De magie van jullie bruiloft blijven voelen.

Trouwfotograaf Middelburg

Trouwfotograaf Middelburg
Willen jullie spontane trouwfoto’s? Dan ben ik jullie trouwfotograaf in Middelburg. Ik heb een bruiloft gefotografeerd bij stadhuis Middelburg en Cafe de Vriendschap. Ik maak spontane trouwfoto’s en leg de sfeer te van de dag vast in mijn foto’s. Jullie krijgen van mij een trouwreportage niet alleen met foto’s van jullie zelf, maar ook van jullie familie, vrienden, de gekke momenten, de details en alles wat bij de dag hoort. Op deze manier zullen jullie je bruiloft altijd blijven herinneren zoals hij echt was.


Voordelen journalistieke trouwfotografie

Ik fotografeer op een journalistieke manier. Dit betekent dat ik vastleg wat er gebeurd. De foto’s zijn daardoor spontaan. Ik vind het belangrijk dat jullie jezelf en je vrienden herkennen in de foto’s. Hoe echter de foto’s, hoe beter de herinnering. Op deze manier zijn de foto’s echt en als bijkomend voordeel kunnen jullie gewoon genieten van je dag en hoeven jullie niet met mij bezig te zijn.


Stuur mij een mailtje

Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Hier bespreken we jullie unieke wensen te bespreken en ik zal mijn verhaal persoonlijk aan jullie kan toelichten. Ook heb ik thuis de voorbeelden van de trouwalbums en zullen we alle trouwalbum mogelijkheden doornemen. Dit kan bij mij thuis of via Skype. Wie weet ben ik jullie trouwfotograaf in Middelburg. Neem contact op. 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden?

Mail mij voor een kennismakingsgesprek

Mail mij

Ik heb een award gewonnen!

Dutch Master of Wedding Photography

Ik ben erg blij met mijn award van de Masters of Dutch Wedding Photography. Twee bruidsmeisje die elkaar een kusje geven onder de bar bij het Wantijpaviljoen in Dordrecht.

Een fotowedstrijd voor fotografen in Nederland, België en Luxemburg. Vier keer per jaar worden er awards uitgereikt aan de beste ingezonden foto’s. Dit wordt gedaan door een jury van Internationale leden. Iedereen die een prijs wind mag zich een Master noemen.