Yes ik heb weer awards gewonnen!

 

Geweldig nieuws! Ik heb onlangs 3 awards gewonnen bij de “Masters of Wedding Photography,” en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen. 📸
**Foto 1:** Hier hebben we een dame die met pure vastberadenheid Jenga speelt. Het is overduidelijk haar laatste steentje, en ik moet zeggen dat ik dol ben op gepassioneerde spelers. Een bruiloft is veel meer dan alleen zoetsappige plaatjes. 
**Foto 2:** Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen dingen op hun eigen, eigenzinnige manier aanpakken. Je kunt gewoon onderste boven schommelen.
**Foto 3:** Bruiloften staan niet bepaald bekend om hun vieze voeten. Maar juist dat onverwachte, het echte en pure leven, is wat ik wilde vastleggen. Deze foto bewijst dat bruiden ook kunnen genieten van een beetje avontuur en dat de echte schoonheid soms te vinden is in de onverwachte dingen. Een bruiloftsfoto met een twist!
Ik ben zo blij en vereerd dat ik deze awards heb gewonnen, en ik kan niet wachten om nog meer unieke momenten vast te leggen. 

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa