JULLIE VERHAAL IN FOTO'S, ZOALS HET ÉCHT WAS.

TESSA BRUGGINK BRUIDSFOTOGRAFIE

Bekijk portfolio Doe de trouwdatumcheck

“Van keihard lachen met onderkin, tot de perfecte portretfoto

en alles er tussenin.”

BEKIJK PORTFOLIO

 

AWARDWINNING TROUWFOTOGRAAF ROTTERDAM,  BRUIDSFOTOGRAAF ROTTERDAM

HOE HET ECHT WAS

Niet alleen zoetsappige plaatjes ;-)

 

Tijdens jullie trouwdag zet ik als bruidsfotograaf Rotterdam de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een trouwfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

“Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)” | Trouwfotograaf Rotterdam. 

Bekijk portfolio

 

 

 

Trouwfotograaf Rotterdam &  Bruidsfotograaf Rotterdam

 

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

NINJA STYLE

Het moet voelen als een feestje.

Trouwfotograaf Rotterdam & Bruidsfotograaf Rotterdam

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

Lees meer over mijn werkwijze

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

Sporty Spice

Ik was topsporter, nu ben ik bruidsfotograaf.

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Ik was topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf. Ik skiede jarenlang in het Nederlandse team alpine skiën. Het lijken hele uiteenlopende onderwerpen, maar eigenlijk hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

‘Een bruiloft fotograferen is topsport’. | Bruidsfotograaf Rotterdam

Lees meer over Tessa

Bruidsfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Rotterdam

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

 

 

WAT KRIJGEN JULLIE?

Alles in een!

De hele dag fotografie

De hele dag fotografie

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele verhaal vertellen.

Jullie persoonlijke online galerij

Jullie persoonlijke online galerij

Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij.

Trouwalbum

Trouwalbum

Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, luxe album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.

Slideshow

Slideshow

Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Dit zijn alle highlights met muziek.

FOTOLOCATIES ROTTERDAM

Binnen en buiten fotolocaties Rotterdam

Ook in Rotterdam barst het van de mooie locaties; de Trompenburg Tuinen of bij Hotel New York, dan kun je een wandeling maken langs de pakhuizen, de kade, Fenix Food Factory of ga met de watertaxi naar het Euromastpark en maak foto’s tussen de bomen. Ga naar de Kralingseplas of maak binnenfoto’s bij de Maassilo (ook mooi buiten). Dierentuin bij Blijdorp is ook een hele mooie binnen locatie. Voor de binnenlocaties altijd eerst even bellen!

Otto Reuchlinweg

Otto Reuchlinweg

Wandelen langs de kade, mooie foto's maken voor de pakhuizen nog even langs Fenix Food Factory dat kan allemaal vanaf dit punt en ook nog een foto met de Erasmusbrug!

Hotel New York

Hotel New York

Als je overnacht in Hotel New York kun je gelijk foto's maken en anders moet je een kamer huren speciaal voor de foto's.

Fenix Food Factory (binnen en buiten)

Fenix Food Factory (binnen en buiten)

Foto's tussen de eetkraampjes, tussen de boeken in de boeken winkel en buiten voor de mooie industriële deuren maken de mooiste foto's!

 

Ik ben bruidsfotograaf Rotterdam, maar fotografeer bruiloften in heel Nederland zoals, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Breda, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven.

 

Ja leuk!

Ik wil meer zien!

Bekijk foto's

MIJN FAVORIETE TROUWLOCATIES

Tips van bruidsfotograaf Rotterdam

Een eindeloze lijst met mooie locaties in Rotterdam; van Kuyl’s Fundatie  tot De Machinist Het Wereld Museum en Dudok in t Park.

Schielandshuis

Schielandshuis

Historisch gebouw binnen in Rotterdam, heel sfeervol en bijzonder om te trouwen.

Hotel New York

Hotel New York

Je kunt je bruiloft hier van A tot Z houden. De sfeer is fantastisch en je hoeft niet meer weg voor je overnachting. Tip laat je gasten ook overnachten en bespreek de volgende dag alle high lights bij het ontbijt de bruiloft.

Kuyls Fundatie

Kuyls Fundatie

Sfeervolle en prachtige locatie in Kralingen. Ik kan niet anders zeggen. Adres: ‘s-Gravenweg 71 in Rotterdam.

 

Bekijk foto’s bruiloft in Schielandshuis

Trouwen in Rotterdam? | Trouwfotografie Rotterdam

Trouwen in Rotterdam? | Trouwfotografie Rotterdam

Als bruidsfotograaf Rotterdam kom ik op veel gave plekken. Ik doe niet alleen trouwfotografie in Rotterdam. Ik fotografeer vooral in Nederland en België, maar ga met alle liefde ook naar andere landen. Rotterdam is voor mij een speciale stad. Rotterdam heeft heel veel toffe trouwlocaties, zoals het Wereldmuseum, het Heerenhuys, het Schielandshuis, de Fenix Food Factory, de Maassilo, Hotel New York en het historische stadhuis. Ook voor een fotoshoot zijn er heel veel mooie plekken. Zoeken jullie nog een feest- of trouwlocatie in Rotterdam? 
Natuurlijk denk ik ook graag met jullie mee. Bruidsfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Rotterdam.

Contact | Bruidsfotograaf Rotterdam

Contact | Bruidsfotograaf Rotterdam

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen. | Neem contact op met Tessa Bruggink Bruidsfotograaf Rotterdam.

Tarieven | Trouwfotograaf Rotterdam

Tarieven | Trouwfotograaf Rotterdam

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus <3. Grote momenten, maar ook kleine hoogtepunten. | Bekijk de tarieven | Bruidsfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Rotterdam

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!