“Van keihard lachen met onderkin, tot de perfecte portretfoto

en alles er tussenin.”

BEKIJK PORTFOLIO

 

HOE HET ÉCHT WAS | TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG

Niet alleen zoetsappige plaatjes ;-)

Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een trouwfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

“Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)” | Trouwfotograaf Den-Haag

 

Bekijk portfolio

 

 

 

 

 

Trouwfotograaf Den-Haag | Bruidsfotograaf Den-Haag | Bruidsfotografie Den-Haag

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

WAT KRIJGEN JULLIE?

De hele dag fotografie

De hele dag fotografie

Alleen als ik er de hele dag ben, kan ik jullie hele verhaal vertellen.

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

NINJA STYLE

Het moet voelen als een feestje.

 

 

Bruidsfotograaf Den-Haag | Trouwfotograaf Den-Haag

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Bruidsfotograaf Den-Haag

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

Sporty Spice

Ik was topsporter, nu ben ik bruidsfotograaf.

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Ik was topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf. Ik skiede jarenlang in het Nederlandse team alpine skiën. Het lijken hele uiteenlopende onderwerpen, maar eigenlijk hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

‘Een bruiloft fotograferen is topsport.’

Trouwfotograaf Tessa Bruggink

 

Lees meer over Tessa

Bruidsfotograaf Den-Haag | Trouwfotograaf Den-Haag

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

Mijn favoriete trouwlocaties Den-Haag

Door bruidsfotograaf Den-Haag

Ik fotografeer bruiloften in heel Nederland, waaronder Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Maastricht.

AWARDWINNING TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG ,  BRUIDSFOTOGRAAF DEN-HAAG, FOTOGRAAF BRUILOFT DEN-HAAG, BRUIDSFOTOGRAFIE DEN-HAAG | TROUWFOTOGRAFIE DEN-HAAG | HUWELIJKS FOTOGRAFIE DEN-HAAG, TROUWEN IN DEN-HAAG, BESTE TROUWFOTOGRAAF DEN-HAAG

Trouwen en geregistreerd parnerschap

Kijk op de site van de Gemeente Den-Haag

Chat openen
1
Hi, leuk dat je er bent!

Stuur me gerust een WhatsAppje als je een vraag hebt of wil weten of jullie trouwdatum nog vrij is, want dan heb je lekker snel antwoord.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, glad to have you here!

I'd love to hear from you if you have any questions or if you want to check if I’m available for your wedding day. Through WhatsApp I can give you a quick answer.

Love, Tessa