Trouwlocaties Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland vol met magie en romantiek. Het is een perfecte plek voor een droomwedding en er zijn vele prachtige locaties waar je de trouwdag van je leven kunt beleven. In dit blog deel ik de top 10 trouwlocaties in Ibiza.

 

1. La Granja Ibiza: Deze prachtige boerderij aan de kust van Ibiza biedt een rustige en intieme ervaring voor je bruiloft. Met uitzicht op de zee, een traditionele Ibiza-stijl tuin, een prachtig zwembad en een uitgebreide selectie aan lekkernijen, is La Granja Ibiza de perfecte plek om te trouwen.

2. Casa Maca: Casa Maca is een geweldige locatie voor een intieme en romantische bruiloft. Het is gelegen in het hart van Ibiza-stad, en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Je kunt kiezen uit verschillende prachtige locaties, waaronder een verhoogd podium met uitzicht op de zee, een prachtige tuin, een traditionele Ibiza-stijl loungebar en een grote prive-zwembad.

3. Atzaro Beach Club: Atzaro Beach Club is een prachtige locatie aan het strand, waar je een unieke bruiloft kunt beleven. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, waaronder een verhoogd podium, een strandcabana, een loungebar en een privé-strand.

4. Es Vive Ibiza: Es Vive Ibiza is een prachtige locatie voor een luxe bruiloft. Het is gelegen in het hart van Ibiza-stad en biedt een spectaculair uitzicht op de stad. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, waaronder een verhoogd podium, een tuin, een loungebar en een privé-zwembad.

5. Ushuaia Ibiza Beach Hotel: Ushuaia Ibiza Beach Hotel is een van de meest luxueuze locaties voor een bruiloft in Ibiza. Het is gelegen aan het strand en biedt een prachtig uitzicht over de zee. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, waaronder een verhoogd podium, een loungebar, een prive-strand en een prachtig zwembad.

6. Sa Torre Mallorca: Sa Torre Mallorca is een prachtige locatie aan de kust van Ibiza. Het is gelegen in het hart van het eiland en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, waaronder een verhoogd podium, een loungebar, een privé-strand en een prachtig zwembad.

7. Ibiza Rocks Hotel: Ibiza Rocks Hotel is een prachtige locatie aan het water, waar je een onvergetelijke bruiloft kunt beleven. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, waaronder een verhoogd podium, een loungebar, een privé-strand en een prachtig zwembad.

8. Km5 Ibiza: Km5 Ibiza is een prachtige locatie in het hart van Ibiza-stad. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, waaronder een verhoogd podium, een loungebar, een privé-zwembad en een prachtig uitzicht op de stad.

9. Amante Beach Club: Amante Beach Club is een prachtige locatie aan het strand, waar je een onvergetelijke bruiloft kunt beleven. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, waaronder een verhoogd podium, een loungebar, een privé-strand en een prachtig zwembad.

10. Cala Jondal: Cala Jondal is een prachtige locatie aan de kust van Ibiza. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, waaronder een verhoogd podium, een loungebar, een privé-strand en een prachtig uitzicht op de zee. Deze top 10 locaties in Ibiza bieden een unieke en romantische ervaring en maken van je droomwedding een onvergetelijke dag. Ze bieden allemaal prachtige uitzichten, luxe faciliteiten en een geweldige sfeer. Kies de locatie die het beste bij je past en geniet van je trouwdag op Ibiza!

 

 

Trouwlocaties Ibiza de  volledige lijst

1. Casa Jondal

 

Casa Jondal is een prachtige trouwlocatie Ibiza en fonkel nieuw. Want ze openden hun deuren vlak voor de corona lockdown in 2019. Lekkere zithoeken en houten tafels, seafood met uitzicht op zee en dus ook de perfecte trouwlocatie op Ibiza. 

Adres:

Tel:

Email:

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JONDAL (@casajondal)

 

 

 2. The Giri Ibiza | Trouwlocaties Ibiza

 

Trouwlocatie Ibiza | Geboren uit passie voor eten, design en mooie dingen. Een perfecte locatie, binnen de muren van een 300 jaar oud herenhuis met een dromerige, zonovergoten tuin.

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Giri Ibiza (@thegiri_ibiza)

 

 3. Farmer La Granja

 

Ze omarmen het erfgoed van de boerderij en de verbinding met het land, en eren rustieke eenvoud, groei en verval, bescheidenheid en vergankelijkheid. Rustige, schaduwrijke kamers zijn voorzien van Belgisch linnen in aardetinten, vrijstaande badkuipen op klauwpoten en verweerde, teruggewonnen meubels in materialen van verbrand hout, geborsteld en geolied as, hout, steen en leisteen.

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lumitrix (@lumitrix)

  4. Casa Maca Ibiza

Stel je een toevluchtsoord voor in de heuvels van Ibiza; boordevol authentieke landelijke charme en toch slechts enkele minuten verwijderd van alle magie en actie die het witte eiland te bieden heeft. Casa Maca is een intiem, landelijk hotel gelegen in de rustige heuvels van Can Palau, net buiten Ibiza-stad en op enkele minuten van de luchthaven. Met een spectaculair uitzicht op de iconische skyline van Dalt Vila – de oude vestingmuren, hemelsblauwe luchten en de glinstering van de Middellandse Zee – vooruit en glooiende groene heuvels achter, is het een van de meest iconische Ibiza-omgevingen waar je van kunt dromen voor een uitje op een eiland . Geurige lavendelvelden omlijsten het witgekalkte hoofdgebouw, een 300 jaar oude voormalige boerderij die liefdevol is gerestaureerd met respect voor zijn architectonisch erfgoed. Een bewaard gebleven traditionele oliemolen staat als een kunstwerk in de lobby, een knipoog naar het erfgoed van het pand, terwijl een sprankelend zwembad net buiten het symbool is van zijn toekomst als een romantisch en ontspannen toevluchtsoord. Amandel-, johannesbrood-, vijgen- en fruitbomen omringen het terrein, naast de weelderige mediterrane flora – je één voelen met de natuur van Ibiza maakt allemaal deel uit van de Casa Maca-ervaring.

In het lokale Ibicencan-dialect vertaalt maca zich naar mooi en er kan geen toepasselijkere beschrijving zijn voor dit unieke hotel op Ibiza. Casa Maca is het hele jaar door geopend en beschikt over slechts tien kamers om totale rust voor de gasten te garanderen, terwijl het hoogwaardige mediterrane restaurant voor iedereen toegankelijk is, wat betekent dat de magie van de locatie nooit verloren gaat bij de lokale bevolking en bezoekers. Kleur en karakter zijn te vinden in elke hoek van Casa Maca – een hemels stukje plattelandsleven op het eiland.

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casa Maca Ibiza (@casamacaibiza)

 

 

 5. Cana Pepeta

 

Oud wegrestaurant wordt hotspot met een heerlijk no-nonsense sfeertje. Het heeft een groot sfeervol terras met lampionnen en bomen waaronder je kunt eten. Het is authentiek en charmant zonder dat het posh aanvoelt. Er is ook een mooi binnen gedeelte waar het in de winter ook heerlijk vertoeven is. 

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cana Pepeta (@canapepeta)

 

 

 6. Jul’s 

 

Finedining op je bruiloft in Ibiza en ook finedrinking. Al moest mijn hele budget hier aan op gaan, zou het gewoon waard zijn. Dit is als onder van je trouwlocaties ibiza is toch een droom.  

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @julsrestaurant

 

 

 6. Mikala Ibiza

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIKALA IBIZA (@mikalaibz)

 

 

 

 7. Pura Vida | Trouwlocaties Ibiza

Een gloednieuwe mediterrane strandstijl en een menu met zeevruchten van 
hoge kwaliteit op Ibiza. Ook de kinderen worden speciaal behandeld in het kinder-
restaurant. | Trouwlocaties Ibiza.

 


 8. Cala Gracioneta

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cala Gracioneta (@calagracioneta)

 


 9. La Torre | Trouwlocaties ibiza

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hostal La Torre (@latorreibiza)

 


 10. Aguas

 

Bezoek de site!

 

 


 11. Amante

 

 

 

 12. La Escorella

 

Bezoek de site!

 

 

 

 13. Aiyanna

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aiyanna Weddings (@aiyannaweddings)

 


 14. Hacienda

 

Bezoek de site!

 

 

 

 13. Atzaro

 

Bezoek de site!

 

 


15. Calabasa

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CBbC Cala Bassa (@calabassabeachclub)

 

 


 16. El Chiringuito

 

Bezoek de site!

 

 


 17. Elements Ibiza (sunset beach)

 

Bezoek de site!

 

 

 

 


 18. Experimental Beach Ibiza

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Experimental Beach, Ibiza (@eccbeach)

 


 19. Gran Hotel Ibiza

 

Bezoek de site!

 

 


 20. Las Mimosas

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Las Mimosas Ibiza (@lasmimosasibiza)

 

 


 21. Nobu Hotel

Bezoek de site!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Las Mimosas Ibiza (@lasmimosasibiza)

 

 

Heb je vragen over dit artikel met een lijst met trouwlocaties Ibiza? Stuur me gerust een WhatsApp!

 

Liefs,

 

Tessa

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa