Het héle verhaal

Grote momenten, maar ook kleine hoogtepunten

 

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden.

Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus <3.

Grote momenten, maar ook kleine hoogtepunten.

Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, hoogwaardig album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.

Tarief

Alles in een!

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden.

 

  • Preview van highlightfoto’s, in jullie mailbox vlak na de bruiloft
  • Jullie persoonlijke online galerij met daarin alle foto’s
  • Tof, groot, luxe trouwalbum met mooie kaft en jullie verhaal in foto’s
  • Slideshow die jullie weer helemaal terugbrengt naar de dag. Met muziek en alle mooiste momenten.

 

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen. Ik vind dat er niks mag ontbreken in jullie verhaal. Daarom ben ik uitsluitend voor volledige bruiloften boekbaar.

Voor 2999,- ben ik jullie trouwfotograaf.

 

Doe de trouwdatumcheck

 

Wat kan er nog meer?

Doe een loveshoot, print je foto's of geef een album of een cadeaubon

Ouder & getuigen albums

Ouder & getuigen albums

Maak je ouders of getuigen blij met een mini versie van jullie trouwalbum.

Prints

Prints

Jullie kunnen prints bestellen bij mijn vaklab. Zij maken de mooiste prints voor musea en kunstenaars.

Love shoot

Love shoot

Voor jullie save the date, om te oefenen of zelfs als jullie niet gaan trouwen kunnen jullie een loveshoot boeken. Het tarief is 400,- voor een shoot van 2 uur.

Cadeaubon

Cadeaubon

Bedank je getuigen of je ouders met een fotoshoot of een album in de vorm van een cadeaubon.

Veel gestelde vragen

Een voor een beantwoord

 

De foto’s zijn voor jullie eigen gebruik. Jullie kunnen ze bijvoorbeeld gebruiken op social media of laten afdrukken. Wat niet toegestaan is, is meedoen aan fotowedstrijden met mijn foto’s, of mijn foto’s zonder mijn goedkeuring geven of verkopen aan derden/ leveranciers. Tip: Jullie kunnen je afdrukken bij mij bestellen. Dit gaat via een bestelpagina, die jullie makkelijk kunnen delen met familie en vrienden. Ik werk alleen met drukkerijen die de kleuren op de juiste manier drukken.

Dat is gelukkig nog nooit gebeurd, maar ik zeg nooit nooit. Met een beetje hoofdpijn of griep blijf ik niet thuis in geval van een bruiloft, maar met een gebroken arm kan ik toch wat moeilijker fotograferen. Als ik echt niet kan komen, ga ik op zoek naar een fotograaf wiens werkwijze en stijl matchen met die van mij. Ik beschik over een groot netwerk van fotograferen, waarin wij elkaars back-up zijn. Ook als dit heel last minute nodig is.

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Ook tijdens de fotoshoot zal ik jullie opdrachtjes en genoeg afleiding geven zodat ook hier de foto’s spontaan en echt worden. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen!

Als jullie het bedrag niet in een keer kunnen betalen, kunnen we een betalingsregeling afspreken. Jullie betalen het bedrag dan in 3 termijnen zonder rente.

Load More

Lees alle veel gestelde vragen

SUPERBLIJ MET DEZE AWARDS!

Fijn om gewaardeerd te worden.

Ik ben als bruidsfotograaf award winner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Ik fotografeer maar 30 bruiloften per jaar, check of ik beschikbaar ben.

 

Chat openen
Hi, hoe kan ik je helpen?