TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG

Hi, ik ben Tessa. Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Alle mooie momenten.
Ik ben een trouwfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepuntjes op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is.

Emotie en echtheid.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). 

Een dag vol verhalen.
Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal momenten die tof zijn om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes.

Trouwfotograaf Den-Haag en Ninja.
Ik ben een trouwfotograaf die alle momenten en mooie beelden vangt zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Trouwfotograaf Den-Haag

 

 

Contact met Tessa | Trouwfotograaf Den-Haag

Contact met Tessa | Trouwfotograaf Den-Haag

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen | Neem contact op met Tessa Bruggink Trouwfotograaf Den-Haag.

Tarieven | Trouwfotograaf Den-Haag

Tarieven | Trouwfotograaf Den-Haag

Wat zijn de prijzen voor bruidsfotografie in Den-Haag? Als trouwfotograaf Den-Haag vertel jullie verhaal met foto’s. Dat betekent dat ik registreer wat er gebeurd, daardoor krijgen jullie spontane trouwfoto’s. Ik leg jullie vast in jullie natuurlijke doen en laten en focus mij op echte momenten. Lees meer over mijn aanbod en de tarieven? Hebben jullie vragen? Stuur me dan gerust een mailtje.

Bekijk portfolio | Trouwfotograaf Den-Haag

Bekijk portfolio | Trouwfotograaf Den-Haag

Bekijk wat Tessa Bruggink Trouwfotograaf Den-Haag voor jullie kan betekenen.