TARIEF

 

HET HELE VERHAAL

Ik vind dat er niks mag ontbreken in jullie verhaal. Daarom maak ik foto’s van het moment dat jullie je aankleden tot dansfoto’s van het feest. Stuur me een mailtje met jullie trouwlocatie en datum en jullie krijgen van mij een prijs op maat. 


WAT KRIJGEN JULLIE?

  • Geweldige herinneringen aan jullie trouwdag in mijn fotografiestijl
  • Preview van alle highlights in jullie mailbox vlak na de bruiloft
  • Jullie fotoverhaal zorgvuldig nabewerkt op licht, kleur en contrast.
  • Jullie persoonlijke online galerij waar de foto’s makkelijk te downloaden zijn in de hoogste resolutie, 1 jaar lang. 
  • Slideshow die jullie weer helemaal terugbrengt naar de dag. Met muziek en alle mooiste momenten
  • Inclusief btw en excl. reiskosten (25 ct per km) en parkeerkosten
  • Klein fotoalbum cadeau
  • Geen verborgen kosten

 

Hoeveel uur bruidsfotografie hebben wij nodig? 

ik leg het voor je uit

Boek direct

 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Waarom zou je mij boeken? Omdat jullie mijn foto’s te gek en speciaal vinden. Enthousiasme van klanten is voor mij heel motiverend ;-). 

Binnen 2 weken krijgen jullie een voorproefje van 25 foto’s in je mailbox. En ik heb gemiddeld 8 tot 10 weken nodig om alles uit jullie foto’s te halen in de nabewerking.

Dat is heel makkelijk, stuur me een mailtje of doe de trouwdatumcheck en ik zorg dat we elkaar kunnen ontmoeten om zeker te weten dat we bij elkaar passen. Dat kan online of in het echt. Ik houd jullie trouwdatum vrij vanaf het moment van inplannen tot en met de kennismaking. 

Ik ga voor kwaliteit over kwaliteit. Want ik geef jullie liever een paar honderd OMG-foto’s dan duizenden moewah-foto’s. Mijn stellen krijgen meestal tussen de 300 en 500 foto’s afhankelijk van de aard van de bruiloft. 

 

Ik krijg 500 aanvragen per jaar en moet helaas vaak nee zeggen. Als jullie trouwdatum eenmaal bekend is, kunnen jullie het beste direct contact met mij opnemen. En zeker in het hoogseizoen (april t/m september) ben ik snel volgeboekt. In 2024 heb ik nog maar een paar plekjes vrij. Maar natuurlijk kunnen jullie ook geluk hebben, en heb ik op het laatste moment nog ruimte in mijn agenda. 

Ik heb een handige checklist gemaakt waar je kunt kijken of er een match is. Of er ook in het echte leven een klik is kunnen we ontdekken door middel van een live kennismaking, in mijn pandje in de binnenstad van Dordrecht. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en/of we bij elkaar passen.

Als verhalenverteller streef ik ernaar een volledige en authentieke fotoreportage te maken; die weergeeft wie jullie zijn en hoe jullie de dag beleven. Maar ook wie jullie gasten zijn en hun beleving en connectie met jullie. Ik fotografeer menselijkheid; karakters, gezichtsuitdrukkingen, gebaren, plezier en liefde. En dit allemaal zonder mij te mengen in de werkelijkheid. Dus ik fotografeer wat er gebeurt. Tijdens de fotoshoot zorg ik dat jullie plezier hebben en de liefde naar voren komt. Dat doe ik door te coachen en te zorgen dat jullie niet over-geposeerd op de foto komen te staan. Ik word blij van foto’s met betekenis, karakter, verrassende perspectieven en krappe of juist weide uitsnedes die de kijker het gevoel geven dat ze erbij waren. 

Dat is gelukkig nog nooit gebeurd, maar zeg nooit, nooit. Met een beetje hoofdpijn of griep blijf ik niet thuis in geval van een bruiloft, maar met een gebroken arm kan ik toch wat moeilijker fotograferen. Als ik echt niet kan komen, ga ik op zoek naar een fotograaf wiens werkwijze en stijl matchen met die van mij. Ik beschik over een netwerk van fotograferen, waarin wij elkaars back-up zijn. Ook als dit heel last minute nodig is.

 

Doe de trouwdatumcheck

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Ik heb zelden een fotograaf meegemaakt die zo betrokken is. 

Arjan & Kim

Tessa is een PRO en ook gewoon een heel fijn mens. 

Amber & Marina

Wat een geweldige vrouw! Je merkt niet dat ze er is en dat is voor ons zo fijn!

Cindy & Stephan

 

O yes!
Ik heb awards gewonnen.

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

Doe de trouwdatumcheck

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

 

Tarief Trouwfotografie

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa