TROUWFOTOGRAAF DELFT & BRUIDSFOTOGRAAF DELFT
 

Hi, ik ben Tessa! Een trouwfotograaf Delft die de tijd steeds even stil zet. Ik vertel jullie verhaal in foto’s. Zoals het ECHT was!

Trouwfotograaf Delft

EEN DAG VOL VERHALEN

 

 

Als trouwfotograaf Delft zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik ben een bruidsfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

 

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

 

 

Bekijk foto’s

Trouwfotograaf Delft

Trouwfotograaf Delft

TROUWFOTOGRAAF DELFT & BRUIDSFOTOGRAAF DELFT

TROUWFOTOGRAAF DELFT & NINJA

 

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

 

 

Lees over mijn werkwijze

Trouwfotograaf DelftTrouwfotograaf Delft

TROUWFOTOGRAAF DELFT & BRUIDSFOTOGRAAF DELF

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

 

VAN TOPSPORTER NAAR TROUWFOTOGRAAF DELFT

 

Een ex-topsporter en reislustige levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik ga regelmatig op reis om de schoonheid van de wereld te ervaren en actief te zijn in de natuur. Om daarna heerlijk te kunnen eten en drinken.

 

Ik vind familie enorm belangrijk en ben verliefd op mijn vriend en mijn hond. Samen wandelen we graag met Bijou, houden we van het strand (elements beach) outdoor-sporten en uiteten gaan. En van uitgebreid ontbijten op zondag en cocktails maken in het weekend. Soms ook doordeweeks ;-).

 

Lees over Tessa

Bruidsfotograaf Delft
Trouwfotograaf Delft

TROUWFOTOGRAAF DELFT & BRUIDSFOTOGRAAF DELFT

 

 

HOE KAN IK JE HELPEN?
Wil je weten of jullie trouwdatum beschikbaar is? Stuur me een leuk mailtje of whatsappje!

 

WHATSAPP

BEL

MAIL

 

REACTIES VAN KLANTEN

Na iedere bruiloft vraag ik al mijn klanten om een review achter te laten op Google of The Perfect Wedding. Waarin iedereen vrij is om in te vullen wat ze willen. Maar veel leuker en spontaner zijn de eerste reacties die ik krijg nadat mensen hun verhaal in foto’s hebben ontvangen. Als je alles wil zien kijk dan op mijn Instagram, maar hierbij alvast een kleine impressie:

 

Trouwfotograaf Delft

 
 
Bekijk alle reviews op The Perfect Wedding

TROUWFOTOGRAAF DELFT & BRUIDSFOTOGRAAF DELFT

O YES!
IK HEB AWARDS GEWONNEN | TROUWFOTOGRAAF DELFT

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Trouwfotograaf Delft & Bruidsfotograaf Delft & Trouwfotografen Delft & Bruidsfotografen Delft & Huwelijksfotograaf Delft

CADEAUTJE!

 

 

Bruidsfotograaf Delft

TROUWFOTOGRAAF DELFT

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

 

Featured op:

Bruidsfotograaf Delft

Trouwfotograaf Delft

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Delft

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Delft

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen. | Neem contact op met Tessa Bruggink Bruidsfotograaf Delft.

Tarieven | Trouwfotograaf Delft

Tarieven | Trouwfotograaf Delft

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus <3. Grote momenten, maar ook kleine hoogtepuntjes | Bekijk de tarieven | Trouwfotograaf Delft.

Bekijk Foto's | Trouwfotograaf Delft

Bekijk Foto's | Trouwfotograaf Delft

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven | Bekijk foto's trouwfotograaf Delft.

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa