TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG & BRUIDSFOTOGRAAF DEN-HAAG

 

EEN DAG VOL VERHALEN

Als trouwfotograaf Den-Haag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik ben een bruidsfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

 

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

Bekijk portfolio

 

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag & Bruidsfotograaf Den-Haag

 

TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG & NINJA

 

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

Lees over mijn werkwijze

Trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag & Bruidsfotograaf Den-Haag

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

 

VAN TOPSPORTER NAAR TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG

 

Een ex-topsporter en reislustige levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik ga regelmatig op reis om de schoonheid van de wereld te ervaren en actief te zijn in de natuur. Om daarna heerlijk te kunnen eten en drinken.

 

Ik vind familie enorm belangrijk en ben verliefd op mijn vriend en mijn hond. Samen wandelen we graag met Bijou, houden we van het strand (elements beach) outdoor-sporten en uiteten gaan. En van uitgebreid ontbijten op zondag en cocktails maken in het weekend. Soms ook doordeweeks ;-).

Lees over Tessa

Trouwfotograaf Den-Haag
TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG & BRUIDSFOTOGRAAF DEN-HAAG

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

Op zoek naar trouwfotografie Den-Haag of een bruidsfotograaf Den-Haag?

 

REACTIES VAN KLANTEN 🫶🏻 | TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG

Na iedere bruiloft vraag ik al mijn klanten om een review achter te laten op Google of The Perfect Wedding. Waarin iedereen vrij is om in te vullen wat ze willen. Maar veel leuker en spontaner zijn de eerste reacties die ik krijg nadat mensen hun verhaal in foto’s hebben ontvangen. Als je alles wil zien kijk dan op mijn Instagram, maar hierbij alvast een kleine impressie:

 

 
 
Bekijk alle reviews op The Perfect Wedding

TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG & BRUIDSFOTOGRAAF DEN-HAAG

O YES!
IK HEB AWARDS GEWONNEN

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Trouwfotograaf Den-Haag & Bruidsfotograaf Den Haag & Trouwfotografen Den-Haag & Bruidsfotografen Den Haag & Huwelijksfotograaf Den-Haag

CADEAUTJE

 

 

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

 

Featured op:

Trouwfotograaf Den-Haag
Bruidsfotograaf Den-Haag

 

Bruidsfotograaf Den-Haag
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa