TROUWFOTOGRAAF HILVERSUM | BRUIDSFOTOGRAAF HILVERSUM

HOE HET ECHT WAS

Niet alleen zoetsappige plaatjes ;-)

 

Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een trouwfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

 

Bekijk portfolio

 

Trouwfotograaf Hilversum

 

 

 

 

 

 

 

Trouwfotograaf Hilversum

 

 

 

 

Huwelijksfotograaf Hilversum | Trouwfotograaf Hilversum | Bruidsfotograaf Hilversum

 

 

Wat een leuke foto's!

Ja! Ik wil meer foto's zien.

Bekijk portfolio

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier ↓ 

 

 

NINJA STYLE

Het moet voelen als een feestje.

 

 

Trouwfotograaf Hilversum

bruidsfotograaf Hilversum | Trouwfotograaf Hilversum

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Bruidsfotograaf Hilversum

Lees meer over Tessa

Sporty Spice

Ik was topsporter, nu ben ik bruidsfotograaf.

 

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Ik was topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf. Ik skiede jarenlang in het Nederlandse team alpine skien. Het lijken hele uiteenlopende onderwerpen, maar eigenlijk hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

‘Een bruiloft fotograferen is topsport.’

Lees meer over Tessa

Trouwfotograaf Hilversum Hilversum  | Bruidsfotograaf Hilversum

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier ↓ 

 

 

Marieke Bosters
Marieke Bosters
2024-06-18
Een tijd gezocht naar een fotograaf voor onze bruiloft. Veel van hetzelfde met elkaar vergeleken tot we bij Tessa uitkwamen. Foto’s zoals foto’s horen te zijn, met karakter en een verhaal. Niet alleen mensen die gemaakt staan te lachen naar de camera maar foto’s van mensen die oprecht de camera niet door hadden en daar met al hun gevoel en emoties staan. Veel mensen voelen zich toch ongemakkelijk met zo’n grote lens op hun gezicht gericht, maar op één of andere manier zie je Tessa heel de dag niet en krijg je daarna toch opeens foto’s van momenten die je zelf niet eens door had. Het zijn niet alleen foto’s die je krijgt maar het hele verhaal van de bijzondere dag die als het cliché veel te snel voorbij gaat.
Bernd Kohlleppel
Bernd Kohlleppel
2024-05-19
Tessa heeft onze trouwdag vastgelegd in allemaal prachtig geworden. Echte foto's van hoe onze trouwdag is geweest, van het begin tot het einde. We zijn goed begeleid, maar ze heeft ons vooral ons van de dag laten genieten en de momenten, de gasten en ook de sfeer weten vast te leggen. Dankjewel!
Patricia Fronczek
Patricia Fronczek
2024-05-12
Wij zijn heel blij dat Tessa onze fotograaf was op de bruiloft. De foto’s en het album zijn echt prachtig geworden. Het was heel fijn om Tessa erbij te hebben op de dag zelf. Wij en onze gasten voelde ons enorm op ons gemak wat goed terug te zien is in de foto’s.
noelle abbo
noelle abbo
2024-05-06
Tessa was de leukste en beste fotograaf die we ons konden wensen op onze trouwdag. Gemakkelijk in de omgang, gezellig, betrokken en professioneel. We voelden ons zo op ons gemak, dat we haar op de dag zelf nauwelijks hebben opgemerkt, maar op de foto's was te zien dat ze overal was. Oog voor details, voor schoonheid en vooral: échtheid. Nog steeds beleven we onze dag terug via de foto's: ontroerend, rauw, prachtig en waardevol. Tessa: dank je wel!!
Arjan van Biemen
Arjan van Biemen
2024-04-08
Tessa is een geweldige fotograaf, wij kunnen eigenlijk geen betere bedenken. Tessa weet de mooiste plekjes en poses vast te leggen en al haar foto’s zijn heel verrassend en niet standaard. Alle foto’s die Tessa maakt hebben iets unieks, bijzonders, persoonlijks en intiems. De manier waarop zij met licht speelt maakt de foto’s tot ware kunstwerken. Alle foto’s zijn heel speels en niet statisch. Tessa neemt heel goed de leiding en doet dit zo bijzonder naturel, waardoor je helemaal jezelf kunt zijn bij haar. Hierbij komt dat Tessa veel meer is dan alleen een fotograaf, ze denkt mee over praktische zaken en neemt initiatief. Onze kinderen vonden het ook fantastisch om door Tessa op de foto gezet te worden! De persoonlijkheid van Tessa is zo fijn, iedereen op onze bruiloft ervaarde haar als een feestje en dat is terug te zien op onze fantastische foto’s! Arjan en Elise
Ellen Kousbroek
Ellen Kousbroek
2024-04-07
Tessa is een hele fijne, relaxte (trouw)fotograaf. Ze maakt super mooie foto’s terwijl je op de dag zelf eigenlijk nauwelijks door hebt dat er een fotograaf rondloopt. Echt een aanrader!
Marco Kroon
Marco Kroon
2024-03-21
Echt top foto’s van onze bruiloft. Hadden het niet beter kunnen wensen! Professioneel maar wel heel fijn in de omgang, ook voor onze kinderen.
Janneke Rozendaal
Janneke Rozendaal
2024-03-21
Tessa heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt. Haar stijl is realistisch en ‘Hoe het echt was’. 2 jaar later kijken wij nog steeds dolgelukkig terug op onze mooiste dag mede door haar foto’s. Tessa is duidelijk in haar communicatie, betrouwbaar en gewoonweg een heel leuk persoon!
D W
D W
2024-01-29
Van onze bruiloft is onze grootste aanrader (op trouwen na natuurlijk) Tessa Bruggink! Zowel tijdens de voorbereiding op onze bruiloft, tot de dag zelf, heeft Tessa ons constant op ons gemak weten te stellen dat de foto's prachtig zouden worden. Ze is een zeer gewaardeerde aanwezigheid tijdens je speciale dag. Ze voelt als een vriend/familie lid en de camera valt daardoor nauwelijks op. We zijn ontzettend blij met onze foto's en kunnen niet wachten op ons album !
Merel van Maris-van Beek
Merel van Maris-van Beek
2023-07-19
Tessa is een absolute aanrader! We kende haar van te voren niet persoonlijk maar uitsluitend de foto’s van haar instagram profiel. Het eerste contact verliep soepel en relaxt. Onze wensen werden goed gehoord en Tessa dacht mee in de mogelijkheden. Daarbij gebruikt ze haar jarenlange ervaring om ons perfect te begeleiding. Zowel aan de voorkant als op de dag zelf. Op de dag van de bruiloft is Tessa een soort schaduw. Ze is altijd bij je maar je merkt haar niet op! Hierdoor heeft ze alle belangrijke momenten op de dag vast weten te leggen. Dan denk je meteen aan het moment dat je elkaar voor het eerst ziet, het ja woord, de ringen en de kus. Maar Tessa pakt ook de kleine intieme eerste momentjes, zoals de ontvangst van je dierbare gasten en de kus en felicitatie van je ouders. Allemaal momenten boordevol emotie. Door Tessa kun je deze momenten weer perfect herbeleven!! Super waardevol. Graag noem ik ook haar fijne begeleiding tijdens de photoshoot. Dit leek mij zeer ongemakkelijk, maar Tessa laat iedereen stralen. Hierdoor zijn het prachtige foto’s geworden. Mooier dan ik had durven dromen! Dus dat kleine fotoboek wat je van plan was te bestellen, wordt ineens een reusachtig boek!! Want je wilt alle foto’s erin hebben. Want dat fotoboek dat wil je ook!! Prachtige kwaliteit zowel het boek, de bladzijdes (heel dik!) en de kwaliteit van drukken. Daarbij kan je alles ook compleet personaliseren. Hoe lang mag een recensie zijn?? Ik raak van enthousiasme niet uitgesproken over haar en haar kwaliteiten!

SUPERBLIJ MET DEZE AWARDS!

 

 

 

Ik ben als bruidsfotograaf award winner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier ↓ 

 

 

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Hilversum

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Hilversum

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen | Neem contact op met Trouwfotograaf Hilversum

Wie is Tessa | Trouwfotograaf Hilversum

Wie is Tessa | Trouwfotograaf Hilversum

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 Lees meer over waarom ik bruidsfotograaf het leukste beroep van de wereld vind | Trouwfotograaf Hilversum

Portfolio | Trouwfotograaf Hilversum

Portfolio | Trouwfotograaf Hilversum

Bekijk foto's in mijn portfolio. Wanneer we kennismaken laat ik nog meer foto's en albums zien. Bekijk hier alvast mijn online portfolio | Bruidsfotograaf Hilversum

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa