De Masters Award

Yes ik heb weer een award gewonnen!

Ik heb weer een award gewonnen bij De Masters Of Dutch Wedding Photography, dit is een organisatie die een keer per kwartaal awards uitreikt aan professionele bruidsfotografen. De foto’s worden beoordeeld door een vakjury. Hoewel ’t het meest belangrijk is dat mijn klanten de foto’s mooi en goed vinden, is waardering van mensen die veel weten van fotografie toch ook wel heel erg leuk.

Zij zien dingen die je als leek niet ziet, maar wel voelt. Zij kunnen inschatten hoe moeilijk het was om een bepaalde foto te maken en hoe bijzonder een moment is. Dus ik ben weer heel blij. Ik heb deze foto gemaakt als Second Shooter van Leonard Walpot.

De Masters Award

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa