Tarief 

 

 

Ik doe niets liever dan jullie hele verhaal vertellen. Van begin tot eind. Kiezen jullie mij, dan krijgen jullie foto’s van heel de bruiloft. De reportage laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd en hoeveel liefde er was. Ik focus daarbij niet alleen op jullie, maar ook op jullie vrienden en familie. Zo leuk om ook hun belevenissen terug te zien op de foto’s!

 

 

 

VOOR WIE?

Als trouwfotograaf leg ik veel emotie en karakter in mijn werk. Ik heb een unieke visie (net als alle fotografen ;)) en die zie je terug in de foto’s. Jullie krijgen dus eigenlijk een beetje ‘mij’ bij jullie trouwreportage. Daarom is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Wel zo handig als we heel de dag samen zijn.

 

• Vinden jullie eigenheid belangrijk op jullie bruiloft?
• Zijn jullie niet bang om jullie emoties te tonen?
• Vinden jullie familie en vrienden net zo belangrijk als jullie zelf?
• Houden jullie van een feestje?
• Vinden jullie foto’s van schoenen minder belangrijk dan foto’s van familie en vrienden?
• Vinden jullie mijn foto’s tof?
• Zijn jullie allergisch voor foto’s die nep en statisch aanvoelen?
• Waarderen jullie fotografie en
spannende composities?
• Zijn jullie zelf relaxt en vinden jullie het belangrijk dat de dag ontspannen is?

Meerdere keren JA? Lees dan verder!

WAT KRIJGEN JULLIE?

 

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus <3

 

Grote momenten, maar ook kleine hoogtepuntjes.

 

Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, hoogwaardig album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.

“Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes.”

 

DIT NIET

 • Bezig zijn met of jullie wel goed op de foto staan.
 • Alleen maar zoetsappige plaatjes.
 • Foto’s van alleen de ceremonie.
 • Oppervlakkige foto’s zonder betekenis.
 • Saaie perspectieven.
 • Keuzestress over het aantal uren fotografie, het album etc. 
 • Vlakke belichting.

DIT WEL

 • Een trouwdag die als een feestje voelt.
 • Foto’s die laten zien hoe het écht was.
 • Een reportage met alle onderdelen van de dag, voorbereidingen, fotoshoot, ceremonie, receptie, diner, feest en alles er tussenin.
 • Verhalende foto’s.
 • Verrassende composities en verschillende perspectieven.
 • Relaxt gevoel omdat alles wordt vastgelegd.
 • Spannende belichting.
 • Foto’s die laten zien hoe het voelde.

De investering

 

 

Een investering voor herinneringen van de hele dag.

 

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen. Ik vind dat er niks mag ontbreken in jullie verhaal. Daarom ben ik uitsluitend voor volledige bruiloften boekbaar.

 

Kies voor 12 uur en ik ben er uiterlijk tot 22 uur; 3449,-.

 

Of ik ga voor jullie tot het gaatje 14 uur lang zonder maximale eindtijd; 3999,-.

 

Dit is inclusief:

 • Kennismaking om er zeker van te zijn dat er een match is
 • Voorproefje van 25 foto’s in jullie mailbox vlak na de bruiloft
 • Voorbespreking van de bruiloft
 • Fotoverhaal van minimaal 300 foto’s in hoge resolutie (om groot te kunnen printen) 
 • Nabewerking in mijn stijl á 24 uur
 • Een persoonlijke online galerij met daarin de hele reportage (ook makkelijk te delen met familie en vrienden)
 • Tof, groot, luxe trouwalbum (t.w.v. 499,-) met mooie kaft en jullie verhaal in foto’s van 30×30 cm en 50 foto’s
 • Ontwerp van het album en een videosessie of een livesessie om hem helemaal naar wens te maken
 • Slideshow die jullie weer helemaal terugbrengt naar de dag
 • Reiskosten en btw

 

 

 
 
* De investering is exclusief overtocht naar de waddeneilanden. Voor bruiloften in het buitenland komen er reis en verblijfkosten bij.

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Binnen 2 weken krijgen jullie een voorproefje van 25 foto’s in je mailbox. En ik heb gemiddeld 8 tot 12 weken nodig om alles uit jullie foto’s te halen in de nabewerking, en om jullie galerij en slideshow voor te bereiden. Via de bestelpagina kunnen jullie direct aan de slag met het album. Binnen 14 dagen maak ik een mooi ontwerp voor jullie. Na akkoord, word het album handgemaakt en duurt het nog 6 weken voordat jullie hem in handen hebben. 

Dat is heel makkelijk, stuur me een mailtje of doe de trouwdatumcheck en ik zorg dat we elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen om zeker te weten dat we bij elkaar passen. Dat kan online of in het echt. Ik houd jullie trouwdatum vrij vanaf het moment van inplannen tot en met de kennismaking. 

Een hele dag is bij mij niet 8 uur, maar 12 of 14 uur. In dat aantal uur kunnen jullie zonder beperkingen van jullie dag genieten en ik op een mooie, creatieve en met genoeg tijd jullie verhaal van de hele dag vastleggen waarin geen onderdeel ontbreekt. Want ieder onderdeel verdiend tijd en aandacht in de reportage. De mooiste momenten zijn altijd onverwacht en ongepland, die kunnen op ieder moment van de dag gebeuren. 

Ieder stel betaalt 750,- euro reserveringskosten. Dit betalen jullie voor het vrijhouden van de trouwdatum. Verzetten jullie langer dan 3 maanden van tevoren vanwege coronamaatregelen dan is dat kosteloos, en helemaal annuleren kost jullie alleen de aanbetaling van 750,-. Een nieuwe datum kiezen gaat altijd in afstemming met mijn beschikbaarheid. Voor annuleren zonder coronamaatregelen gelden andere voorwaarden. 

Mijn doel is om jullie hele verhaal te vertellen zoals het écht was. En ik ga voor kwaliteit over kwaliteit. Want ik geef jullie liever een paar honderd OMG-foto’s dan duizenden matige foto’s. Mijn stellen krijgen meestal tussen de 300 en 600 foto’s afhankelijk van de aard van de bruiloft. 

 

 

Ik begrijp dat het veel geld is en daarom denk ik graag met jullie mee. Ik kan niets aan het totaalbedrag doen, maar kan jullie een betalingsregeling aanbieden. Jullie kunnen de betaling dan in plaats van in twee termijnen (aanbetaling en restbedrag), in drie termijnen doen.

Ik krijg 500 aanvragen per jaar en moet helaas vaak nee zeggen. Als jullie trouwdatum eenmaal bekend is, kunnen jullie het beste direct contact met mij opnemen. En zeker voor donderdagen, vrijdagen en zaterdagen in het hoogseizoen (april t/m september) ben ik snel volgeboekt. In 2022 heb ik alleen nog plek in december en ook voor 2023 heb ik nog maar 10 plekjes vrij in de weekenden. Maar natuurlijk kunnen jullie ook geluk hebben, en heb ik op het laatste moment  of doordeweeks nog een plekje vrij.

Ik heb een handige checklist gemaakt waar je kunt kijken of er een match is. Of er ook in het echte leven een klik is kunnen we ontdekken door middel van een live kennismaking, in mijn pandje in de binnenstad van Dordrecht. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en/of we bij elkaar passen.

Als verhalenverteller streef ik ernaar een volledige en authentieke fotoreportage te maken; die weergeeft wie jullie zijn en hoe jullie leven op dat moment is. Maar ook wie jullie gasten zijn en hoe zij de dag beleven en wat hun connectie is met jullie. En ik fotografeer menselijkheid; karakters, gezichtsuitdrukkingen, gebaren, levendigheid, plezier en liefde. En zonder mij te mengen in de werkelijkheid dus ik fotografeer wat er gebeurt. Tijdens de fotoshoot zorg ik dat jullie plezier hebben en de liefde naar voren komt tussen jullie twee. Dat doe ik door te coachen en te zorgen dat jullie niet over-geposeerd op de foto komen te staan. Ik word blij van foto’s met betekenis, karakter, verrassende perspectieven en krappe of juist weide uitsnedes die de kijker het gevoel geven dat ze erbij waren. 

Alles wat inbegrepen is kunnen jullie hierboven lezen. Er zijn geen verborgen kosten. Alle prijzen zijn inclusief btw en reis en parkeerkosten binnen Nederland en België. Met uitzondering van een overtocht naar de waddeneilanden.

Dat is gelukkig nog nooit gebeurd, maar ik zeg nooit nooit. Met een beetje hoofdpijn of griep blijf ik niet thuis in geval van een bruiloft, maar met een gebroken arm kan ik toch wat moeilijker fotograferen. Als ik echt niet kan komen, ga ik op zoek naar een fotograaf wiens werkwijze en stijl matchen met die van mij. Ik beschik over een netwerk van fotograferen, waarin wij elkaars back-up zijn. Ook als dit heel last minute nodig is.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Ik heb zelden een fotograaf meegemaakt die zo betrokken is. 

Arjan & Kim

Tessa is een PRO en ook gewoon een heel fijn mens. 

Amber & Marina

Wat een geweldige vrouw! Je merkt niet dat ze er is en dat is voor ons zo fijn!

Cindy & Stephan

 

O yes!
Ik heb awards gewonnen.

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Bekijk alle winnende foto’s

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

Tarief Trouwfotografie

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa