TROUWFOTOGRAAF ROTTERDAM & BRUIDSFOTOGRAAF ROTTERDAM

Van keihard lachen met onderkin tot de perfecte portretfoto en alles er tussenin. 

 

Hi, ik ben Tessa!
Een relaxte trouwfotograaf Rotterdam & bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

 

Hoe het echt was.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). | Bruidsfotograaf Rotterdam

 

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam & Bruidsfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam & Bruidsfotograaf Rotterdam

EEN DAG VOL VERHALEN | TROUWFOTOGRAAF ROTTERDAM

BEGIN MET DE TROUWDATUMCHECK

Doe net als 2500 anderen de trouwdatumcheck voor jullie Trouwfotograaf Rotterdam & Bruidsfotograaf Rotterdam. 

 

Featured op:

 

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam

trouwfotograaf Rotterdam & bruidsfotograaf Rotterdam

 

Een dag vol verhalen.

Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal heel tof om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes. 

 

 

Zonder dat jullie het door hebben.
Ik fotografeer al die mooie momenten en beelden zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

 

 

 
 

 

 

WE LOVE IT!

 

 

Je hebt het zo mooi vastgelegd en we zien dingen en momenten die we niet eens doorhadden! Geweldig 🤩

We krijgen nog steeds zoveel complimenten over de foto’s en over jou op die dag!


Martijn & Nicole

 

Bekijk alle reviews op The Perfect Wedding

TROUWFOTOGRAAF & BRUIDSFOTOGRAAF

Deze mensen hebben al geboekt! | Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam

BOEK OOK

 

O YES!
IK HEB AWARDS GEWONNEN.

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Oe leuk!

Ik wil meer zien!

Meer awards zien

 

TrouwfotograafRotterdam  & Bruidsfotograaf Rotterdam & Trouwfotografen Rotterdam & Bruidsfotografen Rotterdam & Huwelijksfotograaf Rotterdam

Unieke Trouwlocaties in Rotterdam:
Verken de Schoonheid van de Maasstad | Door trouwfotograaf Rotterdam

 

 

Rotterdam is een unieke stad met veel te bieden, waaronder prachtige trouwlocaties waar je jullie speciaalste dag kunt vieren. In Rotterdam mag je overal trouwen. Daarom ging ik op zoek naar unieke trouwlocaties in Rotterdam om je bruiloft of een deel ervan te vieren. Ik ga je meenemen naar de mooiste plekjes in Rotterdam, waaronder historische gebouwen, architectonische meesterwerken en kunstgalerijen. Laat je inspireren en vind de perfecte locatie voor jullie speciale dag! 

 

GA NAAR BLOG OVER UNIEKE TROUWLOCATIES IN ROTTERDAM 

trouwfotograaf Rotterdam & trouwfotografie Rotterdam

Ik wil foto's zien

Bekijk meer foto's

Portfolio

 

Trouwfotograaf Rotterdam

Hoe gaan jullie mij ervaren?

Wat zeggen anderen:

 

Trouwfotografen Rotterdam

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Rotterdam

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Rotterdam

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Rotterdam

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

 

Trouwfotograaf Rotterdam

De hoeveelheid big smiles die ze heeft vastgelegd in al haar spontane en natuurlijke foto’s brengen je helemaal terug naar het enorme geluk van deze dag. Tessa is heel duidelijk in haar communicatie, komt al haar afspraken na en levert haar producten met een fijne persoonlijke touch af.

Frank & Do

Bruidsfotografie Rotterdam

Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het album weet zij de balans te vinden tussen professioneel advies en ruimte voor de eigen wensen. Daarmee geeft ze van te voren een gevoel van zekerheid van mooie foto’s en achteraf een goed gevoel over het daadwerkelijke resultaat. 

Sabina & Maarten

BEKIJK PORTFOLIO

 

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

 

Op zoek naar een trouwfotograaf Rotterdam? Of bruidsfotograaf Rotterdam? Of een bruidsfotograaf voor een destination wedding?

 

Ik werk het liefst over de hele wereld. In 2023 ga ik naar Spanje en Portugal en hoop mijn bruidsfotografie paspoort nog veel verder uit te breiden. Ook vind ik het leuk om een mix van culturen te fotograferen in Nederland, dan is het ook een beetje of ik op reis ben. Ben je zelf ook reislustig check dan mijn blogs over trouwen in Spanje of trouwlocaties in Italie

 

BEKIJK MIJN PORTFOLIO CHECK DE INVESTERING ONTDEK WIE TESSA IS

 

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa