Trouwlocaties Griekenland

Op zoek naar te gekke trouwlocaties in Griekenland? Check deze 8 waanzinnige plekken die je gewoonweg zullen betoveren. Van prachtige stranden tot oude landgoederen, Griekenland heeft echt van alles te bieden voor jullie speciale dag. Ik bedoel, ik heb zelf de Aelilia Melitta Villa ervaren, dat was echt te gek. Nog een top plek is Pyrgos Ralli Estate, met die oude toren die alles nog charmanter maakt. Perfect voor de moderne prinsessen die op zoek zijn naar een echt sprookje. En check Rocabella Santorini, super modern en exclusief, echt een twist voor jullie bruiloft. Met BleEvents.gr kunnen ze zelfs een simpele plek omtoveren tot iets magisch. Griekenland is gewoonweg fantastisch, met stranden vol zon en bergen om bij weg te dromen. Dit zijn echt de plekken waar jullie een onvergetelijke dag zullen beleven.

Trouwlocaties Griekenland

 

 1. Aelilia Melitta Villa | Trouwlocaties Griekenland

 

Een ruime luxe villa met Ocean View. Ik heb in een van hun Villa’s een bruiloft meegemaakt. En ik heb er veel gezien, maar tot nu toe kon geen Nederlandse bruiloft dit overtreffen. Een van de mooiste trouwlocaties Griekenland.

 

Bezoek website

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karakasis Events (@karakasisevents)

 

 

 2. Pyrgos Ralli Estate

Hoe mooi is deze plek aan het water. De historische toren op het terrein geeft de plek extra charme en voel je je als een moderne hedendaagse prinses. Net zoals veel voor veel eilanden vlieg je het beste op Athene Airport en pak je daar de boot naar Agina. 

 

Bezoek website

 

 

 

 3. Rocabella Santorini | Trouwlocaties Griekenland

Exclusief, modern, strak en high-end. Deze plek is heel clean en daar moet je van houden. 

 

Bezoek website

 

 

 

 4. BleEvents.gr

BleEvents toveren iedere trouwlocatie Griekenland om in iets moois. Ze zeggen dan ook sommige mensen zoeken een mooie plek, wij maken een mooie plek. En ze liegen niet. Van de saaiste straat maken ze nog een mooie trouwlocatie!

 

Bezoek website

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BleEvents.gr (@bleevents.gr)

 

 

 5. Ktima Lindos

Er is veel mogelijk wat betreft trouwlocaties in Griekenland, want je hebt zon, zee strand maar ook de bergen. Zorg wel dat je een weddinplanner regelt. Want Grieks is nog niet zo makkelijk en ze houden er hun eigen maniertjes op na. 

 

Bezoek website

 

 

 

 6. The Courti Estate

Aan welke eisen moet jullie trouwlocaties Griekenland voldoen? Hoeveel gasten moeten er kunnen slapen? Willen jullie een feestje binnen of mag het ook buiten naast het zwembad? 

 

Bezoek website

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @wherewedding_co_uk_

 

 

 7.  Lazarou Beach

Griekenland is minder populair dan Italie, maar wel in opkomst. Er is veel mogelijk en sommige plekken zijn ook niet heel erg duur. De zon en de zee horen wel bij een bruiloft in Griekenland. 

 

Bezoek website

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazarou Beach Venue (@lazarou_beach)

 

 8. Op de straat ergens in Corfu | Trouwlocaties Griekenland

Geen officiele trouwlocaties Griekenland, maar wel heel tof. Dat hebben de weddingplanners goed gedaan. Wat vind je van dit sfeertje? Zie je jezelf al zitten? 

 

 

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa