Tastbare herinneringen

Als een mooi kunstobject in jullie woonkamer

 

 

Ieder jaar bezoek ik verschillende beurzen op zoek naar de beste leveranciers om jullie een trouwalbum te kunnen bieden dat met aandacht en liefde in elkaar wordt gezet. De albums die ik bied worden met de handgemaakt en zijn van de beste kwaliteit. Het album is gemaakt om over 30 jaar aan jullie kleinkinderen te laten zien.

De bladen zijn lay-flat waardoor het boek mooi open blijft liggen en jullie geen dikke vouwen in de foto’s zien. De bladzijden zijn dik en voorzien van een coating waardoor spatwater en vieze vegen makkelijk kunnen worden verwijderd.

De cover mogelijkheden zijn uitgebreid waardoor jullie je cover kunnen afstemmen op jullie persoonlijke wensen. Ik maak ieder trouwalbum op maat en kies voor een minimalistische opmaak waardoor jullie foto’s er echt uitspringen.

Meer weten of over trouwalbums of de mogelijkheden? Neem contact op. 

 De foto’s kregen van ons 10/10, het album een 12/10.

Christoph & Richelle

De mogelijkheden

 

Standaard krijgen jullie een 30×30 cm album met linnen cover en 30 pagina’s. Jullie kunnen er voor kiezen deze te upgraden naar met een lederen kaft of voor een nog groter album van bijvoorbeeld 35×35 cm. Of bescherm het album met een bewaarbox. Ook kunnen jullie het album personaliseren met een tekst op de kaft zoals jullie namen en trouwdatum.

Meer weten of over trouwalbums of de mogelijkheden? Neem contact op. 

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

Chat openen
Hi, hoe kan ik je helpen?