Jullie verhaal in foto’s,
zoals het écht was!

 

 

Jullie krijgen van mij een trouwreportage die laat zien wie jullie zijn en hoe jullie de dag hebben beleefd.

Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;).

 

 

 

VOOR WIE?

 

Als trouwfotograaf leg ik veel emotie en karakter in mijn werk. Ik heb een unieke visie (net als alle fotografen ;)) en die zie je terug in de foto’s. Jullie krijgen dus eigenlijk een beetje ‘mij’ bij jullie trouwreportage. Daarom is het belangrijk dat het klikt tussen ons. Wel zo handig als we heel de dag samen zijn.

 

• Vinden jullie eigenheid belangrijk op jullie bruiloft?
• Zijn jullie niet bang om jullie emoties te tonen?
• Vinden jullie familie en vrienden net zo belangrijk als jullie zelf?
• Houden jullie van een feestje?
• Vinden jullie foto’s van schoenen minder belangrijk dan foto’s van familie en vrienden?
• Zijn jullie allergisch voor foto’s die nep en statisch aanvoelen?
• Waarderen jullie fotografie en spannende composities?
• Vinden jullie het belangrijk dat de dag relaxt is?
• Vinden jullie mijn foto’s tof?

Meerdere keren JA? Lees dan verder!

WAT KRIJGEN JULLIE?

 

Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal heel tof om terug te zien.

“Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes.”

Ik fotografeer al die mooie momenten en beelden zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

 

NIET

 • Gestrest zijn over of jullie wel goed op de foto staan.
 • Alleen zoetsappige plaatjes.
 • Foto’s van alleen de ceremonie.
 • Foto’s van wie er allemaal waren.
 • Foto’s met saaie perspectieven.
 • Foto’s die alleen laten zien hoe het eruit zag.
 • Keuzestress over het aantal uren fotografie en het album.
 • Vlakke saaie belichting.

WEL

 • Een dag die als een feestje voelt zonder met fotografie bezig te hoeven zijn.
 • Foto’s die laten zien hoe het écht was.
 • Een reportage met alle onderdelen van de dag.
 • Foto’s die een verhaal vertellen.
 • Foto’s met spannende composities en verschillende perspectieven.
 • Foto’s die laten zien hoe het voelde.
 • Rust omdat je geen keuzes hoeft te maken. 
 • Spannende belichting.

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

 

 De hoeveelheid big smiles die ze heeft vastgelegd in al haar spontane en natuurlijke foto’s brengen je helemaal terug naar het enorme geluk van deze dag. Tessa is heel duidelijk in haar communicatie, komt al haar afspraken na en levert haar producten met een fijne persoonlijke touch af.

Frank & Do

 Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het album weet zij de balans te vinden tussen professioneel advies en ruimte voor de eigen wensen. Daarmee geeft ze van te voren een gevoel van zekerheid van mooie foto’s en achteraf een goed gevoel over het daadwerkelijke resultaat. 

Sabina & Maarten

 

De foto’s en het album zijn prachtig geworden en de slideshow is een hele leuke toevoeging. Ze heeft wat ons betreft ons verhaal perfect in foto’s verteld!

Debby & Stefan

Tessa is een PRO en ook gewoon een heel fijn mens. Na het zien van haar portfolio waren wij overtuigd dat dát de stijl is die wij zochten. Zó willen wij op onze bruiloft op de foto en zó willen wij kunnen terugkijken op alle mooie momenten en lieve blikken van familie en vrienden.

Amber & Marina

Wat een geweldige vrouw! Je merkt niet dat ze er is en dat is voor ons zo fijn! Ze begrijpt je snel en is rustig van aard. Stress niveau is echt 0! Wat heel fijn is als je zelf helemaal gestrest bent. Oja tipje, HET BOEK IS FAN-TAS-TISCH! Zeker doen dus.

Cindy & Stephan

Tarief

Alles in een!

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden.

 

 • Preview van highlight-foto’s, in jullie mailbox vlak na de bruiloft
 • Jullie persoonlijke online galerij met daarin alle foto’s, makkelijk te delen met familie en vrienden
 • Tof, groot, luxe trouwalbum met mooie kaft en jullie verhaal in foto’s
 • Slideshow die jullie weer helemaal terugbrengt naar de dag. Met muziek en alle mooiste momenten. (Makkelijk te delen met familie en vrienden. 

 

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen. Ik vind dat er niks mag ontbreken in jullie verhaal. Daarom ben ik uitsluitend voor volledige bruiloften boekbaar.

 

Voor 3149,- ben ik jullie trouwfotograaf.

 

Dit tarief is geldig tot 1 april 2022. Mijn tarief is geldig voor Nederland, en is inclusief BTW en reiskosten (excl. overtocht waddeneilanden).

Trouwen in het buitenland?

 

 

Trouwen jullie in Europa? Dan vraag ik een meerprijs van 500,- om reis en verblijfkosten te dekken. Buiten Europa is dat 1000,-. 

 

Stuur me een mailtje

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

Een hele dag is bij mij niet 8 uur, maar 14 uur. Dat is een goed aantal uur om alle onderdelen van jullie bruiloft te kunnen fotograferen en het hele verhaal te vertellen. Na 14 uur is de energie ondanks mijn vele uren conditietraining, wel op.

 

Ieder bruidspaar betaalt een aanbetaling van 750,- euro (Een kwart van het totaal bedrag.) Dit betalen jullie voor het vrijhouden van de trouwdatum. Verzetten jullie langer dan 3 maanden van tevoren vanwege coronamaatregelen dan is dat kosteloos en annuleren kost jullie alleen de aanbetaling van 750,-. Het verzetten is niet beperkt tot doordeweekse dagen, maar kan ook gewoon in het weekend.

Ik maak gedurende de dag heel wat foto’s, gemiddeld tussen de 3000 en 6000 duizend. Hiervan selecteer ik zorgvuldig de foto’s die jullie verhaal het beste verteld en let hierbij meer op kwaliteit dan kwantiteit. In de praktijk merk ik dat dit neerkomt op minimaal 300 foto’s die jullie verhaal vertellen. Deze foto’s worden zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart wit.

 

Ik begrijp dat het veel geld is en daarom denk ik graag met jullie mee. Ik kan niets aan het totaalbedrag doen, maar kan jullie een betalingsregeling aanbieden. Jullie kunnen de betaling dan in plaats van in twee termijnen (aanbetaling en restbedrag), in drie termijnen doen.

Over het algemeen wordt een trouwfotograaf 9-10 maanden van tevoren geboekt. Als jullie trouwdatum eenmaal bekend is, kunnen jullie het beste direct contact met mij opnemen. Zeker in het hoogseizoen ben ik snel volgeboekt. Natuurlijk kunnen jullie ook geluk hebben, en heb ik op het laatste moment nog een plekje vrij.

Ik heb een handige checklist gemaakt waar je kunt kijken of er een match is. Of er ook in het echte leven een klik is kunnen we ontdekken door middel van een live kennismaking, in mijn coronaproof pandje in de binnenstad van Dordrecht. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen.

Heel leuk natuurlijk al die foto’s op mijn website en ik kan me voorstellen dat jullie denken ‘maar hoe zal het er bij ons uitzien’? Dat is van tevoren natuurlijk moeilijk te zeggen en erg afhankelijk van jullie gekozen locaties en de hoeveelheid licht. Omdat ik realistisch fotografeer zal een locatie met veel licht ook lichtere foto’s opleveren en andersom. Ik fotografeer ik altijd op dezelfde manier en mijn nabewerking zorgt voor eenzelfde ‘look’ en ‘feel’ voor alle reportages. Toch zal jullie reportage eigen kenmerken hebben omdat geen dag hetzelfde is, maar dat maakt jullie fotoreportage ook juist interessant en uniek. Het zou gek zijn als het zonnig lijkt terwijl het regende.

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden.

 • Preview van highlightfoto’s, in jullie mailbox vlak na de bruiloft
 • Jullie persoonlijke online galerij met daarin alle foto’s
 • Tof, groot, luxe trouwalbum met mooie kaft en jullie verhaal in foto’s
 • Slideshow die jullie weer helemaal terugbrengt naar de dag. Met muziek en alle mooiste momenten.

Alle prijzen zijn inclusief btw en reis en parkeerkosten binnen Nederland en België. Met uitzondering van een overtocht naar de eilanden. Er zijn geen verborgen kosten.

 

Dat is gelukkig nog nooit gebeurd, maar ik zeg nooit nooit. Met een beetje hoofdpijn of griep blijf ik niet thuis in geval van een bruiloft, maar met een gebroken arm kan ik toch wat moeilijker fotograferen. Als ik echt niet kan komen, ga ik op zoek naar een fotograaf wiens werkwijze en stijl matchen met die van mij. Ik beschik over een groot netwerk van fotograferen, waarin wij elkaars back-up zijn. Ook als dit heel last minute nodig is.

Ben ik beschikbaar op jullie bruiloft?

Check jullie trouwdatum ↓ 

 

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier.

 

 

 

 

BEKIJK PORTFOLIO

O yes!
Ik heb awards gewonnen.

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Bekijk alle winnende foto’s

 
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa