Trouwen
Dignita Hoftuin Amsterdam

 

Het was een mooie, maar snikhete dag in juli 2021. Dus ja het was in coronatijd, maar dat maakt op een gegeven moment helemaal niet meer uit.
Diane & Vincent trouwden bij een van mijn lievelingslocaties in Nederland; Dignita Hoftuin.

Als verrassing had de bruidegom een suite in het Hilton Amsterdam geregeld met dakterras en adembenemend uitzicht over het centrum.

 

Dit was de bruidssuite, maar ook de plek waar Diana zich kon voorbereiden met haar moeder, tante en zusje, die speciaal uit Amerika over waren gekomen.

 

Ik kan echt genieten van mooie plekken, het is een van de dingen die ik zo leuk vind aan mijn werk dat ik al die leuke plekjes kan ontdekken en ervaren.

 

Toen ik aankwam was Diane nog alleen in de kamer. De voorbereidingen waren best wel stressvol geweest vanwege corona en ook niet iedereen kon komen. We kletsten wat en daarna kwam haar familie voor de echte morele support. Het was zo heet dat haar vriendin even snel een ijskoffie scoorde bij de starbucks waarna het ‘optutten’ kon beginnen. Ik kan alles wel vertellen, maar ben eigenlijk beter met foto’s, dus kijk zelf hoe de dag was en geniet.

 

En als je je afvraagt waar de jurk vandaag kwam, dat was IEKS Bridal (een mijn twee lievelings bruidsjurkzaken) en de bloemen zijn van Studio Fluitekruit. Ook echt een aanrader!

 

Liefs,

 

 

 

 
DOE DE
TROUWDATUM

CHECK


Doe net als 2500 anderen de trouwdatumcheck.

 

 

 
DOE DE
TROUWDATUM

CHECK


Doe net als 2500 anderen de trouwdatumcheck.

 
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa