TROUWFOTOGRAAF ROTTERDAM

 Hi, ik ben Tessa. Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Alle mooie momenten.
Als trouwfotograaf laat ik zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepuntjes op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

Emotie en echtheid.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;).

Een dag vol verhalen.
Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal momenten die tof zijn om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes.

Trouwfotograaf Rotterdam en Ninja.
Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Trouwfotograaf Amsterdam-2

 

 

Trouwen in Rotterdam? | Trouwfotografie Rotterdam

Trouwen in Rotterdam? | Trouwfotografie Rotterdam

Als bruidsfotograaf Rotterdam kom ik op veel gave plekken. Ik doe niet alleen trouwfotografie in Rotterdam. Ik fotografeer vooral in Nederland en België, maar ga met alle liefde ook naar andere landen. Rotterdam is voor mij een speciale stad. De wereldberoemde havenstad heeft heel veel toffe trouwlocaties, zoals het Wereldmuseum, het Heerenhuys, het Schielandshuis, de Fenix Food Factory, de Maassilo, Hotel New York en het historische stadhuis. Ook voor een fotoshoot zijn er heel veel mooie plekken. Zoeken jullie nog een feest- of trouwlocatie in Rotterdam? 
Natuurlijk denk ik ook graag met jullie mee. Bruidsfotografie Rotterdam | Trouwfotografie Rotterdam.

Contact | Bruidsfotograaf Rotterdam

Contact | Bruidsfotograaf Rotterdam

Kennismaken en meer weten over mij als jullie trouwfotograaf Rotterdam? Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten en meer te horen over wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Kennismaken is eenvoudig. Stuur me een mailtje en voor jullie het weten zitten we samen met een kopje thee of koffie jullie wensen te bespreken. | Trouwfotografie Rotterdam | Bruidsfotografie Rotterdam

Tarieven | Trouwfotograaf Rotterdam

Tarieven | Trouwfotograaf Rotterdam

Wat zijn de prijzen voor bruidsfotografie in Rotterdam? Als trouwfotograaf Rotterdam vertel jullie verhaal met foto’s. Dat betekent dat ik registreer wat er gebeurd, daardoor krijgen jullie spontane trouwfoto’s. Ik leg jullie vast in jullie natuurlijke doen en laten en focus mij op echte momenten. Lees meer over mijn aanbod en de tarieven? Hebben jullie vragen? Stuur me dan gerust een mailtje. Bruidsfotograaf Rotterdam | Trouwfotografie Rotterdam

Ervaringen | Bruidsfotograaf Rotterdam

Ervaringen | Bruidsfotograaf Rotterdam

Willen jullie graag weten hoe andere mensen mij hebben ervaren. Lees de meest treffende woorden hier. Andere feedback kunnen jullie ook gerust lezen bij o.a. The Perfect Wedding. Trouwfotografie Rotterdam | Bruidsfotograaf Rotterdam