden voor ontspannen trouwfoto’s en jullie je nu meer bewust zijn wat jullie hier zelf aan kunnen doen en waar je rekening mee moet houden.
Bekijk deze foto’s van alle bruidsparen die jullie voor gingen die zich ook zorgen maakten over of ze wel konden genieten op hun grote dag. Of lees ervaringen van andere mensen op THEPERFECTWEDDING.NL.

Hebben jullie vragen over wat dan ook, ik hoor graag van jullie. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te helpen dus stuur me gerust een berichtje. Ook als je mij niet als fotograaf wil.

 

Liefs, Tessa

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa