Bruiloft-Beachclub-Naturel

Een glimp van de magie van een strandbruiloft

 

 

 Sneak Preview Bruiloft

Beachclub Naturel

 

Een sneak preview is een voorproefje van de foto’s die je als bruidspaar krijgt kort na de bruiloft.  Dit is de sneak preview van Merel en Ralph en ik vond ze zo leuk dat ik alvast wat van deze liefde wilde delen. Het was voor mij een feestje om vast te leggen en ik denk nog vaak terug aan deze heerlijke dag. De hele reportage staat op mijn planning voor oplevering op 10 september. Dus houd mijn portfolio in de gaten want hij komt er zeker bij te staan. Geniet alvast van deze fotootjes.

 

Liefs,

 

Review Nikon Z6 II

 

 

 

 

Bruiloft Beachclub NaturelBruiloft Beachclub Naturel

Bruiloft Beachclub Naturel

Bruiloft-Beachclub-NaturelBruiloft-Beachclub-NaturelBruiloft-Beachclub-Naturel

Bruiloft-Beachclub-NaturelBruiloft-Beachclub-NaturelBruiloft-Beachclub-Naturel

Bruiloft-Beachclub-Naturel

Bruiloft-Beachclub-Naturel

Bruiloft-Beachclub-NaturelBruiloft-Beachclub-Naturel

Bruiloft-Beachclub-Naturel

 

 

 

Meer zien?

Bekijk dan mijn portfolio

Portfolio

 


 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa