Trouwalbum cadeau geven

 

Veel mensen geven geld, maar hoe leuk is het om een trouwalbum of een deel daarvan cadeau te doen. Je kunt het ook samen geven. 

 

Vanaf welk bedrag kun je een trouwalbum cadeau geven?

Check eerst even of er een fotoalbum in het pakket zit bij hun bruidsfotograaf? Zo niet dan maak ik een mooie cadeaubon die ze in kunnen ruilen voor een mooi groot luxe trouwalbum. Als het gemiddelde cadeau 100,- is, kun je met 5 personen als een supermooi album geven. En voor de 50,- per persoon kun je met 10 personen al een trouwalbum cadeau geven. 

Waarom een trouwalbum cadeau geven?

In een tijd waarin veel mensen neigen naar het geven van geld als huwelijkscadeau, is er iets bijzonders aan het schenken van een tastbaar aandenken. Een trouwalbum, is een geschenk vol liefde en herinneringen. Samen met de bruidsfotograaf, kun je ervoor zorgen dat het paar niet alleen hun speciale dag herinnert, maar deze ook steeds opnieuw kan beleven, doordat het in boekvorm aanwezig is in hun woonkamer.

 

1. Check bij het bruidspaar of een trouwalbum in het fotopakket zit:

Voordat je in de wereld van trouwalbums duikt, is het van belang om te controleren of er al een fotoalbum is inbegrepen in het pakket van de bruidsfotograaf. Als dat niet het geval is, kun je de eerste stap zetten naar het creëren van een onvergetelijk geschenk. Zoek uit welke mogelijkheden er zijn en ontdek hoe je dit speciale aandenken kunt toevoegen aan het huwelijkscadeau.

 

2. Een cadeaubon van 20x15 cm met jullie foto erop
Als een trouwalbum niet standaard is inbegrepen (check dit eerst even), kun je een prachtige cadeaubon overwegen. Laat een stijlvolle bon maken die het bruidspaar kan omwisselen voor een groot, luxe trouwalbum. Dit biedt hen niet alleen de mogelijkheid om zelf de foto’s te selecteren, maar voegt ook een vleugje personalisatie toe aan het cadeau. Doordat je een leuke foto op de cadeaubon kunt zetten. 

3. Wat zijn de kosten voor een trouwalbum cadeau geven/ trouwalbum?

Bij mij beginnen de albums vanaf 499 voor een album van 30x30 cm en met 50 foto’s;
 • Voor 60 foto’s is de prijs 599
 • Voor 70 foto’s is de prijs 699
 • Voor 80 foto’s is de prijs 799
 • Voor 90 foto’s is de prijs 899

 

Met opdruk op de voorkant is de prijs + 125. Een beschermbox is er vanaf 150. Met 6 personen kun je een album geven met 50 foto’s en een tekst op de voorkant voor 104 euro per persoon. 

 

4. Wat is de kwaliteit van jouw trouwalbums?

Ik werk alleen samen met de beste leveranciers. De pagina’s zijn gemaakt van gecoat fotopapier en hebben een platte naad in het midden zodat foto’s mooi over 2 pagina’s afgedrukt kunnen worden. De kleuren worden afgedruk zoals ze bedoeld zijn zodat jullie foto’s over 40 jaar nog steeds niet verkleurd zijn. Het is dus geen albelli of hema kwaliteit.

 

Wat zijn de stappen?

 1. Jullie druk op de knop ‘ja ik wil een trouwalbum cadeau geven’ en er wordt een appje gestuurd naar mij vanuit jullie.
 2. Ik stuur aanbetalingsfactuur
 3. Verder heb ik nodig een foto en de tekst voor op de cadeaubon kan via de mail naar [email protected]
 4. Dan stuur ik een voorstel voor het ontwerp.
 5. Zodra het ontwerp akkoord is, stuur ik de restfactuur.
 6. Na ontvangst van de betaling hebben jullie binnen 2 weken de gepersonaliseerde cadeaubon in huis.
 7. Het bruidspaar mailt na het ontvangen van hun foto’s de code op de cadeaubon en dan gaan we aan de slag met het album. Het proces hiervoor wordt in de link hieronder uitgelegd. 

 

Wil je meer weten over mijn proces van een trouwalbum laten maken? Lees dat hier!
Als je nog vragen hebt over een trouwalbum cadeau geven, stuur me gerust een mailtje naar [email protected] 

 

 

 

 Trouwalbum cadeau geven

trouwalbum cadeau geven

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa