Sterretjes bruiloft

Goede foto’s van sterretjes op jullie bruiloft

Sterretjes bruiloft!

Een super leuk idee tijdens de openingsdans of bij de exit van het bruidspaar als erehaag naar bijvoorbeeld de auto toe. Ik heb verschillende ‘sterretjes-exits’ meegemaakt en sommigen waren beter dan de anderen. Als je rekening houdt met een paar dingen dan kan het niet mis gaan en krijg je fantastische foto’s. De tips in dit stuk zijn algemeen en kunnen gebruikt worden voor een exit of voor sterretjes bij de openingsdans.

 

  1. Als je ceremoniemeester bent: het bruidspaar moet weten dat het een ‘sterretjes bruiloft’ is, zodat ze dit kunnen afstemmen met hun fotograaf. Anders boeken ze misschien uren te kort. En als je bruidspaar bent dan geldt hetzelfde ;-).
  2. Voor dat je alles op touw zet kan het handig zijn om vooraf te checken bij de locatie of sterretjes ├╝berhaupt zijn toegestaan. Als het niet is toegestaan kun je misschien iets doen wat ‘net’ niet op het terrein van de locatie is.
  3. Een pot met sterretjes op de plek waar de erehaag moet beginnen met een klein tekstje erbij zorgt ervoor dat iedereen p de hoogte is van wat de bedoeling is; dat ze een erehaag mogen maken en wanneer ze de sterretjes moeten aansteken.
  4. Het bruidspaar heeft ook instructies nodig, bijv. langzaam lopen en misschien in het midden even stil te staan voor een ‘Hollywood kus’.
  5. Zorg ervoor dat de doorgang van de erehaag, voor het bruidspaar niet te breed is (ca. 1,5 m) voor een knus en gezellig gevoel en de mooiste trouwfoto’s.
  6. Gebruik grote sterretjes, geen kleine sterretjes. Het beste zijn de sterretjes van 70 cm (2,79 voor 6 stuks), de sterretjes van 45 cm kunnen eventueel ook (1,99 voor 5 stuks). Kleine sterretjes branden namelijk een stuk korter dan grote en zo kan het bruidspaar langzaam lopen, wat leuk is hun beleving en de foto’s.
  7. En koop voor de zekerheid 2x zo veel sterretjes als mensen. Mensen hebben een drankje op een misschien is hun timing daarom niet helemaal synchroon. Ook staan extra veel sterretjes leuk, dan kan je sommige mensen ook bijvoorbeeld 2 sterretjes geven.
  8. Aanstekers in overvloed, zodat de sterretjes tegelijk aankunnen, en niet de helft al uit is voordat het bruidspaar er is. Een aansteker per 2 mensen is vaak genoeg
  9. Zorg voor een prullenbak of vuilniszak, zodat de sterretjes niet op de straat terecht komen.
  10. En als je weet waar de brandblusser staat geeft dat denk ik ook een relaxt gevoel, dus check dat ook even

 

Nu weet je alles over ‘sterretjes bruiloft’. Als je sterretjes bij de openingsdans overweegt dan is afstemming met de locaties nog belangrijker. De kans dat het mag is kleiner. Maar ook hier gelden al mijn tips voor. Als je nogo vragen hebt of ideeen of aanvullingen. Let me know!

 

 

Vonden jullie deze foto's mooi?

Meer foto's bekijken?

Bekijk portfolio

 

 

 

 

 

You may also like

Chat openen
Hi, hoe kan ik je helpen?