• Tessa Bruggink Bruidsfotografie

    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het echt was!

    Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Bergen op Zoom & Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

HOE HET ECHT WAS

Niet alleen zoetsappige plaatjes ;-)

Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een trouwfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

 

Bekijk portfolio

 

Trouwfotograaf Bergen op Zoom

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

 

 

Trouwfotograaf Bergen op Zoom | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom 

Wat een leuke foto's!

Ja! Ik wil meer foto's zien.

Bekijk portfolio

HOE KAN IK JE HELPEN?
Wil je weten of jullie trouwdatum beschikbaar is? Stuur me een leuk mailtje of whatsappje!

 

 

WHATSAPP

BEL

MAIL

NINJA STYLE

Het moet voelen als een feestje.

 

 

Trouwfotograaf Bergen op Zoom

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Lees meer over mijn ‘werkwijze’

 

Sporty Spice

Ik was topsporter, nu ben ik bruidsfotograaf.

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Ik was topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf. Ik skiede jarenlang in het Nederlandse team alpine skiën. Het lijken hele uiteenlopende onderwerpen, maar eigenlijk hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

‘Een bruiloft fotograferen is topsport.’

Lees meer over Tessa

Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Trouwfotograaf Bergen op Zoom | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

HOE KAN IK JE HELPEN?
Wil je weten of jullie trouwdatum beschikbaar is? Stuur me een leuk mailtje of whatsappje!

 

 

WHATSAPP

BEL

MAIL

SUPERBLIJ MET DEZE AWARDS!

 

 

Trouwfotograaf Bergen op Zoom

 

Ik ben als bruidsfotograaf award winner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

Wie is Tessa | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Wie is Tessa | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 Lees meer over waarom ik bruidsfotograaf het leukste beroep van de wereld vind | Trouwfotograaf Bergen op Zoom.

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen | Neem contact op met Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Bekijk foto's | Trouwfotograaf Bergen op Zoom

Bekijk foto's | Trouwfotograaf Bergen op Zoom

Bekijk foto's in mijn portfolio. Wanneer we kennismaken laat ik nog meer foto's en albums zien. Bekijk hier alvast mijn online portfolio | Bruidsfotograaf Bergen op Zoom.

HOE KAN IK JE HELPEN?
Wil je weten of jullie trouwdatum beschikbaar is? Stuur me een leuk mailtje of whatsappje!

 

 

WHATSAPP

BEL

MAIL

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa