• Tessa Bruggink Bruidsfotografie

    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was!

    Van keihard lachen met onderkin tot de perfecte portretfoto en alles er tussenin. Grote momenten en kleine hoogtepunten.

    Doe de trouwdatumcheck Bekijk portfolio
    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was!

TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG | BRUIDSFOTOGRAAF DEN-HAAG

HOE HET ÉCHT WAS

Niet alleen zoetsappige plaatjes ;-)

Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een trouwfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

“Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

Trouwfotograaf Den-Haag | Bruidsfotograaf Den-Haag

Alles in een

De hele dag fotografie, alle foto's in jullie persoonlijke online galerij, een super tof trouwalbum en een slideshow.

Super luxe trouwalbum

Super luxe trouwalbum

Slideshow; net als een video

Slideshow; net als een video

Jullie persoonlijke online galerij

Jullie persoonlijke online galerij

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

NINJA STYLE

Het moet voelen als een feestje.

 

 

Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

Sporty Spice

Ik was topsporter, nu ben ik bruidsfotograaf.

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Ik was topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf. Ik skiede jarenlang in het Nederlandse team alpine skiën. Het lijken hele uiteenlopende onderwerpen, maar eigenlijk hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

‘Een bruiloft fotograferen is topsport.’

Trouwfotograaf Tessa Bruggink

Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf

Mijn favoriete trouwlocaties Den-Haag

Door bruidsfotograaf Den-Haag

Sol Beach

Indigo

Suiderstrand

Kasteel de Witteburg

Ik fotografeer bruiloften in heel Nederland, waaronder Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Maastricht.

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

De 7 geheimen van de mooiste trouwfoto's. Give-away in je mailbox?
Hello. Add your message here.