Trouwfotograaf Ewijk

 

 

 

Hi, ik ben Tessa! Een bruidsfotograaf die de tijd steeds even stil zet. Ik vertel jullie verhaal in foto’s. Zoals het ECHT was!

Trouwfotograaf Ewijk

 

HOE HET ECHT WAS 

Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een bruidsfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

 

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Ewijk

 

ALS EEN FEESTJE! 

 

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Als een soort Ninja. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

Lees meer over mijn werkwijze

Trouwfotograaf Ewijk
Trouwfotograaf Ewijk & Bruidsfotograaf Ewijk

 

VAN TOPSPORTER NAAR BRUIDSFOTOGRAAF

 

Een ex-topsporter en reislustige levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik ga regelmatig op reis om de schoonheid van de wereld te ervaren en actief te zijn in de natuur. Om daarna heerlijk te kunnen eten en drinken.

 

Ik vind familie enorm belangrijk en ben verliefd op mijn vriend en mijn hond. Samen wandelen we graag met Bijou, houden we van het strand (elements beach) outdoor-sporten en uiteten gaan. En van uitgebreid ontbijten op zondag en cocktails maken in het weekend. Soms ook doordeweeks ;-).

Lees meer over Tessa

Bruidsfotograaf Ewijk

Trouwfotograaf Ewijk & Bruidsfotograaf Ewijk

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 2 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier ↓ 

 

 

 

Features op:

Trouwfotograaf Ewijk

Bruidsfotograaf Ewijk

Bruidsfotograaf Ewijk

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa