TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM

 

Als trouwfotograaf Amsterdam laat ik zien hoe het ECHT was! Dus van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel ;-).

 

Doe de trouwdatumcheck

 

EEN DAG VOL VERHALEN.

Tijdens jullie trouwdag zet ik als trouwfotograaf Amsterdam de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik ben een bruidsfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

 

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

 

Bekijk trouwfoto’s

Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam & Bruidsfotograaf Amsterdam

 

HET MOET VOELEN ALS EEN FEESTJE.

 

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

 

Hoe ga ik te werk?

 


Trouwfotograaf Amsterdam & Bruidsfotograaf Amsterdam

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

VAN TOPSPORTER NAAR TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM

 

Een ex-topsporter en reislustige levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik ga regelmatig op reis om de schoonheid van de wereld te ervaren en actief te zijn in de natuur. Om daarna heerlijk te kunnen eten en drinken.

Ik vind familie enorm belangrijk en ben verliefd op mijn vriend en mijn hond. Samen wandelen we graag met Bijou, houden we van het strand (elements beach) outdoor-sporten en uiteten gaan. En van uitgebreid ontbijten op zondag en cocktails maken in het weekend. Soms ook doordeweeks ;-).

 

Wie is Tessa

Trouwfotograaf Amsterdam

TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM & BRUIDSFOTOGRAAF AMSTERDAM

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

Direct antwoord!

 

HOE VOELT HET OM DE FOTO’S TE KRIJGEN?

 

Bruidsfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam

 

TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM & BRUIDSFOTOGRAAF AMSTERDAM

Arjan van Biemen
Arjan van Biemen
2024-04-08
Tessa is een geweldige fotograaf, wij kunnen eigenlijk geen betere bedenken. Tessa weet de mooiste plekjes en poses vast te leggen en al haar foto’s zijn heel verrassend en niet standaard. Alle foto’s die Tessa maakt hebben iets unieks, bijzonders, persoonlijks en intiems. De manier waarop zij met licht speelt maakt de foto’s tot ware kunstwerken. Alle foto’s zijn heel speels en niet statisch. Tessa neemt heel goed de leiding en doet dit zo bijzonder naturel, waardoor je helemaal jezelf kunt zijn bij haar. Hierbij komt dat Tessa veel meer is dan alleen een fotograaf, ze denkt mee over praktische zaken en neemt initiatief. Onze kinderen vonden het ook fantastisch om door Tessa op de foto gezet te worden! De persoonlijkheid van Tessa is zo fijn, iedereen op onze bruiloft ervaarde haar als een feestje en dat is terug te zien op onze fantastische foto’s! Arjan en Elise
Ellen Kousbroek
Ellen Kousbroek
2024-04-07
Tessa is een hele fijne, relaxte (trouw)fotograaf. Ze maakt super mooie foto’s terwijl je op de dag zelf eigenlijk nauwelijks door hebt dat er een fotograaf rondloopt. Echt een aanrader!
Marco Kroon
Marco Kroon
2024-03-21
Echt top foto’s van onze bruiloft. Hadden het niet beter kunnen wensen! Professioneel maar wel heel fijn in de omgang, ook voor onze kinderen.
Janneke Rozendaal
Janneke Rozendaal
2024-03-21
Tessa heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt. Haar stijl is realistisch en ‘Hoe het echt was’. 2 jaar later kijken wij nog steeds dolgelukkig terug op onze mooiste dag mede door haar foto’s. Tessa is duidelijk in haar communicatie, betrouwbaar en gewoonweg een heel leuk persoon!
D W
D W
2024-01-29
Van onze bruiloft is onze grootste aanrader (op trouwen na natuurlijk) Tessa Bruggink! Zowel tijdens de voorbereiding op onze bruiloft, tot de dag zelf, heeft Tessa ons constant op ons gemak weten te stellen dat de foto's prachtig zouden worden. Ze is een zeer gewaardeerde aanwezigheid tijdens je speciale dag. Ze voelt als een vriend/familie lid en de camera valt daardoor nauwelijks op. We zijn ontzettend blij met onze foto's en kunnen niet wachten op ons album !
Merel van Maris-van Beek
Merel van Maris-van Beek
2023-07-19
Tessa is een absolute aanrader! We kende haar van te voren niet persoonlijk maar uitsluitend de foto’s van haar instagram profiel. Het eerste contact verliep soepel en relaxt. Onze wensen werden goed gehoord en Tessa dacht mee in de mogelijkheden. Daarbij gebruikt ze haar jarenlange ervaring om ons perfect te begeleiding. Zowel aan de voorkant als op de dag zelf. Op de dag van de bruiloft is Tessa een soort schaduw. Ze is altijd bij je maar je merkt haar niet op! Hierdoor heeft ze alle belangrijke momenten op de dag vast weten te leggen. Dan denk je meteen aan het moment dat je elkaar voor het eerst ziet, het ja woord, de ringen en de kus. Maar Tessa pakt ook de kleine intieme eerste momentjes, zoals de ontvangst van je dierbare gasten en de kus en felicitatie van je ouders. Allemaal momenten boordevol emotie. Door Tessa kun je deze momenten weer perfect herbeleven!! Super waardevol. Graag noem ik ook haar fijne begeleiding tijdens de photoshoot. Dit leek mij zeer ongemakkelijk, maar Tessa laat iedereen stralen. Hierdoor zijn het prachtige foto’s geworden. Mooier dan ik had durven dromen! Dus dat kleine fotoboek wat je van plan was te bestellen, wordt ineens een reusachtig boek!! Want je wilt alle foto’s erin hebben. Want dat fotoboek dat wil je ook!! Prachtige kwaliteit zowel het boek, de bladzijdes (heel dik!) en de kwaliteit van drukken. Daarbij kan je alles ook compleet personaliseren. Hoe lang mag een recensie zijn?? Ik raak van enthousiasme niet uitgesproken over haar en haar kwaliteiten!
Willemijn Overtoom
Willemijn Overtoom
2023-07-04
Tessa heeft onze bruiloft geweldig gefotografeerd. Ik ben nog steeds erg blij dat Tessa onze fotograaf was tijdens onze bruiloft, ze was er de hele dag bij en het voelde heel vertrouwd. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt. Het hele proces van voorbespreking, de bruiloft doorlopen, de dag zelf, de preview krijgen en dan de foto's tot uiteindelijk een prachtig boek waren allemaal top.
Susan Kos
Susan Kos
2023-07-04
We zijn zo blij dat we gekozen hebben voor Tessa bij onze bruiloft in 2020! De foto's zijn prachtig geworden. Tessa beweegt zich bijna onzichtbaar tussen de gasten door waardoor de leukste, liefste en spontane momenten vastgelegd worden. We hebben nog een mooi album ontvangen waar we geregeld in kijken en genieten van de herinneringen. Nog heel erg bedankt Tessa!
Kira West
Kira West
2023-06-20
Tessa took beautiful photos of our wedding in August 2022! Highly recommended.
Oetze Deelstra
Oetze Deelstra
2023-06-02
Tessa wist op een uitstekende manier spontane momenten vast te leggen. Ons fotoalbum is niet geen sceneerd, maar laat werkelijk een goede indruk van de dag zijn. Ze is erg betrokken en vriendelijk en daarmee fijn om samen te werken. Tessa knew how to capture spontaneous moments in an excellent way. Our photo album is not staged, but really gives a good impression of the day. She is very involved and friendly and therefore a pleasure to work with.

PRIJZEN WAAR IK TROTS OP BEN:

 

Mijn doel is om zo veel mogelijk bruidsparen blij te maken, en als foto’s dan ook worden gewaardeerd door vakjury’s dan is dat reden voor een feestje. 

Trouwfotograaf Amsterdam & Bruidsfotograaf Amsterdam & Trouwfotografen Amsterdam & Bruidsfotografen Amsterdam & Huwelijksfotograaf Amsterd

TIPS DIE HELPEN
Van hoeveel tijd je moet inplannen tot de fotoshoot, tot hoe je kinderen kunt vermaken en tips voor de mooiste foto’s tijdens de ceremonie. 

 

Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam

LIEVELINGS LEVERANCIERS

 

 MIJN FAVO BRUIDSTAARTEN

 

MIJN TOP 3 BANDS

 

 

Trouwfotograaf Amsterdam

OF BEKIJK FOTO’S

Bekijk mijn portfolio

Featured op:

 

CHECK SNEL OF IK BESCHIKBAAR BEN OP JULLIE TROUWDATUM

 

 

 

 

MEER DAN 300 MENSEN GINGEN JE VOOR 

Trouwfotograaf Amsterdam

 
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa