TROUWFOTOGRAAF UTRECHT & BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien
tot de taart die omviel;-). 

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK 

 

EMOTIES & ECHTHEID

 

Tijdens jullie trouwdag zet ik als trouwfotograaf Utrecht de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik ben een bruidsfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

 

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

 

 

Bekijk mijn portfolio

 

 

 

Trouwfotograaf Utrecht

 

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht & Bruidsfotograaf Utrecht

HET MOET VOELEN ALS EEN FEESTJE!

 

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

 

Hoe ga ik te werk?

Trouwfotograaf UtrechtTrouwfotograaf Utrecht

TROUWFOTOGRAAF UTRECHT & BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

 

DOE DE TROUWDATUM CHECK (DIRECT ANTWOORD)

 

 

 

VAN TOPSPORTER NAAR TROUWFOTOGRAAF UTRECHT

 

Een ex-topsporter en reislustige levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik ga regelmatig op reis om de schoonheid van de wereld te ervaren en actief te zijn in de natuur. Om daarna heerlijk te kunnen eten en drinken.

 

Ik vind familie enorm belangrijk en ben verliefd op mijn vriend en mijn hond. Samen wandelen we graag met Bijou, houden we van het strand (elements beach) outdoor-sporten en uiteten gaan. En van uitgebreid ontbijten op zondag en cocktails maken in het weekend. Soms ook doordeweeks ;-).

 

Meer over mijzelf

Trouwfotograaf Utrecht
Trouwfotograaf Utrecht

TROUWFOTOGRAAF UTRECHT & BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

 

DOE DE TROUWDATUM CHECK (DIRECT ANTWOORD)

 

 

MOOIE WOORDEN VAN LIEVE MENSEN

Zodra ik de foto’s heb verstuurd krijg ik van appjes van klanten. Die maken mij zo blij. Zoals jullie meerdere keren naar de foto’s kijken, lees ik deze appjes meerdere keren terug. Dit is waar ik het voor doe. 

 

Trouwfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht

  
Hieronder staan alle reviews van GOOGLE

TROUWFOTOGRAAF UTRECHT & BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

Arjan van Biemen
Arjan van Biemen
2024-04-08
Tessa is een geweldige fotograaf, wij kunnen eigenlijk geen betere bedenken. Tessa weet de mooiste plekjes en poses vast te leggen en al haar foto’s zijn heel verrassend en niet standaard. Alle foto’s die Tessa maakt hebben iets unieks, bijzonders, persoonlijks en intiems. De manier waarop zij met licht speelt maakt de foto’s tot ware kunstwerken. Alle foto’s zijn heel speels en niet statisch. Tessa neemt heel goed de leiding en doet dit zo bijzonder naturel, waardoor je helemaal jezelf kunt zijn bij haar. Hierbij komt dat Tessa veel meer is dan alleen een fotograaf, ze denkt mee over praktische zaken en neemt initiatief. Onze kinderen vonden het ook fantastisch om door Tessa op de foto gezet te worden! De persoonlijkheid van Tessa is zo fijn, iedereen op onze bruiloft ervaarde haar als een feestje en dat is terug te zien op onze fantastische foto’s! Arjan en Elise
Ellen Kousbroek
Ellen Kousbroek
2024-04-07
Tessa is een hele fijne, relaxte (trouw)fotograaf. Ze maakt super mooie foto’s terwijl je op de dag zelf eigenlijk nauwelijks door hebt dat er een fotograaf rondloopt. Echt een aanrader!
Marco Kroon
Marco Kroon
2024-03-21
Echt top foto’s van onze bruiloft. Hadden het niet beter kunnen wensen! Professioneel maar wel heel fijn in de omgang, ook voor onze kinderen.
Janneke Rozendaal
Janneke Rozendaal
2024-03-21
Tessa heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt. Haar stijl is realistisch en ‘Hoe het echt was’. 2 jaar later kijken wij nog steeds dolgelukkig terug op onze mooiste dag mede door haar foto’s. Tessa is duidelijk in haar communicatie, betrouwbaar en gewoonweg een heel leuk persoon!
D W
D W
2024-01-29
Van onze bruiloft is onze grootste aanrader (op trouwen na natuurlijk) Tessa Bruggink! Zowel tijdens de voorbereiding op onze bruiloft, tot de dag zelf, heeft Tessa ons constant op ons gemak weten te stellen dat de foto's prachtig zouden worden. Ze is een zeer gewaardeerde aanwezigheid tijdens je speciale dag. Ze voelt als een vriend/familie lid en de camera valt daardoor nauwelijks op. We zijn ontzettend blij met onze foto's en kunnen niet wachten op ons album !
Merel van Maris-van Beek
Merel van Maris-van Beek
2023-07-19
Tessa is een absolute aanrader! We kende haar van te voren niet persoonlijk maar uitsluitend de foto’s van haar instagram profiel. Het eerste contact verliep soepel en relaxt. Onze wensen werden goed gehoord en Tessa dacht mee in de mogelijkheden. Daarbij gebruikt ze haar jarenlange ervaring om ons perfect te begeleiding. Zowel aan de voorkant als op de dag zelf. Op de dag van de bruiloft is Tessa een soort schaduw. Ze is altijd bij je maar je merkt haar niet op! Hierdoor heeft ze alle belangrijke momenten op de dag vast weten te leggen. Dan denk je meteen aan het moment dat je elkaar voor het eerst ziet, het ja woord, de ringen en de kus. Maar Tessa pakt ook de kleine intieme eerste momentjes, zoals de ontvangst van je dierbare gasten en de kus en felicitatie van je ouders. Allemaal momenten boordevol emotie. Door Tessa kun je deze momenten weer perfect herbeleven!! Super waardevol. Graag noem ik ook haar fijne begeleiding tijdens de photoshoot. Dit leek mij zeer ongemakkelijk, maar Tessa laat iedereen stralen. Hierdoor zijn het prachtige foto’s geworden. Mooier dan ik had durven dromen! Dus dat kleine fotoboek wat je van plan was te bestellen, wordt ineens een reusachtig boek!! Want je wilt alle foto’s erin hebben. Want dat fotoboek dat wil je ook!! Prachtige kwaliteit zowel het boek, de bladzijdes (heel dik!) en de kwaliteit van drukken. Daarbij kan je alles ook compleet personaliseren. Hoe lang mag een recensie zijn?? Ik raak van enthousiasme niet uitgesproken over haar en haar kwaliteiten!
Willemijn Overtoom
Willemijn Overtoom
2023-07-04
Tessa heeft onze bruiloft geweldig gefotografeerd. Ik ben nog steeds erg blij dat Tessa onze fotograaf was tijdens onze bruiloft, ze was er de hele dag bij en het voelde heel vertrouwd. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt. Het hele proces van voorbespreking, de bruiloft doorlopen, de dag zelf, de preview krijgen en dan de foto's tot uiteindelijk een prachtig boek waren allemaal top.
Susan Kos
Susan Kos
2023-07-04
We zijn zo blij dat we gekozen hebben voor Tessa bij onze bruiloft in 2020! De foto's zijn prachtig geworden. Tessa beweegt zich bijna onzichtbaar tussen de gasten door waardoor de leukste, liefste en spontane momenten vastgelegd worden. We hebben nog een mooi album ontvangen waar we geregeld in kijken en genieten van de herinneringen. Nog heel erg bedankt Tessa!
Kira West
Kira West
2023-06-20
Tessa took beautiful photos of our wedding in August 2022! Highly recommended.
Oetze Deelstra
Oetze Deelstra
2023-06-02
Tessa wist op een uitstekende manier spontane momenten vast te leggen. Ons fotoalbum is niet geen sceneerd, maar laat werkelijk een goede indruk van de dag zijn. Ze is erg betrokken en vriendelijk en daarmee fijn om samen te werken. Tessa knew how to capture spontaneous moments in an excellent way. Our photo album is not staged, but really gives a good impression of the day. She is very involved and friendly and therefore a pleasure to work with.

PRIJZEN WAAR IK TROTS OP BEN

 

Eens in de zoveel tijd stuur ik mijn foto’s in voor fotowedstrijden. En als dan blijkt dat ik iets gewonnen heb dan loop ik te huppelen door het huis. Ik won de meeste awards bij The Masters of Wedding Photography.

Maar ook een aantal bij Fearless Photographers en daardoor ben ik afgelopen jaar bij de top 100 van de wereld geeindigd. Daar doen ontzettend veel mensen aan mee. En daar ben ik echt trots op, het is een droom die uit is gekomen.

Trouwfotograaf Utrecht & Bruidsfotograaf Utrecht & Trouwfotografen Utrecht & Bruidsfotografen Utrecht & Huwelijksfotograaf Utrecht

 

BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT & EUROPA

Ik werk het liefst over de hele wereld. In 2023 ben ik in Spanje geweest en ga ik naar Portugal en hoop mijn bruidsfotografie paspoort nog veel verder uit te breiden. Ook vind ik het leuk om een mix van culturen te fotograferen in Nederland, dan is het ook een beetje of ik op reis ben. Ben je zelf ook reislustig check dan mijn blogs over trouwen in Spanje of trouwlocaties in Italie

 

Bekijk mijn portfolio Ontdek wie Tessa is

 

Meer lezen over trouwfotografie? Check dan mijn blog.

 

TIPS DIE HELPEN.
VAN TIJDSPLANNING, TOT EEN EXIT MET STERRETJES.

 

 

Trouwfotograaf Utrecht

Featured op:

Trouwfotograaf Utrecht

 

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK (DIRECT ANTWOORD)

 

 

 

 

MEER DAN 300 MENSEN GINGEN JE VOOR 

Trouwfotograaf Utrecht

 
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa