Altijd een trouwalbum

Tijd en aandacht voor de foto's

We leven in een snelle, digitale tijd en swipen als een razende onze digitale foto’s door op onze telefoon. Een trouwalbum is het tegenovergestelde; het album is fysiek aanwezig en de foto’s zijn geprint op mooi fotopapier en de bladzijden blader je langzaam door. Voor een trouwalbum ga je echt even zitten.

Bij het openslaan van het boek en het bekijken van de eerste foto komen direct herinneringen boven. ‘Hoe was het toen? En wat gebeurde er allemaal? Je vertelt erover of haalt samen herinneringen op.

Deze tijd en aandacht zijn uniek voor een trouwalbum, want die geef je niet aan een digitale foto. Daarom vind ik dat een trouwalbum bij jullie bruiloft hoort, dus van mij krijgen jullie altijd een trouwalbum.

 

 

 

Werkwijze in 3 stappen uitgelegd ↓

01. Jullie kiezen de foto's

Jullie weten het beste welke foto’s belangrijk voor jullie zijn en ik maak van jullie gekozen foto’s een mooi verhaal. Hebben jullie hulp nodig dan kan ik altijd adviseren welke foto’s ik zou kiezen om het beste verhaal neer te zetten.

02. Het design

Ik maak voor jullie een mooi albumdesign, ik vertel jullie verhaal in chronologische volgorde en zorg ervoor dat het design prettig en interessant is om naar te kijken. Zo let ik er bijvoorbeeld op of foto’s bij elkaar passen en laat ik (net als in een museum) veel witruimte om de foto’s heen zodat de foto er echt uitspringt.

Via Google Meet en schermdelen nemen we samen het album door en kunnen eventueel wijzigingen doorgeven, want het boek gaat pas naar de drukker als jullie er blij mee zijn!

03. Album in de bus

Jullie album wordt met de hand gemaakt en hier wordt veel liefde en aandacht aan besteed. Daarom duurt het ongeveer 6 weken voordat jullie album er is, maar dan hebben jullie ook het beste van het beste.

De basis

De basis

Jullie basisalbum is met linnen of suede kaft en effen kaft, uiteraard kunnen jullie het album persoonlijker maken met een gepersonaliseerde tekst of logo, of kies een groter formaat een bewaarbox, of echt leder.

Dikke pagina's

Dikke pagina's

De pagina's zijn van 1 mm dik fotopapier en blijven plat liggen.

De basis

De basis

Jullie basis album heeft 30 pagina's en kunnen jullie uitbreiden tot maximaal 80 pagina's.

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 De foto’s kregen van ons 10/10, het album een 12/10.

Christoph & Richelle

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa