Sterretjes bruiloft

Sterretjes op jullie bruiloft? Maak deze fout niet!

 

Sterretjes bruiloft

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar ideeën om een magische sfeer neer te zetten. En hoe leuk zijn dan sterretjes; tijdens de openingsdans (buiten) of als het bruidspaar de bruiloft verlaat. Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als jullie willen dat het slaagt. Want ik heb het wel eens mis zien gaan!

 

  • Het is slim om vooraf te checken bij de locatie of sterretjes zijn toegestaan. Als het niet is toegestaan kun je misschien iets doen wat ‘net’ niet op het terrein van de locatie is of iets doen met lampions.

 

  • Zet de sterretjes en aanstekers in het zicht neer en zet er een bordje bij met uitleg zodat iedereen weet wat de bedoeling is; dat ze een erehaag mogen maken en vooral wanneer ze de sterretjes moeten aansteken.

 

  • Het bruidspaar heeft ook instructies nodig, want langzaam lopen is fijn omdat je dan langer geniet en voor de fotograaf is het ook leuk. Misschien nog even stoppen voor een kus in het midden.

 

  • Iedereen in de erehaag mag lekker dicht bij elkaar staan! Dit geeft een knus effect op de foto.

 

  • Gebruik grote lange sterretjes en geen korte sterretjes! Het beste zijn de sterretjes van 70 cm (2,79 voor 6 stuks), de sterretjes van 45 cm kunnen eventueel ook (1,99 voor 5 stuks). Kleine sterretjes branden namelijk een stuk korter dan grote. En wat je niet wilt is dat de sterretjes al op zijn gebrand voordat het bruidspaar komt!

 

  • Koop voor de zekerheid twee maal zo veel sterretjes als gasten. Mensen hebben een drankje op een misschien is hun timing daarom niet helemaal goed. Ook kunnen extra sterretjes een leuk effect geven op de foto door sommige mensen 2 sterretjes geven.

 

  • Zorg voor genoeg aanstekers zodat de sterretjes tegelijk aangestoken kunnen worden, en zodat niet de helft al opgebrand is voordat het bruidspaar er überhaupt is. Een aansteker per 2 mensen is vaak genoeg

 

  • Zorg voor een prullenbak of vuilniszak, zodat de sterretjes niet op de straat terecht komen.

 

  • En als je weet waar de brandblusser staat is dat ook heel fijn, dus check dat ook even!

 

Nu weet je alles over wat je moet doen voor als je aan sterretjes denkt! | Sterretjes bruiloft

 

Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust.

 

Liefs,

 

Sterretjes bruiloft

 

Sterretjes bruiloft

Willen jullie meer foto's zien?

Meer foto's bekijken?

Bekijk portfolio

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa