Sterretjes bruiloft

Goede foto’s van sterretjes op jullie bruiloft

 

Sterretjes bruiloft

Superleuk tijdens de openingsdans (buiten) of als het bruidspaar de bruiloft verlaat ‘sterretjes bruiloft’. Als je rekening houdt met een paar dingen dan kan het niet mis gaan en krijgen jullie fantastische foto’s. 

 

  • Het is slim om vooraf te checken bij de locatie of sterretjes zijn toegestaan. Als het niet is toegestaan kun je misschien iets doen wat ‘net’ niet op het terrein van de locatie is of iets doen met lampions.

 

  • Zet de sterretjes en zet er een bordje bij met uitleg zodat iedereen weet wat de bedoeling is; dat ze een erehaag mogen maken en wanneer ze de sterretjes moeten aansteken.

 

  • The newly weds hebben ook instructies nodig, het beste is als ze langzaam lopen en het is heel leuk als ze in het midden van sterretjes even stil gaan staan voor een hollywood kus. 

 

  • De erehaag mag niet te breed zijn voor een knus effect op de foto, maar pas op voor brandwonden.

 

  • Gebruik grote lange sterretjes en geen korte sterretjes. Het beste zijn de sterretjes van 70 cm (2,79 voor 6 stuks), de sterretjes van 45 cm kunnen eventueel ook (1,99 voor 5 stuks). Kleine sterretjes branden namelijk een stuk korter dan grote.

 

  • Koop voor de zekerheid 2x zo veel sterretjes als gasten. Mensen hebben een drankje op een misschien is hun timing daarom niet helemaal goed. Ook kunnen extra sterretjes een leuk effect geven op de foto door sommige mensen 2 sterretjes geven.

 

  • Zorg voor genoeg aanstekers zodat de sterretjes tegelijk aangestoken kunnen worden, en zodat niet de helft al opgebrand is voordat het bruidspaar er überhaupt is. Een aansteker per 2 mensen is vaak genoeg

 

  • Zorg voor een prullenbak of vuilniszak, zodat de sterretjes niet op de straat terecht komen.

 

  • En als je weet waar de brandblusser staat geeft dat ook een veilig gevoel, dus check dat ook even.

 

Nu weet je alles over wat je moet doen voor een ‘sterretjes bruiloft’. Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust.

 

Liefs,

 

Sterretjes bruiloft

 

Sterretjes bruiloft

Willen jullie meer foto's zien?

Meer foto's bekijken?

Bekijk portfolio

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk dat je er bent!

Stuur me gerust een WhatsAppje als je een vraag hebt of wil weten of jullie trouwdatum nog vrij is, want dan heb je lekker snel antwoord.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, glad to have you here!

I'd love to hear from you if you have any questions or if you want to check if I’m available for your wedding day. Through WhatsApp I can give you a quick answer.

Love, Tessa