Alaina & Graeme

"O M G, die uitdrukkingen op de gezichten zijn hilarisch. Alle foto's zijn precies zoals we wilden! Wauw, prachtig!'

 • Hoe het echt was.

  Leuk! Jullie hebben gezocht op 'trouwfotograaf Utrecht' of 'bruidsfotograaf Utrecht'. Ik ben Tessa en ik maak foto's in heel Nederland en België. Jullie krijgen van mij een trouwreportage die laat zien wie jullie zijn en hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepuntjes op de foto. Maar vooral: de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is.

  Bekijk foto's | Bruidsfotograaf Utrecht
 • 
Emotie en echtheid


  Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)

  Bekijk foto's door Tessa Bruggink
 • Een dag vol verhalen

  Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden, samen met mama de jurk aantrekken. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal momenten die tof zijn om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes.

  Bekijk foto's
 • Als een Ninja

  Ik fotografeer al die momenten en mooie beelden zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

  Hoe werkt Tessa Bruggink?

Erik & Esther

"We waren en zijn heel blij met de keuze voor fotograaf Tessa. Van het eerste gesprek tot de aflevering van het album. Elk moment was prettig. Het overleg en de communicatie vooraf, de trouwdag zelf en de nazorg voor de foto’s en het album. Tessa is een echte vakvrouw met oog voor detail, compositie, verrassende elementen, tips en ideeën. Iemand die we helemaal niet kenden en ineens op de belangrijkste dag van je leven heel dicht bij jou en je familie is. Ze is zelf heel ontspannen, continue geconcentreerd en alert tijdens haar werk en toch onopvallend aanwezig. En dat maakt het voor een bruidspaar heel fijn. Meer kun je niet wensen!"

Simone

"Tijdens het kennismakingsgesprek was er gelijk een klik. Tessa luisterde supergoed naar onze wensen. We houden helemaal niet van poseren maar Tessa stelde ons op ons gemak en de fotoshoot zelfs super leuk om te doen. We zijn zo blij met de foto's!"

Kelly & Klaas-Jan

"Het bekijken van de foto's leverde extra herinneringen op. We zagen gewoon super veel dingen waar we zelf niet bij waren. Zo tof om te zien dat iedereen het zo naar zijn zin had. Vooral bij het feest!"

Shootlocaties binnen Utrecht | Trouwfotograaf Utrecht

Als trouwfotograaf Utrecht kom ik elk jaar op veel leuke plekken om te trouwen, te feesten of om shoots te doen. Hebben jullie hulp nodig bij het vinden van toffe shoot locaties, lees dan deze blog.

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Utrecht

Kennismaken en meer weten over mij als jullie trouwfotograaf Utrecht? Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten en meer te horen over wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Kennismaken is eenvoudig. Stuur me een mailtje en voor jullie het weten zitten we samen met een kopje thee of koffie jullie wensen te bespreken.

Tarieven Tessa | Bruidsfotograaf Utrecht

Wat zijn de prijzen voor bruidsfotografie in Utrecht? Als bruidsfotograaf Utrecht vertel jullie verhaal met foto’s. Dat betekent dat ik registreer wat er gebeurd, daardoor krijgen jullie spontane trouwfoto’s. Ik leg jullie vast in jullie natuurlijke doen en laten en focus mij op echte momenten. Lees meer over mijn aanbod en de tarieven? Hebben jullie vragen? Stuur me dan gerust een mailtje.