TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM

 Hi, ik ben Tessa. Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Alle mooie momenten.
Als trouwfotograaf laat ik zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepuntjes op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

Emotie en echtheid.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;).

Een dag vol verhalen.
Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal momenten die tof zijn om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes.

Trouwfotograaf Amsterdam en Ninja.
Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Trouwfotograaf Amsterdam-2

 

 

Trouwen in Amsterdam? | Touwfotograaf Amsterdam

Trouwen in Amsterdam? | Touwfotograaf Amsterdam

Als 'trouwfotograaf Amsterdam' kom ik op veel verschillende plekken, daarom help ik graag bij het vinden van locaties voor ceremonies, feesten of shoots. Ik heb jarenlang in Amsterdam gewoond en ben nog steeds verliefd op de stad. De tofste locatie tot nu toe vond ik The Colour Kitchen bij Boerderij Langerlust in Amsterdam Zuid-Oost en het Rijk van de Keizer in Amsterdam Nieuw-West, omdat het beide sfeervolle, hippe plekken zijn waar je echt dat vakantiegevoel krijgt.

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Amsterdam

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Amsterdam

Vragen of langs komen om kennis te maken? Stuur me een mailtje en voor jullie het weten zitten jullie bij mij thuis met een kopje thee of koffie jullie bruiloft door te spreken. Wie weet ben ik jullie 'trouwfotograaf Amsterdam'.

Tarieven | Trouwfotograaf Amsterdam

Tarieven | Trouwfotograaf Amsterdam

Als trouwfotograaf Amsterdam vertel jullie verhaal in foto’s, maar wat zijn de prijzen. Lees meer over mijn aanbod en de tarieven.