• Tessa Bruggink Bruidsfotografie

    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was.

    Van keihard lachen met onderkin tot de perfecte portretfoto en alles er tussenin. Grote momenten en kleine hoogtepunten, ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was.

    Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Zeeland, voor spontane trouwfoto's.

Hoi

Trouwfotograaf Zeeland
Ik ben Tessa Bruggink en ik maak spontane trouwreportages. Het is mijn doel om jullie persoonlijke verhaal te vertellen met mijn foto’s. Het gevoel en de sfeer van iedere bruiloft is uniek en dat zie je terug en voel je bij het zien van de trouwreportage.

Journalistieke trouwfotografie Zeeland

Als trouwfotograaf Zeeland leg ik de dag vast zoals het echt was. De trouwreportage is daarom ongedwongen en spontaan. Jullie kunnen gewoon genieten van de dag en ik lag alles vast.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur mij een mail en ik zal een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Ik zal mijn verhaal persoonlijke toelichten en er is alle tijd en ruimte voor jullie vragen en wensen. Verder heb ik thuis voorbeelden van de trouwalbums, waaruit jullie een keuze kunnen maken.  Neem contact op. 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden?

Mail mij voor een kennismakingsgesprek

Mail mij

Ik heb een award gewonnen!

Dutch Master of Wedding Photography

Ik ben erg blij met mijn award van de Masters of Dutch Wedding Photography. Twee bruidsmeisje die elkaar een kusje geven onder de bar bij het Wantijpaviljoen in Dordrecht.

Een fotowedstrijd voor fotografen in Nederland, België en Luxemburg. Vier keer per jaar worden er awards uitgereikt aan de beste ingezonden foto’s. Dit wordt gedaan door een jury van Internationale leden. Iedereen die een prijs wind mag zich een Master noemen.