TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG & BRUIDSFOTOGRAAF DEN-HAAG

Van keihard lachen met onderkin tot de perfecte portretfoto. 

Hi, ik ben Tessa!
Een relaxte Trouwfotograaf Den-Haag & Bruidsfotograaf Den-Haag met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

 

Hoe het echt was.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). 

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag & Bruidsfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag & Bruidsfotograaf Den-Haag

TROUWDATUMCHECK

Doe net als 2500 anderen de trouwdatumcheck voor jullie trouwfotograaf Den-Haag. 

Featured op:

 

Trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag

trouwfotograaf den-haag & bruidsfotograaf den-haag & trouwfotograaf den haag & bruidsfotograaf den haag

EEN DAG VOL VERHALEN | TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG

 

Een dag vol verhalen.

Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal heel tof om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes. 

 

 

Zonder dat jullie het door hebben.
Ik fotografeer al die mooie momenten en beelden zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

 

 

 
 

 

WE LOVE IT!

 

Je hebt het zo mooi vastgelegd en we zien dingen en momenten die we niet eens doorhadden! Geweldig 🤩

We krijgen nog steeds zoveel complimenten over de foto’s en over jou op die dag!


Martijn & Nicole

Bekijk alle reviews op The Perfect Wedding

TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG & BRUIDSFOTOGRAAF DEN-HAAG

Deze mensen hebben al geboekt! | Trouwfotograaf Den-Haag

Trouwfotograaf Den-Haag

Boek ook

 

O YES!
IK HEB AWARDS GEWONNEN.

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Oe leuk!

Ik wil meer zien!

Meer awards zien

 

Trouwfotograaf & Bruidsfotograaf & Trouwfotografen & Bruidsfotografen & Huwelijksfotograaf

“10 Prachtige Trouwlocaties in Den Haag om jullie droomwedding te laten plaatsvinden”

 

Den Haag; de regeringsstad van Nederland, is een prachtige locatie om te trouwen. Of je nu op zoek bent naar een historische locatie, een rustieke boerderij of een moderne zaal, Den Haag heeft het allemaal. In deze blog deel ol 10 prachtige trouwlocaties in Den Haag waar jullie je droomwedding kunnen laten plaatsvinden. Van romantische kastelen tot stijlvolle hotels, ze hebben voor ieder wat wils. Laten we beginnen met het ontdekken van deze prachtige trouwlocaties in Den Haag.

GA NAAR BLOG OVER UNIEKE TROUWLOCATIES IN Den-Haag 

trouwfotograaf Den-Haag & trouwfotografie Den-Haag

Ik wil foto's zien

Bekijk meer foto's

Portfolio

 

 

TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG

Hoe gaan jullie mij ervaren?

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Trouwfotograaf Den-Haag

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Bruidsfotograaf Den-Haag

Tessa is een PRO en ook gewoon een heel fijn mens. Na het zien van haar portfolio waren wij overtuigd dat dát de stijl is die wij zochten. Zó willen wij op onze bruiloft op de foto en zó willen wij kunnen terugkijken op alle mooie momenten en lieve blikken van familie en vrienden.

Amber & Marina

Bruidsfotograaf Den-Haag

Wat een geweldige vrouw! Je merkt niet dat ze er is en dat is voor ons zo fijn! Ze begrijpt je snel en is rustig van aard. Stress niveau is echt 0! Wat heel fijn is als je zelf helemaal gestrest bent. Oja tipje, HET BOEK IS FAN-TAS-TISCH! Zeker doen dus.

Cindy & Stephan

Trouwfotograaf Den-Haag

Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het album weet zij de balans te vinden tussen professioneel advies en ruimte voor de eigen wensen. Daarmee geeft ze van te voren een gevoel van zekerheid van mooie foto’s en achteraf een goed gevoel over het daadwerkelijke resultaat. 

Sabina & Maarten

 

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

Bekijk portfolio

 

9,9 uit 52 Review

Op zoek naar een trouwfotograaf Den Haag ? Of bruidsfotograaf Den Haag? Of een bruidsfotograaf voor een destination wedding?

 

Ik werk het liefst over de hele wereld. In 2023 ga ik naar Spanje en Portugal en hoop mijn bruidsfotografie paspoort nog veel verder uit te breiden. Ook vind ik het leuk om een mix van culturen te fotograferen in Nederland, dan is het ook een beetje of ik op reis ben. Ben je zelf ook reislustig check dan mijn blogs over trouwen in Spanje of trouwlocaties in Italie

 

BEKIJK MIJN PORTFOLIO CHECK DE INVESTERING ONTDEK WIE TESSA IS

 

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa