• Tijdens het kennismakingsgesprek met Tessa hadden we meteen een goed gevoel. Ze liet ons zien wat haar stijl van fotograferen is en luisterde goed naar onze wensen. De fotoshoot voelde heel natuurlijk aan en Tessa gaf ons goede aanwijzingen. Maar goed ook, want ik houd helemaal niet van poseren. We zijn super blij dat we hebben gekozen voor Tessa als trouwfotografe en zijn heel blij met het resultaat. Echt een aanrader! :)

  • Tessa heeft ons een geweldig mooie dag bezorgd op 01/09/2017 door de prachtige kiekjes die ze heeft gemaakt. Ik kan niet wachten om alles te bekijken! Tessa is een geweldige vrouw en een echte professional, ze is ontzettend goed in wat ze doet! We hadden amper door dat ze aanwezig was, want ze deed direct haar ding en had geen enkele aanwijzing nodig. Wij kunnen Tessa Bruggink aan iedereen aanraden!

  • Tessa heeft overal aan gedacht, was ontzettend goed voorbereid en wist precies welke vragen ze moest stellen om onze wensen in kaart te brengen. Ze heeft een hele toffe eigen stijl van fotografen, maar is ook zeker flexibel genoeg om meerdere stijlen te gebruiken om de sfeer goed vast te leggen en onze wensen mee te nemen. Op de dag zelf was Tessa overal aanwezig, zonder dat wij dit zelf in de gaten hadden - als een ninja! Haar professionaliteit zie je terug in de foto´s. Ze heeft al onze wensen overtroffen!

  • Tijdens de voorbereidingen legde Tessa alles goed uit, en hebben we ons goed kunnen voorbereiden. Op de dag zelf hebben we vooral heel erg genoten, terwijl Tessa onopvallend alles vast heeft gelegd. De foto´s zijn precies wat we er van hadden verwacht: niet standaard, maar uniek!

Aanbevolen door

AWARD WINNING

FEATURED ON