Fearless-Award-Tessa-Bruggink

Yes ik heb nog een fearless award gewonnen

 

Yes ik heb weer een fearless award gewonnen! Voor mij is het de oscar van de bruidsfotografie prijzen.

 

Wat is het? 
Fearless Photographers is een internationale organisatie die ongeveer 4 keer per jaar prijzen uitrijkt aan de meest onderscheidene creatieve foto’s gemaakt op bruiloften. Iedere ronde worden er meer dan 20.000 foto’s ingestuurd en doen er ongeveer 3000 fotografen mee. De competitie is dus groot. Daarom is het zo speciaal voor mij om te winnen. Vorig jaar hoorde ik bij de top 100 fotografen van de wereld. Ik hoop dit jaar nog meer te zakken op de wereld ranglijst. Zo kan de topsporter in mij toch nog een beetje haar ei kwijt. 😉

Fearless-Award-Tessa-Bruggink

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa