TROUWFOTOGRAAF LIMBURG & BRUIDSFOTOGRAAF LIMBURG

trouwfotograaf Limburg & bruidsfotograaf Limburg

TROUWDATUMCHECK (DIRECT ANTWOORD)

 

Doe net als 2500 anderen de trouwdatumcheck. 

 

Featured op:

Trouwfotograaf Limburg

Trouwfotograaf Limburg

Trouwfotograaf Limburg

EEN DAG VOL VERHALEN | TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Hi, ik ben Tessa!
Een relaxte trouwfotograaf & bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

 

Hoe het echt was.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). 

 

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Limburg

Trouwfotograaf Limburg & Bruidsfotograaf Limburg

Trouwfotografie Limburg & Bruidsfotografie Limburg

 

Een dag vol verhalen.

Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal heel tof om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes. 

 

 

Zonder dat jullie het door hebben.
Ik fotografeer al die mooie momenten en beelden zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

TROUWFOTOGRAFIE LIMBURG & TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

 Trouwfotograaf Limburg

WE LOVE IT!

 

Je hebt het zo mooi vastgelegd en we zien dingen en momenten die we niet eens doorhadden! Geweldig 🤩

We krijgen nog steeds zoveel complimenten over de foto’s en over jou op die dag!


Martijn & Nicole

Bekijk alle reviews op The Perfect Wedding

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG & BRUIDSFOTOGRAAF LIMBURG

Deze mensen hebben al geboekt!

Trouwfotograaf Rotterdam

Boek ook

 

O YES!
IK HEB AWARDS GEWONNEN.

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Oe leuk!

Ik wil meer zien!

Meer awards zien

 

 

Trouwfotograaf & Bruidsfotograaf & Trouwfotografen & Bruidsfotografen & Huwelijksfotograaf

Ontdek de 10 mooiste trouwlocaties in Limburg

 

 

Welkom bij deze blog over de mooiste trouwlocaties in Limburg! We gaan je vandaag een aantal tips geven over de beste plaatsen om je speciale dag te vieren. Limburg is een prachtige provincie met veel bijzondere plekken. Of je nu op zoek bent naar een romantisch kasteel, een buitenhuis of een modern hotel, er is voor ieder wat wils. Ik laat je de beste plekken zien voor een onvergetelijke dag. Neem een kijkje op mijn blog en vind de perfecte locatie voor jullie bruiloft.

 

GA NAAR BLOG OVER UNIEKE TROUWLOCATIES IN LIMBURG 

trouwfotograaf Limburg & trouwfotografie Limburg

Ik wil foto's zien

Bekijk meer foto's

Portfolio

 

Hoe gaan jullie mij ervaren?

Wat zeggen anderen:

 

Trouwfotografen Limburg

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Limburg

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Limburg

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Limburg

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

 

Trouwfotograaf Limburg

De hoeveelheid big smiles die ze heeft vastgelegd in al haar spontane en natuurlijke foto’s brengen je helemaal terug naar het enorme geluk van deze dag. Tessa is heel duidelijk in haar communicatie, komt al haar afspraken na en levert haar producten met een fijne persoonlijke touch af.

Frank & Do

Bruidsfotografie Limburg

Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het album weet zij de balans te vinden tussen professioneel advies en ruimte voor de eigen wensen. Daarmee geeft ze van te voren een gevoel van zekerheid van mooie foto’s en achteraf een goed gevoel over het daadwerkelijke resultaat. 

Sabina & Maarten

Bekijk portfolio

 

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

Op zoek naar een bruidsfotograaf Limburg? Of trouwfotograaf Limburg?

 

Ik ben trouwfotograaf Rotterdam en heb bruiloften gefotografeerd o.a. in Het West-Indisch Huys, Het Rijk van de Keizer, Buiksloterkerk, De A’dam Tower, maar fotografeer bruiloften in heel Nederland, zoals Rotterdam, Utrecht, Breda, Den-Haag.

Reizen doe ik al mijn hele leven. Toen ik topsporter was en later voor mijn werk of voor toffe vakantie naar Indonesië, Amerika, Zweden of Canada. En nu reis als fotograaf. Ik reis licht bepakt en neem al mijn apparatuur mee in mijn handbagage. Dus trouwen jullie op Ibiza of IJsland of in Amsterdam, Breda, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Den-Bosch ik kom het liefst op zo veel mogelijk verschillende plekken.

Ik ben een bruiloften fotograaf, ook wel trouwfotograaf of bruidsfotograaf en heb bruiloften gefotografeerd o.a. in Het West-Indisch Huys, Het Rijk van de Keizer, Bij de Buiksloterkerk, De A’dam Tower, maar ik doe bruidsfotografie in heel Nederland, zoals Rotterdam, Utrecht, Breda, Den-Haag. 

 

Bruiloft fotograaf Limburg

 

Wat een leuke foto's!

Ja! Ik wil meer foto's zien.

Bekijk portfolio

NINJA STYLE

Het moet voelen als een feestje.

 

 

Bruidsfotograaf LimburgBruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotografie Limburg

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Bruidsfotograaf Limburg

Lees meer over Tessa

Sporty Spice

Ik was topsporter, nu ben ik bruidsfotograaf.

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Ik was topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf. Ik skiede jarenlang in het Nederlandse team alpine skiën. Het lijken hele uiteenlopende onderwerpen, maar eigenlijk hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

‘Een bruiloft fotograferen is topsport.’

Lees meer over Tessa

Trouwfotograaf Limburg

Trouwfotograaf Limburg  | Bruidsfotograaf Limburg | Bruiloft Fotografie Limburg | Trouwfotografen Limburg

SUPERBLIJ MET DEZE AWARDS!

 

 

 

Ik ben als bruidsfotograaf award winner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 
Contact | Trouwfotograaf Limburg

Contact | Trouwfotograaf Limburg

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen | Neem contact op met Trouwfotograaf Limburg

Wie is Tessa | Bruidsfotograaf Limburg

Wie is Tessa | Bruidsfotograaf Limburg

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 Lees meer over waarom ik bruidsfotograaf het leukste beroep van de wereld vind | Bruidsfotograaf Limburg

Tarieven | Trouwfotograaf Limburg

Tarieven | Trouwfotograaf Limburg

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus. Grote momenten, maar ook kleine hoogtepuntjes. Bekijk tarieven Trouwfotograaf Limburg

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa