TARIEF

Mijn tarieven verschillen per seizoen. Van april tot en met oktober is mijn uurtarief 350 euro met een minimale afname van 6 uur, en van november tot en met maart 300 euro met een minimale afname van 4 uur. Ik fotografeer maximaal 12 uur. Voor bruiloften in het buitenland gelden andere tarieven.

 

Hoeveel uur fotografie hebben wij nodig?

Maar, hoeveel uur bruidsfotografie moeten jullie kiezen? Dat hangt helemaal af van hoe jullie de dag willen beleven. Ik heb bruiloften meegemaakt van 12 uur die gehaast aanvoelden, en bruiloften van 7 uur waarbij alles heel relaxed was. Het is fijn om de tijd te hebben en niet opgejaagd te worden. Jullie bruiloft mag meer lijken op jullie eigen idee van een ideale dag in jullie leven dan een kopie van een bruiloft van iemand anders. En meer tijd betekent niet alleen ontspanning, maar ook betere foto’s. Er is meer ruimte voor iedereen om zichzelf te zijn, en meer tijd om dat vast te leggen.


Een eenvoudige uitleg:

Gemiddeld ben ik 2,5 uur bezig met fotograferen van de voorbereidingen bij 2 personen, een uitgebreide fotoshoot duurt bij mij 1,5 uur, een minder uitgebreide 45 minuten. Ik vind het fijn als de ceremonie 45 minuten of langer duurt. Voor het maken van 20 groepsfoto’s heb ik 30 minuten nodig met hulp van de ceremoniemeester. En bij het feest heb ik 1,5 uur nodig voor de openingsdans + wat sfeer foto’s en 3 uur als je uitbundig dansende mensen op de foto wil.

Hoe iedereen de dag heeft beleefd

Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus.

 

Mijn stijl

Na het fotograferen maak ik uit duizenden foto’s een zorgvuldige selectie van de beste foto’s, tussen de 250 en 500 afhankelijk van de gebeurtenissen. Ik ga altijd voor levendige en gevarieerde foto’s die emoties oproepen en jullie verrassen. Elke foto bewerk ik met zorg in mijn eigen stijl, waarbij ik speel met kleur, contrast en compositie, zodat elk moment het beste tot zijn recht komt.

 

Foto’s altijd dichtbij

Jullie foto’s zijn altijd binnen handbereik in een persoonlijke online galerij. Ook kunnen jullie hier prachtige fotoprints bestellen. En natuurlijk krijgen jullie een handtasformaat fotoboekje om jullie verhaal in foto’s mee te nemen.

 

Grote albums en prints

Ik ben dol op kunstboeken, schilderijen en posters. Een groot trouwalbum of een print is een persoonlijk kunstwerk. Door de foto’s een plek in je huis te geven in de vorm van een album of een print aan de muur, kun je elke dag even terug naar dat moment. Een groot trouwalbum kunnen jullie gemakkelijk bestellen, in een persoonlijke sessie of via mijn online shop. 

 

Hoe kunnen we kennismaken?

Als jullie de trouwdatumchecker invullen, krijgen jullie een mailtje met mijn beschikbaarheid en een link naar Calendly, waar jullie zelf een kennismakingsgesprek kunnen inplannen op beschikbare dagen. 

 

 

Tarief2

Weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum?

Doe de trouwdatumcheck

Trouwdatumchecker
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa